Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
L7wy
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
9:48 tiszta bölcsész XDXDXD "az biztos hogy amcsi űrhajós, mert az oroszoknak ceruzája van"
-
selenge
tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
itthon sajnos lehet hogy ez a helyzet, viszont kínában, és ezt biztos forrásból tudom egy 3 nyelvű szinkrontolmács 5-10ezer dolláros órabérben dolgozik, és max 2-3 órát egy nap (hozzáteszem, bele is fájdul a feje)
-
Csemike
aktív tag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
"Úgyhogy üzenem a mi kis bölcsész tanoncunknak," Erre a szarkazmusra feltétlenül szükség volt.

Azért mert te a Suzuki gyárban dolgozol, nem tudhatsz mindent.
Vagy HR-es vagy?Szerintem is félre lehetne már tenni ezt a bölcsész=semmirekellő hozzáállást. Valakik valamikor valamiért kitalálták, de ettől még nem feltétlenül van alapja. Ennyi erővel Radnóti és József Attila is semmirekellő, mivel nem voltak mérnökök és semmi kézzelfoghatót nem tettek le az asztalra. Társadalmi hasznosságuk és szellemi örökségük viszont felbecsülhetetlen. Ilyen szempontok is vannak ám, nem csak olyanok, amik számokkal mérhetőek.

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ennyire nem látok a dolgok mélyére, nyilván nem vagyok otthon minden téren
Ettől függetlenül áll, amit írtam, a lényegen nem változtat. Más kérdés, hogy most akkor ki ferdít 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Update 11.18. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy HR-es vagy?
Ettől függetlenül áll, amit írtam, a lényegen nem változtat. Más kérdés, hogy most akkor ki ferdít