- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013 #54 üzenetére
Igen amit úgy értettem,hogy így is jól látom a kijelzőt nincs vele gondom még erős napfényben sem! Természetesen látnám a különbséget, de így sincs vele gondom, bocsánat ha félreérthetően fogalmaztam!
Shyciii : nem nem vagyok programozó így igaz! Ettől függetlenül úgy gondolom,hogy a nagy gyártóknak is van bőven szoftveres nyűgjük, persze oké itt csak 1 készülék van amivel foglalkozni kell, elfogadom, de ettől függetlenül sztem egy jó készülék, aztán majd meglátjuk,hogy a továbbiakban mi lesz a supporttal és a céggel, ennyi!
-
-
gretzky77
veterán
válasz
tomboy0013 #52 üzenetére
Egy szóval nem írtam,hogy nem venném észre a különbséget, annyit írtam, hogy még ezzel a 700-al sincs olyan gondom, hogy ne látnám a kijelzőt!
-
Linkin1994
senior tag
Ehhez még hozzá tenném hogy a top android experience névvel hírdették a cuccot erre egy telefont ami Stock droid sem tudják gyorsan frissíteni. Nincsen semmilyen kapacitásuk. A tws fülesükbis bugos volt és még most is lehet redditen ezt azt olvasni.
Jó kérdés ha több telefon lesz akkor mit fognak csinálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest