Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ez_meg_emaz

őstag

válasz Viktor0610 #81 üzenetére

Annyiért már reálisabb. Sőt annyiért tetszik is. De samu d900i meg 35, és régen mindig d900-at akartam.
    Nem mindenki netezik mobilon és nem mindenki használja mp3-asnak. :) Van aki szeret mindent arra használni amire kitalálták. :) Nekem nem huzza annyira a zsebem az a plusz 1 mp3-as illetve majd hülye leszek még fényképezö helyett is a telom használni. Amugy számomra ez az egyik értelmes dolog amit beléjük pakolnak még a sok fölösleges mellett. Persze az más kérdés hogy amikor telot veszem elö fényképezni akkor nekem a vga ill az 1,3 mp is böven elég. Ha komolyan akarok fotozni akkor arra ott a fényképzeőm. Telo csak a váratlan helyezetek megörökítésére jo és arra akkora felbontás elég is.

Aki netezik azoknak ez sok ujítás biztos jo. Bevallom nemigen nézek utána mire jo pl a 3g a videotelefonáláson kivül. Hogy konkrétabban miket tud. De ha joltom ez a 2 dolog amit említettél netezéssel kapcsolatos. És ezekre ugy külön fizetni is kéne ha használni akarnám.

A memoria se olyan fontos dolog számomra mert a mostani 7mb-al is megvagyok. Az az 500 is böven elég lenne a v8-hoz. Ja és v8 saturnaban kártyafüggetlenül 67. :)
    De akiknek ez mind fontos azoknak sokkal inkább sharp. :R

• ez_meg_emaz

őstag

Hát nemtom hogy vagytok vele de ez a telo 60k-ért sok. (Akkor már sokkal inkább v8)
    Meg nemtom a fotok hogy jöttek be egyeseknek de szerintem iszonyat zajosak még mobilok között is. :(

Új hozzászólás Aktív témák