- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
cousin333 #87 üzenetére
Halk megjegyzés, hogy ebben az esetben a Chrome is csatlakozni látszik azon programokhoz (pl. Mplayer, Foobar...), ahol az 1.0 közvetlenül az előtt jön ki, hogy elérkezne a világvége.
Húha, a VLC player -ből tegnap jött ki a 0.9.5 (igaz Win változat még nincs) akkor hamarabb itt lesz a világvége mint gondolnám.
-
DarkByte
addikt
-
DarkByte
addikt
A Chrome -ot én is nagyon szerettem használni egészen addig amíg elérhetővé nem vált a Firefox 3.1 Beta1 a Tracemonkey bekapcsolhatósággal. Azóta megint Firefox -ot használok mert így már szerintem elhanyagolhatóan lassabb mint a Chrome (végülis csak lassabban indul), a kiterjesztések pedig egy hasznos lehetőség. NoScript pl. nálam alap, ahogyan a FlashGot kiterjesztés is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest