Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Most van a Sony bemutató. Kíváncsi vagyok milyen változások lesznek.
-
törölt tag
Domború üveg hátlap, zseniális
Jó, hogy nem síkosítóval kenik be, hogy még jobban csússzon... A kávák sem lettek igazán kisebbek, a design is olyan semmilyen. Ezt szerintem nagyon be fogják nézni. Nem értem, hogy egy ekkora cég hogyan képes ilyen szörnyű termékeket kiadni. Erről nem a kínai konkurencia, meg a rossz gazdasági közeg tehet, hanem egyszerűen ötlettelenek, és nem tudják követni a piaci igényeket
-
Samott
addikt
The full palette of Sony Xperia XZ2 and XZ2 Compact colors leaks - a fene se tudja, nekem hianyozna az ujjlenyomatolvaso az oldalarol.
-
Halkow.
senior tag
Oled kijelzővel és sztereó hangszórókkal és combos soccal tarolna, csak kamerát ne csesszék el pls!
-
Nekem bejön ez az új design, ha tényleg ilyen lesz az új Compact, simán szóba jöhet nálam. Eddigi legszebb Sony lenne számomra.
-
Tidzsimon
őstag
Ritka ronda, sokkal szebb a z5c.
-
Divinity
őstag
Ilyen vastagság mellett azért remélem egy combos akku megy bele.
-
ANDROID???
addikt
Csak a video nem játszható le( mobilon).
Ripla: Újdonság, mindig ki fognak találni valami, legfeljebb nem lesz semmi értelme, de újdonság lesz.
-
ripla
addikt
válasz
#16514048 #30 üzenetére
Igazából a mobiliparban már nem sok újdonságot lehet felmutatni. Innentől tényleg az olyan dolgok számítanának innovációnak, mint a levegőbe vetített kép (megoldható), a teljesen profi hangfelismerés akármilyen környezetben, a társalgási szinten működő AI, 1 hetes aksi élettartam fullos 0-24 kihasználtság mellett, ilyenek.
-
törölt tag
Úgy érted, innováció?
Nem tudom mit vársz amúgy. Jönnek ki most is új dolgokkal, dupla kamera, arcfelismerés, 18:9 kijelzők, hamarosan kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, stb.
Lehet nem olyan életbevágó újítások ezek, de nem is találhatják fel minden évben a spanyol viaszt. -
Mr.Silkó
veterán
Király. Még rondább lesz.
-
ripla
addikt
Az a baj, hogy a motiváció kimerül abban, hogy milyen formája legyen a mobilnak, és így ennyi. Az évről-évre erősebb hardver csak a hozadéka a fejlődésnek, de nem sok motiváció van benne.
Ugyanez a 4k is, óóóóóriási motivációnak állítják be, közben meg csak sima felbontás növelés. -
moleculez
veterán
Most valahogy én sem várom az MWC-t... Semmi izgalmas technológia nincs a piacon, amit be lehetne pakolni, max szoftveresen lehet afféle AI-vel vakítani azt kész.
Itt ez a Sony is, vártam, hogy valami olyan pletyka hogy eladom ballábam érte, de nem.
-
törölt tag
Kiváncsi vagyok mit alkotnak
még bennük reménykedem, hogy hoznak igen értelmes telefont.
-
TCsalogany
csendes tag
válasz
dilajoska1 #5 üzenetére
"Meg legyen egy kis zárcsökkentés"Akár vagy legyen tánc
-
törölt tag
Istenem, pont azt a két dolgot változtatták meg, ami a legvonzóbb volt nekem az eddigi Sony telefonokban, a szögletes design és oldalsó ujjlenyomat-olvasó.
Hihetetlen ez a gyártó...
Gondolom a kamerában a full manuális beállítások és a raw mentés továbbra is hiányozni fog, cserébe kitalálnak megint valami 3D ökörséget, ami kb 10 percig szórakoztató is, utána viszont soha többet nem használja senki. -
janeszgol
félisten
válasz
Rothmanakos #12 üzenetére
Nekem nem tetszik a hajlított hátlap, mint ami a képen van. A baloldali sokkal szebb letéve az asztalra.
-
Matada2.3
veterán
Jó vastagnak tűnik, ha az mind akkuba megy, akkor már sikerült valamerre fejlődni, már csak a 18:9-es előlap a kérdéses.
-
.Szaki.
addikt
válasz
Polarstar #16 üzenetére
Basszus anno mennyire vágytam egy K850i-re.
Gyönyörű telefon volt, de a SE-ra ez akkoriban jellemző volt, egyedik voltak, izgalmasak és az sem volt utolsó szempont, hogy baromi jók is voltak. Nagy fanatikus voltam anno. Nekem a K550i volt a kedvencem, amit birtokolhattam.
-
-
-
Samott
addikt
-
Istenem... Most kicsit átgondolom milyen Sonyk is voltak nekem.
K 850, a kerekgombos verzió, P 990 - imádtam!
És persze a nagyon kellemes kis Aino, a tartóval és kékfogas tartozék fülessel. Imádtam.
Ezek után egyet sem tartottam érdemesnek megvenni.Jó lenne látni, hogy kicsit gatyába rázódna a cég.
-
atis78
tag
Ha SD 845 lesz benne akkor aprilis-majus elott ugysem tudjak piacra dobni mert jo ideig a Samsung kapja az osszes chipet. Masreszt valoszinuleg nem engedhetik meg maguknak hogy kivarjak az 1 eves ciklust mivel mindenki kavamentes 18:9 es kijelzot akar.
Mintha ezek nelkul a "hatalmas innovaciok" nelkul mar telefonalni se lehetne egy keszülekkel....
@Rothmanakos: A compact az mindig is viszonylag vastag volt mivel valahova el kell helyezni a komponenseket, annak pedig kell a terfogat. Mivel kicsi az alapterulet igy muszaly a vastagsagot novelni. A nagyobb kijelzos modellek mar egyaltalan nem vastagok..
-
válasz
Rothmanakos #12 üzenetére
Mondjuk ez is abszolút dizájnfüggő, de a képen látható megoldás nem valami szívderengető...
-
Teal'C
veterán
Majd mondják hogy fejre fordított szappantartó! De ne legyen igazuk.
-
Rothmanakos
tag
És ez most komoly, hogy a Sony az egyetlen gyártó, aki vastagabb telefont csinál X kategóriában, mint az előző évben? 10 éve az a divat, hogy minél vékonyabb legyen...
Ne értsetek félre, Én is adnám, hogy plus 2mm-ért cserébe 4500as akksi, és 2-3 napos üzemidő, de a piac eben azt fogja látni, hogy "milyen régi telefon, az iPhone-om fele ilyen vastag
"
Ezt most nem saját szemmel néztem, hanem úgy, ahogy az átlag ember, a "piac" tekinti... -
Samott
addikt
Az XZ1 Compact alig fel eves... mar megint hova siet a Sony?
-
Nem tudok elképzelni nem szögletes Sony telefont, de ha ez van....
Kíváncsi vagyok, mivel rukkolnak elő. -
ViSAS
senior tag
Lehet nem tenyérbesimuló akart az lenni, csak az akku robbangat már a Sony telefonjaiban is.
-
Érdekes,izgalmas...húú...
A kamera legyen normális benne végre egyszer ebben a nyomorúságos életben.
Pedig hogy szerettem a Sony-kat... -
dilajoska1
őstag
Meg legyen egy kis zárcsökkentés
-
-
Végre!!
Valami érdekes!
Legyen a Sony érdekes és izgalmas!
-
Saccco
nagyúr
Legyen benne combos hardver! Sok embernek lenne álombeteljesítő.
Magamat nem értem ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobilhasználat külföldön
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Iqos cigaretta
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest