Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
cousin333 #87 üzenetére
Halk megjegyzés, hogy ebben az esetben a Chrome is csatlakozni látszik azon programokhoz (pl. Mplayer, Foobar...), ahol az 1.0 közvetlenül az előtt jön ki, hogy elérkezne a világvége.
Húha, a VLC player -ből tegnap jött ki a 0.9.5 (igaz Win változat még nincs) akkor hamarabb itt lesz a világvége mint gondolnám.
-
dajkopali
addikt
válasz
cousin333 #75 üzenetére
nagyon nem értek egyet veled
a legutóbbi változat: Google Chrome 0.3.154.9
ez k*va hülyén néz ki, viszont érteni vélem a szándékot...
ha van cég, amelyiknek az online tesztelésben és a fogyasztói igények kiszolgálásában van tapasztalata, az a Google - mondom ezt úgy, hogy borsódzik a hátam a nyomulásuktól... -
de most tényleg, paraszt módon, egyszerűen: hát nem az a legjobb egy szoftverfejlesztés esetében - pláne, ha netes megoldásról van szó -, hogy beb*szák a mélyvízbe? vagyis több tíz millió netező mondja el róla a véleményét? a vállalkozás ígéretes, s nem a 0.xx23-as változattal akarnak piacot, hanem az 1.0 betával (a beta náluk filozófia, nem technológiai terminus!!!!)??? -
Cathfaern
nagyúr
válasz
cousin333 #75 üzenetére
Verziószám: ezt a nagy szent és sérthetetlen ópen szörsztől vették át, szóval ezért nem fog beszólni nekik senki
Cerebellum:
Látom nem ismered a mai trendeket:
Valami jól néz ki = apple lopás (ja és bármilyen lejátszó, aminek téglalap alakja van és van rajta kijelző = iPod lopás)
valami nem működik, vagy ki se próbáltam de nem tetszik = ms
jó, király, baró: open-source**valaki korábban írta, hogy akiknek megmutatta az FF-et, azok nagy része át is tért IE-ről FF-re. Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy ezen userek nagy részének gyak. bármit mutathatsz azzal a szöveggel, hogy ez jobb, mint amit eddig használtál, akkor át fog térni.
-
attila9988
őstag
válasz
cousin333 #69 üzenetére
E-Maxx: Operának sem gond. Egyes felhasználók néha több száz fület használnak egyszerre. Ezt azért egy kicsit túlzásnak érzem...
Pl én családon belül azt mondtam hogy internet explorer -t tilos használni. Operát állítottam be nekik, (linux lett volna az alap, ha nem lenne a család legkissebb tagja, akinek barbie öltöztetős játékai alá windows kell) illetve korlátozott felhasználói jogokat a biztonság érdekében. Nos, annyira megszerették a böngészőt, hogy határozott ellenérzéseket váltott ki belőlük hogy egyes ismerősöknél internet explorer -t kell használniuk, és elkezdtek rá olyan színonima szavakat használni mint "vacak"; "ócskaság"..
Sőt, ajánlották is nekik hogy próbálják ki "azt a másikat" ami otthon van.. Imádják hogy egyszerre nyitva van 30 fül, mégjobban imádják hogy azok meg is maradnak, a gyorskeresés is tetszik nekik, a gyorsindítóval együtt, és még maguktól is fedeznek fel új tulajdonságokat.. Ez nagy szó az ő esetükben..
A firefox -al nem is próbálkoztam az esetükben, mert ahhoz hogy mindent úgy, és olyan jól tudjon mint az opera, plugin -okat kéne egyesével frissítgetnem, ráadásul az lassabb is, személyes tapasztalataim alapján. (Nem érdekelnek a tesztek, számos gépen próbálkoztam, és érzésre, szemre az opera mindíg győzött. A 9 -es sorozat óta ez még látványosabb, bár el kell ismernem hogy a ff3 is nagyot lépett előre a gagyi 2. után)
A fentiek mutatják, hogy az internet explorer miért is olyan elterjedt.. Ha még az öcsémnek is úgy kezdik az iskolában az internetet "bemutató" tananyagot, hogy a böngésző egyet jelent az internet explorer -el...
Itthon viszont tiltó listán van, akinek nem tetszik az felügyeli a saját gépét..
Munkahelyi környezetben is az opera -t terjesztem, de ott maradhat az IE is, végülis nem internetezni jönnek a dolgozók..
Ha viszont házhoz hívnak szervíz munka alkalmával, ott garantáltan vetnek legalább egy pillantást a FF -ra, és az Opera -ra is, aztán választhatnak mit akarnak.... Az esetek 60% -ban ebből a kettőből valamelyik a gépen marad távozásom után is..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest