- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
gretzky77 #48 üzenetére
Janeszgol milyen többiről? Más gyártóknál nem adnak ki frissítést tele buggal, vagy kisebb nagyobb hardver nyűgökkel? Dehogy nem!
Én még nem találkoztam a pályafutásom alatt egyetlenegy olyan okostelefonnal sem (pedig még a kihúzható antennás buta telefonokkal kezdtem), ahol nem voltak képesek megmondani, hogy mikor húztad le a telefont a töltőről. Ilyen gyermeteg hiba hűen tükrözi, hogy egy felkészületlen, kezdő bagázs. Az ilyen sosem szül jót, főleg hogy ha egy hazudozó vezeti őket. És akkor még nem is említettem, hogy a sok hazudozásaiban már olyan is szerepel, hogy laza 500nit-et(!!!) hazudott be.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Pro 256gb-2027.05.10. Media M. Garancia - 99% akku
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest