Új hozzászólás Aktív témák
-
Reverend
tag
válasz
#16820480 #70 üzenetére
Na, most sok mindenről beszélsz egyszerre. Egyfelől azokról az eszközökről, ahol korrekt analóg kapcsolásokkal viszik ki a DA hangját. Jobb a minőségük, ez kétségtelenül így van, de ilyen egyetlen mobiltelefonban nincs. Azokban csak ugyanolyan egylapkás DAC van, amit bármelyik átalakítóba is be lehet szerelni.
Mivel önmagadat (tudatosan, vagy csak zsigerből) hozzáértőnek mutatod, meglepő, hogy a kimeneti impedanciának ilyen kevés jelentőséget tulajdonítasz. Ezt kifejthetnéd. De segítek: arról beszél a tesztelő, hogy nagy impedanciájú fülesekkel nem bírkózik meg a végfok. Ami az erősítő fokozatot figyelembe véve (márhogy de facto nincs) egyáltalán nem meglepő. De eléggé rétegigénynek tekinthető hogy 600 ohmos fejhallgatókat szeretnének ilyennel meghajtani, bár már láttam rá példát
(Egyébként a tesztelő nem 24, hanem 240 ohmnál húzza meg a határt)
Végül pedig negligálod egy teszt eredményét (szubjektív érvekkel), de még mindig nem támasztottad alá a véleményed egy teszttel, vagy saját kutatással, vagy bármivel. Értem én, hogy a hang nagyon szubjektív, de az, hogy egy csatlakozóba lehet ugyan olyan jó minőségű kimenet építeni mint egy telefonba, az teljesen objektív, és még semmivel sem cáfoltad. Így viszont a zsigeri fújjolás komolytalan puffogás csak.
-
Reverend
tag
válasz
#16820480 #67 üzenetére
Azért érzed, hogy a.) ez erősen a saját véleményed, b.) egy "DAC elhelyezése egy dugóba vagy a telefonba" között értelmezhető műszaki érv a minőségkülönbséget illetően nincs. Méretre hasonlóak: a telefonba se férnek nagy alapterületű chipek. Az határozza meg a minőséget, hogy 0.15 USD a beleszerelt megoldás, vagy 5 USD. Érdekes lehet tanulmányozni ezt itt: [link]
Mindezek mellett, szerintem lenne igény egy ilyen tesztre, hamár a jövő - úgy tűnik - ez.
-
ghiottone
nagyúr
1,5 hét után egyszerűen nem tudom megszokni az előd u11-est, pedig volt ekkora telóm korábban nem is egy. Amúgy nem jellegtelen, csak
hímesüvegtojás és tok nélkül kb. szívrohamot kap az ember mert vízszintes felületen is el tud mászni a telefonés egyszer csak hupp földön a "kicsike"
Hogy On is legyek:
Örülnék, ha az u11+ méreteiből és a tömegéből picit faragnának az u12 esetében. + ha a rendszer felület közelebb lenne a stockhoz, mert például a google dialerhez képest a saját tárcsázó nem valami jó megoldás. (és nem, nem lehet csak úgy használni helyette a google dialert, főleg 2 sim esetében, sajna)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest