2019. január 18., péntek

Gyorskeresés

Sejtelmes MWC-s előzetes a Sonytól

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Xperia Blog

A rövid videó csak célozgat az új mobilok formavilágára, egy XZ2 Compact kémfotó viszont le is leplezheti.

Hirdetés

Bár az egyik fő rivális két csúcskészülékétől lehet hangos a jövő héten kezdődő Mobile World Congress, a Sony akár el is rabolhatja a showt, hiszen Barcelonában debütálhat a 4K OLED és HDR kijelzős Xperia XZ Pro, kávamentes kijelzővel és Snapdragon 845-tel, illetve tiszteletét teheti az XZ2 Compact is, amely ugyancsak a képernyő dominanciájára helyezheti a hangsúlyt.

A fenti, hivatalos kedvcsináló sokat nem árul el, sőt: ha a lejjebb közölt kémfotó nem segítene be, következtetést nem engednénk meg magunknak. Az alábbi kép tanúsága szerint ugyanakkor a bal oldali, lapos Z5 Compacttal szemben a jobb oldali, XZ2 Compact mintha ívelt hátlapot viselne, lásd kiemelkedését az asztallapon.

A Z5 Compact az állítólagos XZ2 Compact prototípus társaságában
A Z5 Compact az állítólagos XZ2 Compact prototípus társaságában (forrás: Xperia Blog) [+]

Noha az Xperia Blog szerint a képen egy prototípus látható, a végleges XZ2 Compact hasonló lehet, csak még kevesebb kávával, és visszanézve a fenti videó is mintha a tenyér ívét követő formára célozna. A Sony február 26-án tartja barcelonai médiaeseményét, ahol személyesen is ott leszünk, hogy élőben utánajárjunk a dolognak.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.