- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Az iPhone a mobilpiac katalizátora
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
Már ebből sem jön ki.
poodle uugy érinti a zárt forráskodú világot is ahogy heartbleed is."amiket egyébként írni szoktál"
sztem vkivel keversz. Nem is emlékszem mikor írtam utoljára ilyen témában, idén biztos nem és nem is nagyon érdekel. De ha van pár linked szivesen elolvasom miket írtam a témában.Két gyanudból kettő kuka...?
.....
kb leírtam mi keltette fel a figyelmem. Hiába volt minden hibátlan nem számított. Egy kitartó ATPvel, power user (security officer) megkörnyékezésével bementek. Nem kellett se OS/aplikáció hiba, se poodle, se heartbleed....
és akkor mi van ahol 100ad annyit nem adnak a securityra és 99%ez mert vezetés nem érti minek? Volt is erről egy van benne vmi cikk hwswn. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3274, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest