- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Salvador Dal
csendes tag
Azt még elfelejtettem, hogy előtte gx30-om volt és semmi baja nem volt a külső kijelzőnek. Lehet, hogy tévedek de szerintem karcmentes üveget használnak. (láttam fiatalabb Nokiát és tiszta karc volt a kijelzője már.) Ugyanugy csak simán zsebbe hordom én is. Aggódtak, hogy kinntvan a kamerája is, biztos sérülni fog. Hát nem. Azonsincs egy halvány karc sem.
-
Salvador Dal
csendes tag
Na akkor én is írok ide, mint boldog felhasználó. Mp3 csengőhang oké, bár én olyan 100valamennyi bitratéba konvertálok minden számot a telcsire. A képek csudaszépek. A video meg nagyon ott van. Szerintem szép az is. Viszont kerestem a pattogást, ropogást de nem találtam. Nekem olyan 5-6 napot kibír. Éljen nem kapcsolom ki és munkába menet napi 2*20 perc zenehallgatás. A füles nagyon jól szól. A sharpnak a wapjáról lehet leszedni 2 db témát. Amúgy énse találtam többet. Ha valakinek lesz az megoszthatná velünk. A manager az én telómat se látta bluetooth-on, viszont egy USB-Bluetooth-al már simán megy minden. És nem kell mindig jogosultsági kódokkal játszanom. Asszem ennyi.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Viktor0610 #81 üzenetére
Annyiért már reálisabb. Sőt annyiért tetszik is. De samu d900i meg 35, és régen mindig d900-at akartam.
Nem mindenki netezik mobilon és nem mindenki használja mp3-asnak.Van aki szeret mindent arra használni amire kitalálták.
Nekem nem huzza annyira a zsebem az a plusz 1 mp3-as illetve majd hülye leszek még fényképezö helyett is a telom használni. Amugy számomra ez az egyik értelmes dolog amit beléjük pakolnak még a sok fölösleges mellett. Persze az más kérdés hogy amikor telot veszem elö fényképezni akkor nekem a vga ill az 1,3 mp is böven elég. Ha komolyan akarok fotozni akkor arra ott a fényképzeőm. Telo csak a váratlan helyezetek megörökítésére jo és arra akkora felbontás elég is.
Aki netezik azoknak ez sok ujítás biztos jo. Bevallom nemigen nézek utána mire jo pl a 3g a videotelefonáláson kivül. Hogy konkrétabban miket tud. De ha joltom ez a 2 dolog amit említettél netezéssel kapcsolatos. És ezekre ugy külön fizetni is kéne ha használni akarnám.
A memoria se olyan fontos dolog számomra mert a mostani 7mb-al is megvagyok. Az az 500 is böven elég lenne a v8-hoz. Ja és v8 saturnaban kártyafüggetlenül 67.
De akiknek ez mind fontos azoknak sokkal inkább sharp. -
válasz
ez_meg_emaz #80 üzenetére
Annyiért valóban sok, de a feléért már szerintem teljesen jó, illetve a V8 VitaMAX-csomagban azért drágább, mint ez. Akkor már inkább ez.
Most nézem meg jobban ezt a V8-at, nincs benne 3G, sem HSDPA, nem bővíthető a memóriája... Akkor már méginkább ez.
-
ez_meg_emaz
őstag
Hát nemtom hogy vagytok vele de ez a telo 60k-ért sok. (Akkor már sokkal inkább v8)
Meg nemtom a fotok hogy jöttek be egyeseknek de szerintem iszonyat zajosak még mobilok között is. -
Linkelhetnél/küldhetnél egy videót, h. lássuk,/lássam, miről van szó...
Témákkal kapcsolatban el kell szomorítsalak. Kevés (kb. 0) téma van hozzá. Egy link ( http://m.sharp-mobile.com/c/d/index.php?country=HU&lang=hu&product=880 ), amit a mobil böngészőjébe, ha beírsz, letölthetsz kemény két témát...
-
Judeath
csendes tag
Sziasztok épp tegnap kaptam ezt a telót meg, és videózásnál nagyon kockás a kép!!?Nálatok is előfordul ez?:SSzoval nem tiszta.És nem tudjárok hol lehet Témákat tölteni??Elöre is köszi:juci
-
colos82
csendes tag
Hello
Két napja vettem a telót, meg vagyok vele elégedve, de mikor számítógépről szeretnék adatokat küldeni a telóra bluetooth-on minden egyes adatnál bekéri a jogosultsági kódot.Ezt a kódot bekéri a szgép is és csak utánna megy a dolog, de akkor se mindig.
Feljebb olvastam, hogy az mp3-al volt gond.Én rátettem a 320as bitrátás számot és ment, csupán csengőhangnak nem engedte betenni....örültem.A 256 sebességüt pedig le se játszotta.Na ezzel nem tudok mit kezdeni.....
Jah és a Bluetooth-Handset Manager nem látta a telót
Tömény idegbajos napokat okoz így nekem a kis drága.Tehát ha valaki segítségemre tudna lenni nagyon hálás lennék érte.
Köszi -
MikronetTeam
csendes tag
A képek nagy része 880SH-val készült... ;) [link]
-
MrGoodkat
tag
válasz
Viktor0610 #74 üzenetére
Az nem jó hír, velük nem vagyok túl jóban.
-
-
beci
őstag
válasz
Viktor0610 #69 üzenetére
Már átállittattam vele,ha lesz majd kép,akkor rakok fel.
-
-
beci
őstag
válasz
Viktor0610 #67 üzenetére
Tudom,hoghy nem nekem szól,de itt egy kép.
Legkisebb felbontással készült, 320x240be,mert asszony nem állitotta át nagyobbra,mikor fényképezett. -
-
Skyer
senior tag
Nektek is ilyen tök zsír képeket csinál?2megapixel de nagyon szépek. Élesek, szingazdagok!Ha gondoljátok dobjatok fel tesztképeket és akkor én is rakok. U.i: A makro valamiért nagyon nehéz nálam beállítani (mennyi a min távolság ami kell?).
Üdv!
Sztem nagyon jó telefon!Kategoriájába lévő telcsiket mind megelőzi. Főleg a kamera. -
beci
őstag
válasz
Viktor0610 #63 üzenetére
Elismerésem.
Mp3-nál a bitráta volt a gebac,320 sok volt neki,de 256-on már simán megy.
A videónál szintén.
Köszönöm. -
-
beci
őstag
válasz
Viktor0610 #61 üzenetére
Kipróbáltam,tényleg nem müködik a link.
Lenne még 1 kérdésem.Van olyan mp3 szám,amit nem hajlandó lejátszani.Ez mitöl lehet?Továbbá felraktam a memóriakártyára egy 35megás mpeg4 videót,és akadozva játsza le. -
-
tHR.rev
csendes tag
Nem kopogtam le, mar nekem is recseg
Csak ugy egyik pillanatrol a masikra, de csak ha erosen nyomkodom, normal hasznalat mellett nem ropog. De amugy se zavar tulsagosan.
Kutattam a netet temak utan, de nem talaltam semmit. Hianyzik nekem az a szurke arnyalatu tema ami a 770-esben volt.. Asszem a spanyol es angol szolgaltatoknal van hozza tema, legalabbis ugy hallottam. -
beci
őstag
Na,megvettem asszonynak karácsonyra.
-
tHR.rev
csendes tag
Nem tudom, hogy ti mit csináltok vele, hogy ropog, de nekem normális használat mellett meg se nyikkan, csak ha tényleg ropogtatni akarom.
Most vettem észre egy érdekes dolgot mikor mp3-akat raktam át a kártyára. Csak akkor vette be őket a lejátszó, ha nem volt üres a Genre tag.
Másik számomra nem érthető rész a multimédia menünek a kinézete. Van egy olyan sejtésem, hogy megjelenés előtti éjszakán jöttek rá, hogy kifelejtették, és egy helyi mp3 kínai mp3 lejétszó menüjét gyurták bele vagy mi. Mást nem zavar?
Másik ami feltűnő a 770SH után, hogy halkabbak a csengőhangok, sokkal. 2x-esére kell emelnem a hangerőt újrakonvertálásnál, hogy olyan legyen mint a 770esen.
Még egy dolog, hogy az alső billentyűk nyomáspontja néha nem túl meggyőző, mintha elcsúszna kicsit vagy nemtom..
Ja mégegy, hogy az memo kártya meg a füles csatlakozójánál látszik a telo nyák lapja. Nem mintha zavarna, de vhogy sztem el lehetett volna tusolni.
Intenzív használat mellett 2 teljes napot simán bír, kb mint a 770SH. -
otcat
csendes tag
Hello
A "Nagy Vodafone" topiban írtam némi infót már a készülékről én is ...
De neked is:
Kiváló a kijelzője, belehet állítani a MP3-at csnegőhangnak mindennek, sztem tök jól szól a füles, a rádió, vidéken két adót talált.. ;)
Recsegés ropogás: na igen itt kezdődnek a problémák...
Megvettem másnapra ropogott kinyitva a jobb oldala... Még 1 napot használva(telefonálás, sms írás, állítgatás) már összetolt állapotban is roppant sajna... Visszavittem, elküldték bevizsgáltatni, másfél hét mulva kaptam egy zsírújat a gyártótól. Hazavittam, pár sms, pár nyomogatás roppant egyet....Második napra már hosszanti irányban is ropogott....
Visszavittem, az üzletben is tapasztalták, visszavették, előszedtünk cirka 4 telot az üzletben(bemutató készülékek..) mindben érezhető volt a gyermek avagy széria betegség ?? sajnos, kotty ripp-ropp, halkan, minimálisan, de ott volt...
Ekkor mondtam le róla nagyon fájó szívvel, és vettem másik készüléket inkább...
Nincs időm kapacitásom 3 naponta visszavinni amig oant nem fogunk ki ami nem ropog....
Egyik tesztben is tapasztalták ezt a ropogást, ezt továbbítottam is a vodának, h kukkoljanak ők is rá ;)
Üdv
Cat -
beci
őstag
válasz
Viktor0610 #52 üzenetére
Köszönöm.
-
Nincs ilyen telefonom, csak egy 770SH.
"Az mp3 számok beállithatók csengőhangnak és üzenetjelző hangnak?"
Biztosan, mert ez már a 770SH esetében is így volt."Témákat lehet bt-on rárakni?"
A 770SH nyomán igen."Az mp3 lejátszó fülessel hogyan szól?Sztereó?"
A 770SH saját fülese nagyon jól szól, persze, nem HPM-70 v. Sennheiser, de jó. -
beci
őstag
Sziasztok.
Egy ilyen készülék vásárlását tervezem a feleségemnek,akinek jelenleg is egy Sharp készüléke van egy gx25-ös.
Nekem is volt már 2 Sharp telóm(gx10,gx20).
Lenne pár kérdésem a telóval kapcsolatban,remélem van már valakinek a tulajdonában.:
Az mp3 számok beállithatók csengőhangnak és üzenetjelző hangnak?
Témákat lehet bt-on rárakni?
A rádió vétele jó,szépen szól?
Az mp3 lejátszó fülessel hogyan szól?Sztereó?
Milyen a teló stabilitása?(recsegés,mozgás)
A válaszokat elöre is köszönöm. -
tHR.rev
csendes tag
Nem tudom, hogy írtátok-e, mert nem olvastam át minden hozzászólást, de memóriakártyával a készülékben van lehetőség 320*240-es videók készítésére is.
-
-
Rusi
senior tag
Azt hiszem, ez az alpári stílus csak téged minősít, mikor másokról mondasz úgy véleményt, hogy fogalmad sincs, mi is van a háttérben...
Megnyugtatlak, hogy nem szokásunk hazudni, ha ilyen emberekre vágysz, akkor ajánlhatom neked a Parlamentet, ott találsz bőven belőlük. A készüléket egyébként a Vodafone-tól kaptuk, ráadásul ugyanez a darab járt a Terminál-nál, akkor nyilván ők is hazug dögök és különben is miért élnek még, igaz? Nem kellene ezt a háborús hangulatot pörgetni, éppen elég, hogy az ország vezetői ezt teszik.A kifogásolt mondatot átjavítottam, és a kollegina is megkapta a leszidást érte. Ez egy hiba, de azt hiszem, senki sem tökéletes, hibáztunk már korábban mi is, Bogék is (Ti is szoktátok nekik jelezni, ha valami nem oké, és hidd el, hogy nem szoktuk leharapni a fejét annak, aki nekünk szól EMBERI módon).
Köszönöm, ha elolvastad.
Rusi
-
Gzolo
senior tag
Az egyetlen teljeskörű online mobilkomm. magazin szerint:
"Ilyen áron egy igazán sokat nyújtó készüléket kapunk, komoly ellenfele nincs a szolgáltató kínálatában - sem"
Szerintem van:
[link]Nagyon bejön a teló külseje, okos is, de a V630.tól nem válnék meg érte
-
Bog
HÁZIGAZDA
Mi Vodafone hivatalos viszonteladótól kaptuk a csomagot, ezt veszi meg az ügyfél. Ők meg megkapták a sajtós pakkot, gondolom, amiről nem tudni, hogy lesz-e ilyen az üzletekben. Véleményem szerint egy bolti készletből származó készülék talán közelebb van ahhoz, amit a vásárló kap...
Kábé máshol arra arcolnak, hogy csak végleges szoftveres, csak hazai forgalmazású, csak gyártótól/szolgáltatótól kapott cuccot tesztelnek - hónapokkal később mint mi - de a jelek szerint ez nem mindig előnyös.
-
VD
őstag
Most már egy másik lapnál is tesztelték a 880-at és ott is benne volt az a bizonyos 3. téma. Ami nem live ikonos, hanem legikább a samsung full egyszerű ingerszegény black u.i.-ra hajaz.
Most már nem értem, vagy Bog-ék kaptak valami über béta szétbarmolt vackot, vagy a többi hírforrás hazudik.Van már valakinek tapasztalata?
-
Polacheck
HÁZIGAZDA
válasz
Coyote2000 #40 üzenetére
Ugyanez máshol fordítva érvényes. Szabolcsban például a voda nevetve jobb, mint bármi más.
De idén elég sok helyen jártam az országban, és gondom sehol nem volt a vodás kártyával. Lehet, hogy te egy konkrét helyen azt tapasztalod, hogy rossz a térerő, de ugyanilyen szürke foltok a többi szolgáltatónál is vannak. Csak máshol. -
-
balintka
addikt
válasz
Coyote2000 #40 üzenetére
Nálam van térerő, fullon. Szvsz felesleges a Vodának a sima GSM-et építeni, mikor hamarosan 3G-re kell áttérni.
-
Coyote2000
őstag
A cikkhez:
Ez sajnos előítélet, ugyanúgy, mint, hogy a piros szolgáltatónak nincs jó térereje
Polacheck, te csak Pest környékén járkálsz? Javaslom hogy a kételkedők verődjenek egy kis csapatba, jöjjenek el Zalába, és megtudjátok, hogy a Zalai dombságban miért van annyival több T-Mobile vagy Pannon előfizető, mint vodás.Ez nem tévhit, hogy a voda térerejével komoly gondok vannak (ott, ahol a másik kettő teljesen jól működik), inkább az ellenkezője az "urban legend". Elhiszem, hogy Pestet végre le tudták fedni, sőt, az Alföldön sem lehet különösebb gondjuk...
Hozzáteszem: voltam vodás másfél évig, majd feladtam. Térerő nélkül semmit sem ér az alacsony percdíj...
-
balintka
addikt
válasz
gibi.david #37 üzenetére
Felesleges is éjjel mennie.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
gibi.david #37 üzenetére
óóóóó, hát akkor így nem nehéz elérni a 3-4 napot...
kis cseles!
-
gibi.david
tag
válasz
bolondember #36 üzenetére
Kikapcsolom éjszakára mióta világ a világ. Engem ne zaklassanak mikor alszom. Reggel úgyis értesülök mindenről.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
gibi.david #32 üzenetére
de kikapcsolod éjszakára, vagy nem?
mert úgy okés... na látod AMD kolléga, gibi.david telefonja, na AZ unikum... -
balintka
addikt
válasz
Viktor0610 #33 üzenetére
Valószínűleg amiatt
-
gibi.david
tag
válasz
Viktor0610 #33 üzenetére
Furcsa, pedig én még sms-eket is elég sokat tudok írni...
Nekem a 3 nap az fixen megvolt. -
válasz
gibi.david #32 üzenetére
3-4 nap?
Még soha nem tudtam belőle csak 3 napot sem kisajtoni az én 770SH-mból...
Lehet, a napi egy-másfél óra Opera Mini miatt?
-
gibi.david
tag
A zenelejátszó visszalépés a 770SH-hoz, abban voltak lejátszási listák, és szortírozás is...
Az a bizonyos 3. téma nekem is hiányzik...Nekem a 770SH simán vitt 3-4 napot, napi kb 2 óra zenehallgatással, nem 3G hálózaton.
-
Jadro
veterán
Pofás kis ketyere. Kár hogy gyengécske az akku, meg hogy csak vodás. De ezen kívül nagyon rendben van.
-
AMD Power
titán
Külsőre nagyon bejön nekem. A belső már annyira nem. De ez a telefon szerintem akkor is egy unikum.
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #28 üzenetére
akkor két év van a telefonra - mert ez az 1+1 év ált. azt szokta jelenteni, h 1 év full és 1 év mittomén milyen fődarab...
akkor lehet, h mégis ajánlom Asszonkának - sokallja a W580 árát... -
válasz
bolondember #26 üzenetére
Ugyanez vonatkozik a SE és a Nokia készülékekre is.
-
badacsony
őstag
válasz
bolondember #26 üzenetére
Ha jól tudom, 2 év a telóra, 1 év a tartozékokra (incl. akksi).
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
Viktor0610 #25 üzenetére
na, 1+1? - fejlődnek a gyártók, jóva'...
amúgy ez miben is különbözik a 2 évtől, azaz ez mit is jelent?
-
válasz
bolondember #24 üzenetére
A Sharpokra már egy+egy év jótállást ad a Vodafone.
-
bolondember
MODERÁTOR
korrekt kis telefon elég jó áron...
hmm - erre is egy év a gari, mi?
-
balintka
addikt
válasz
Viktor0610 #18 üzenetére
Legalább van 50 mb memória.
-
victory76
csendes tag
válasz
Viktor0610 #18 üzenetére
A Vodafonosban tényleg két téma van.
A térerő tényleg néhol gyatra,de az aksi nem feltétlenül olyan rossz.
Nálam általános használattal (kevés fényképezés,napi 1óra telefon,fél óra rádió)
na meg azért nyomkodás ezerrel ~2,5-3 napig bírja. -
Ste
addikt
pákónak tényleg van érettségije?
-
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Viktor0610 #18 üzenetére
Viktor,
EZ a Vodafone változat. Branded csomag, zsír új, bontatlan, meg minden. Ez van forgalomban, nem tudom, hogy a konkurencia (muhhhhaha) honnan szerzett 880SH-t, de az abban levő témák nincsenek benne a megvásárolható cuccban.
-
Remélem, a Vodafone-változatban nem csak ez a kettő téma lesz v. legalább fellelhető lesz a neten pár darab, amivel feldobható a készülék...
A gyenge akkumulátor-teljesítmény sajnos nem lep meg...(Bár szívesen csalódtam volna pozitívan a 880SH-ban.) Viszont a gyenge térerő?!
Ejnye, Sharp...
-
badacsony
őstag
Polacheck, ilyen téma nem volt az általad tesztelt készülékben?
-
mark75
senior tag
nem rossz telo,de van egy rossz oldala.nekem volt rádios sharpom(gx40).nagyon egyszerü és sz@ is.az aksi nem meglepö számomra,eddig az összes sharp 1-1.5 nappot birt ki.hiába vannak témák,nagyon nehéz szerezni rá ujat(ha találasz olyat amit rá is tudsz rakni).ezenkivül jo tudás,szép képet csinál,de drága(egyenlöre).
ez hosszu volt -
balintka
addikt
Megírná a tesztelő, mennyi az elérhető belső memória? mert a 770sh-ra is 20 mb-ot írtak, aztán van belőle 5,4 mb.
-
papi77
addikt
nekem jó lenne(talán).azt még jó lenne tudni,h tud-e rezegi,és csörögni egyszerre!??
-
Apollyon
Korrektor
Ez a vodafonosítás nekem sem jön be, de ez van..
Amúgy mi az a kék cucc a telefonnal készített képen a billentyűzeten a "B" betű felett? -
marcarc
senior tag
létezik ehez a telóhoz gyári szoft is vagy csak ez a jodafonos?mert a live nélkül bejönne a teló
-
elit_hun
őstag
nem rossz teló, de ez a vodafone izé...
-
Görgőőő
tag
2. oldal, 2. sor: "designben hm..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- KONZOL beárazás
- Óra topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest