- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Viktor0610 #81 üzenetére
Annyiért már reálisabb. Sőt annyiért tetszik is. De samu d900i meg 35, és régen mindig d900-at akartam.
Nem mindenki netezik mobilon és nem mindenki használja mp3-asnak.Van aki szeret mindent arra használni amire kitalálták.
Nekem nem huzza annyira a zsebem az a plusz 1 mp3-as illetve majd hülye leszek még fényképezö helyett is a telom használni. Amugy számomra ez az egyik értelmes dolog amit beléjük pakolnak még a sok fölösleges mellett. Persze az más kérdés hogy amikor telot veszem elö fényképezni akkor nekem a vga ill az 1,3 mp is böven elég. Ha komolyan akarok fotozni akkor arra ott a fényképzeőm. Telo csak a váratlan helyezetek megörökítésére jo és arra akkora felbontás elég is.
Aki netezik azoknak ez sok ujítás biztos jo. Bevallom nemigen nézek utána mire jo pl a 3g a videotelefonáláson kivül. Hogy konkrétabban miket tud. De ha joltom ez a 2 dolog amit említettél netezéssel kapcsolatos. És ezekre ugy külön fizetni is kéne ha használni akarnám.
A memoria se olyan fontos dolog számomra mert a mostani 7mb-al is megvagyok. Az az 500 is böven elég lenne a v8-hoz. Ja és v8 saturnaban kártyafüggetlenül 67.
De akiknek ez mind fontos azoknak sokkal inkább sharp. -
ez_meg_emaz
őstag
Hát nemtom hogy vagytok vele de ez a telo 60k-ért sok. (Akkor már sokkal inkább v8)
Meg nemtom a fotok hogy jöttek be egyeseknek de szerintem iszonyat zajosak még mobilok között is.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest