Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Ócsó fekete kockában
Tetszik a minimál.
épp, hogy befér minden -
_Volkovy_
nagyúr
Nem most kezdtem a szakmát, ezzel mind tisztában vagyok..
Oldallap leszedés pro: nem kell orkánt üzemeltetni belül 4-5 ventilátorral a szellőzés miatt, alacsonyabb hőfok, minden kap levegőt és ez személyes, de én szeretem látni a belétDark Archon: kiviszed az udvarra évente egyszer, hajszárító hidegen rányom 5 percre, por kifúj, gép bevisz.
-
_Volkovy_
nagyúr
Ennek szerintem jobbak lennének a hőfokai oldallap nélkül, mivel így áll a procchűtő ventilátor, az alaplap felé néz és direktbe oldalról szív.
Szerintem 10 éve nem volt olyan házam, amin fenn lett volna tartósan az oldala.. ez nem véletlen. Ha nem csinálsz szellőzés-orkánt a házon belül, akkor egyszerűbb levenni, hűvösebb és halkabb lesz.
-
_Volkovy_
nagyúr
Ahhoz képest, hogy mennyi cucc van benne és mekkora a ház, bocs, de a kábelekről az "okádék" jelző jutott eszembe.
Én a minimál híve vagyok, de egy fele ekkora házban is rend van.. Pedig látod mi van a gépben
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Path of Exile (ARPG)
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Crucial P310 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Asus A8N-E Retro PC, Windows XP rendszerrel
- Chieftec GPA-400S8 400W, 80+ minősítésű tápegység
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tetszik a minimál.
Mennyi volt egyébként? Ha nem titok..