Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P60 Pro - kamera(telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
úgy látszik nem értetted amit mondani akartam, nem a pénzkeresés a lényeg, van elcsépelt közhely: "a tudás hatalom" - de nem feltétlen a hatalom a megfelelő szó... arra gondolok, hogy volt pár általános iskolás tanítványom, íjászatot tartottam nekik, eleinte minden edzés előtt egy egy magyar illetve keleti nomád mesét, regét mondtam el nekik, aztán egyre jobban érdekelte őket és komolyabb(természetesen az ő szintjükön) történelmi dolgokba is belementünk (a történelem tanár nem feltétlen örült ennek, mert ő még mindig a finnugor - sic- elméletnél volt leragadva)
szóval azt az érzést amit az ad, hogy a gyerekek, vagy akár felnőttek csüngenek a szavaidon, és a világot kizárva figyelnek rád (és meg is értenek) azt semmi pénz nem váltja ki
volt egy(azaz 5) gépészmérnök szomszédom, aki egyszer belenézett a tanulmányaimba, és azt mondta hogy ezt ő képtelen lenne megtanulni: hasonló szöveget látott

természetesen én meg a matekhoz, fizikához vagyok láma (bár azért tudom, hogy leesik a holdon a toll, az emberek sem repültek el, csak könnyebbek voltak)
azt, hogy nem tudják ki volt Eötvös Lóránd, sajnos a mai oktatás szutyka... az érettségis felvételit is marhaságnak tartom, és az egész bolognai rendszert is, ha ezt 10évvel ezelőtt teszik fel az ELTE-n, azért más arányok keletkeztek volna...
a magolásról meg annyit, hogy én sosem voltam jó tanuló, sportoltam, heti 12 edzésem volt, szar érettségim, de az egyetem 120 pont volt a ponthatár és 120al vettek fel (én még felvételiztem nyelvből, történelemből), illetve ehhez még annyit fűznék hozzá, hogy akkori párom teljesen el volt keseredve hogy nem lett olyan jó az érettségije (szt.Margit gimnázium - elit), ellenben nagyon sok kitűnő lett, mert rengeteg volt a magolós, és ott azt követelték meg, viszont ő volt az egyetlen akit oda vettek fel ahova szeretett volna menni!!! és voltak egyéni gondolatai!
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Premier előzetest kapott az ingyenes Where Winds Meet
- BestBuy topik
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Androidos tablet topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G G531GT - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5 9300H - 16GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
- iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRYTAFÜGGETLEN! ÚJ 100%-os akkumlátor! Gyönyörű!
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest