- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Kifejezetten vicces vagy azzal, hogy szándékosan provokálsz valakit, majd visszautasítod a rosszindulat vádját. Duplagondol megvan?
Btw, az itteni nyitó hsz.-ed is burkolt trollkodás. Az más kérdés, hogy akit elkezdtél provokálni, az be is dőlt neki.
Egyébként csak úgy általánosságban megjegyezném, hogy a lenézett bölcsészek nélkül a legtöbb ember képtelen volna összerakni egy normális magyar mondatot alany-állítmány egyeztetéssel. Informatika nélkül azért jó pár száz - ezer évet létezett az emberalkotta világ és köszönte szépen, jól volt. Anélkül viszont nem, amit ma humán műveltségnek nevezünk.
-
selenge
tag
Kedves Danih, igaza volt a kollégának, teljes mértékben a rosszindulatúság érezhető minden hozzászólásodból, sőt! Egyrészt kikérem magamnak, mert semmiféle elismerést nem kuncsorogtam, sosem volt szokásom ez!!! Egy szimpla beszélgetés volt a célja eme fórumnak, ami esetlegesen kiegyenlíti a humán-reál ellentéteket!
moha21: jogos, elk@rtam mérgemben
-
moha21
veterán
Ehhe akkor meglesz majd az egy főre jutó igazi bölcsek száma vagy mi.
Amúgy maga a diploma semmit nem ér sokszor még sulin belül sem. Van Energetika szakon ismerősöm aki a gyújtógyertyára több 100 ampert mondott....lássuk be elég sok minden hibádzik az elképzelésben.
Fél év múlva diplomája lesz..
Meg persze szakmákból is van ugyanez van aki ügye és/vagy akar, meg vannak a trógerek, lusták.
Hegesztésnél is vicces 10-ből 2 nézi meg a polaritást.
Kőműves fémfúrószárral falba meg ilyenek.
-
selenge
tag
-
selenge
tag
nos, nem akarlak megsérteni, ezért csak az egyharmadát írom, annak amit hirtelen...
mivel mindenki azt firtatta, hogy abból a tudásból nem élek meg amit az egyetemen szereztem erre reagáltam, hogy van más szakmám... amennyiben ezt kérkedésnek sikerült felfogni, ahhoz csak gratulálni tudok, kérlek fáradj be az általános iskola 6. osztályába szövegértésre!
Nyilván az, hogy ma kedves kicsiny hazánkban valakinek több szakmája van sajnos teljesen szokványos, általános dolog, mert a minimálbérből (amit általában fizetnek a munkahelyeken) nem lehet megélni... Természetesen egy BME-s szupergépészmérnök halálra keresi magát, amint kitette a lábát a diplomaosztóról...
Alapvetően a műszaki egyetemen már ha jól tudom 2,5ös átlagtól nem kis ösztöndíjakat osztogatnak, míg nálunk anno úgy volt, hogy az adott évfolyam átlagához mérten adták, 12-en voltunk, és a kitűnő átlagú tanuló kőkemény 7500Ft-ot kapott (mert a 12 fő átlaga 4,7volt), és hidd el tudom a BME-s is sokat tanul a 2,5-ért, de mi sem füvezésből, meg kávézgatásból vizsgáztunk, ahogy szintén szól a sztereotípia...
bocsánat ha sértő voltam, nem (
feltétlen) annak szántam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest