- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
gretzky77
veterán
RLaci-ra és jómagamra gondoltam, és nem is neked címeztem, abszolút egyet értünk, ez a legnagyobb gondom nekem is, hogy emberek úgy ítélkeznek és szidják,hogy még csak nem is látták élőben! Pedig amúgy egy nagyon jó kis telefon, nálam semmilyen probléma nem jelentkezett sem hardveres sem szoftveres! De kritizálni a legkönnyebb! Emberek úgy remegnek a frissítésekért mintha valami világmegváltó dolog lenne benne! Inkább jöjjön később csak kevesebb buggal!Kisebb frissítések pedig jönnek szépen rendben, eddig már volt 3 kisebb frissítés!
De gondolom majd jól megmondják, hogy elfogult vagyok és azért védem, mert nem merem bevallani, hogy csalódtam! Hát nem!!!! Az üzemidő nagyon is rendben van, sztem a kamerája is megállja a helyét és elég jól összerakott, minőségi érzést kelt, a hardver is mindenre elég! Meguntam a sok százezres csúcskategóriát, egyszerűen nem ad annyival többet, mint amennyivel drágább! Nekem bevált a készülék abszolút elégedett vagyok vele!Janeszgol milyen többiről? Más gyártóknál nem adnak ki frissítést tele buggal, vagy kisebb nagyobb hardver nyűgökkel? Dehogy nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Futás, futópályák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest