- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple Watch
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Ennek szerintem jobbak lennének a hőfokai oldallap nélkül, mivel így áll a procchűtő ventilátor, az alaplap felé néz és direktbe oldalról szív.
Szerintem 10 éve nem volt olyan házam, amin fenn lett volna tartósan az oldala.. ez nem véletlen. Ha nem csinálsz szellőzés-orkánt a házon belül, akkor egyszerűbb levenni, hűvösebb és halkabb lesz.
-
Gabesz144
senior tag
-
XCube
tag
A gyors szerelős eszközöktől nekem is borsózik a hátam, egy éve van a gépem egy Xigmatek Utgard -ban és az volt az első dolgom, hogy kitakarítottam belőle a kártyatartó pöcköket és az ODD kapcsokat
. A ventiket is kicseréltem benne, szóval igazából már csak a váz és a burkolat az eredeti.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen routert?
- Tőzsde és gazdaság
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- További aktív témák...
- Ryzen 7 kezdő 1080p játszós konfig
- iPhone 15 Pro Max kék titán 256 GB kártyafüggetlen 1 év garanciával ELADÓ
- ASUS ROG Flow Z13 (2025) GZ302EA-RU004W - 3 év garancia - GYÁRI, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B660M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax STORM Black Adata 600W
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

azt hittem eltévesztetted. 
.
.
Mennyi volt egyébként? Ha nem titok..

. A ventiket is kicseréltem benne, szóval igazából már csak a váz és a burkolat az eredeti.