Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
L7wy
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
9:48 tiszta bölcsész XDXDXD "az biztos hogy amcsi űrhajós, mert az oroszoknak ceruzája van"
-
selenge
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
itthon sajnos lehet hogy ez a helyzet, viszont kínában, és ezt biztos forrásból tudom egy 3 nyelvű szinkrontolmács 5-10ezer dolláros órabérben dolgozik, és max 2-3 órát egy nap (hozzáteszem, bele is fájdul a feje)
-
Csemike
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
"Úgyhogy üzenem a mi kis bölcsész tanoncunknak," Erre a szarkazmusra feltétlenül szükség volt.

Azért mert te a Suzuki gyárban dolgozol, nem tudhatsz mindent.
Vagy HR-es vagy?Szerintem is félre lehetne már tenni ezt a bölcsész=semmirekellő hozzáállást. Valakik valamikor valamiért kitalálták, de ettől még nem feltétlenül van alapja. Ennyi erővel Radnóti és József Attila is semmirekellő, mivel nem voltak mérnökök és semmi kézzelfoghatót nem tettek le az asztalra. Társadalmi hasznosságuk és szellemi örökségük viszont felbecsülhetetlen. Ilyen szempontok is vannak ám, nem csak olyanok, amik számokkal mérhetőek.

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ennyire nem látok a dolgok mélyére, nyilván nem vagyok otthon minden téren
Ettől függetlenül áll, amit írtam, a lényegen nem változtat. Más kérdés, hogy most akkor ki ferdít 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M70s Small Form Factor Business Desktop, 14th Gen Intel 10-Core i5-14400
- 1db DELL P2421 + 1db P2423 1920x1200 IPS monitor, állítható magasság PIVOT is, 16:10 képarány!
- AKCIÓ!! Alienware m16 r1 AMD Laptop , RTX 4080 , R9 7845HX , 32GB DDR5 , 2TB
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 580 8GB - MINDEN TARTOZÉKÁVAL.
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3647
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy HR-es vagy?
Ettől függetlenül áll, amit írtam, a lényegen nem változtat. Más kérdés, hogy most akkor ki ferdít