- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Shyciii
veterán
válasz
gretzky77 #48 üzenetére
Janeszgol milyen többiről? Más gyártóknál nem adnak ki frissítést tele buggal, vagy kisebb nagyobb hardver nyűgökkel? Dehogy nem!
Én még nem találkoztam a pályafutásom alatt egyetlenegy olyan okostelefonnal sem (pedig még a kihúzható antennás buta telefonokkal kezdtem), ahol nem voltak képesek megmondani, hogy mikor húztad le a telefont a töltőről. Ilyen gyermeteg hiba hűen tükrözi, hogy egy felkészületlen, kezdő bagázs. Az ilyen sosem szül jót, főleg hogy ha egy hazudozó vezeti őket. És akkor még nem is említettem, hogy a sok hazudozásaiban már olyan is szerepel, hogy laza 500nit-et(!!!) hazudott be.
-
Shyciii
veterán
Most nézem, hogy Treble romként felrakható official Android 13 is, de Android 12-ből több féle rom is elérhető
custom romok is elérhetőek rá a mai napig, még a hivatalos friss Lineage Rom 19.1 is. Újra megnézve még mindig nagyon szexi ezzel a titánium kerettel és kis noccsal (elsőként androidos vonalon. Ők tényleg tudtak újítani...) Kéne valahonnan szerezni eggyet.
-
-
Shyciii
veterán
Miért kellene vásárlónak lenni ahhoz hogy bedőlj egy marketing hablatynak? Szerintem te nem vagy tisztában a fogalmakkal. Attól hogy te nem veszed meg, attól még hihetsz nekik, hisz most is itt hirdeted az "igét".
Mi különbözteti meg? Semmi. Egyedi designt hagyjuk már. Attól nem egyedi, hogy villogó ledek vannak hátul, főleg hogy gamer mobilok ezt már régebb óta tudják. Semmitől nem egyedi. Kinézete egy az egyben iphone koppintás, az android meg egy stock android, semmi más. Te szeretnéd csak bemagyarázni, hogy ez egy egyedi telefon.
-
Shyciii
veterán
Amit mondasz azaz elmélet, a mese. Ez kb olyan, mintha azt mondanám, hogy más utat nyitok a stílusban mikor fórumozok, azért vagyok ilyen. Ezek mind hablaty, vagy szebb szóval marketing, de a valóság nem ez, és ezt jól fogják tükrözni a számok majd 1-2 év múlva. Nyilván a 1%-os növekedést is hatalmas előrelépésnek fogja kommunikálni majd, de ugye vannak azok akik bedőlnek ennek (lásd Te), és vannak azok akik átlátnak rajta.
-
Shyciii
veterán
A Nothing inkább Gucci vagy Versace világában törekszik elterjedni a maga módján. Minden szempont másodlagos. Újszerű megközelítésben óhajt piacot foglalni.
Erősen tévedésben vagy. A Gucci és Versace világában ilyen hulladékot meg sem vesznek. Ott maximum Iphone, de annak is a speciális változatával villognának: volt már 24 karátos berakásokkal iphone nem egy. És akkor ott vannak a luxus mobilok gyártói, akik régebbi típusokat, régebbi hardverrel, de drágakövekkel vannak kirakva, aranyozottak stb. Ezekkel fognak villogni, és nem egy névtelen cuccal, ami még azt sem tudja kijelezni, hogy hány órája töltötted fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Autós topik
- Interactive Brokers társalgó
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Nyaralás topik
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest