- iPhone topik
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
L7wy
őstag
válasz
Thunderzolee #40 üzenetére
9:48 tiszta bölcsész XDXDXD "az biztos hogy amcsi űrhajós, mert az oroszoknak ceruzája van"
-
selenge
tag
válasz
Thunderzolee #30 üzenetére
itthon sajnos lehet hogy ez a helyzet, viszont kínában, és ezt biztos forrásból tudom egy 3 nyelvű szinkrontolmács 5-10ezer dolláros órabérben dolgozik, és max 2-3 órát egy nap (hozzáteszem, bele is fájdul a feje)
-
Csemike
aktív tag
válasz
Thunderzolee #25 üzenetére
"Úgyhogy üzenem a mi kis bölcsész tanoncunknak," Erre a szarkazmusra feltétlenül szükség volt.
Azért mert te a Suzuki gyárban dolgozol, nem tudhatsz mindent.Vagy HR-es vagy?
Szerintem is félre lehetne már tenni ezt a bölcsész=semmirekellő hozzáállást. Valakik valamikor valamiért kitalálták, de ettől még nem feltétlenül van alapja. Ennyi erővel Radnóti és József Attila is semmirekellő, mivel nem voltak mérnökök és semmi kézzelfoghatót nem tettek le az asztalra. Társadalmi hasznosságuk és szellemi örökségük viszont felbecsülhetetlen. Ilyen szempontok is vannak ám, nem csak olyanok, amik számokkal mérhetőek.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Thunderzolee #25 üzenetére
Ennyire nem látok a dolgok mélyére, nyilván nem vagyok otthon minden téren
Ettől függetlenül áll, amit írtam, a lényegen nem változtat. Más kérdés, hogy most akkor ki ferdít
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest