Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Apple iPhone 17 - alap
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Ócsó fekete kockában
Tetszik a minimál.
épp, hogy befér minden -
_Volkovy_
nagyúr
Nem most kezdtem a szakmát, ezzel mind tisztában vagyok..
Oldallap leszedés pro: nem kell orkánt üzemeltetni belül 4-5 ventilátorral a szellőzés miatt, alacsonyabb hőfok, minden kap levegőt és ez személyes, de én szeretem látni a belétDark Archon: kiviszed az udvarra évente egyszer, hajszárító hidegen rányom 5 percre, por kifúj, gép bevisz.
-
_Volkovy_
nagyúr
Ennek szerintem jobbak lennének a hőfokai oldallap nélkül, mivel így áll a procchűtő ventilátor, az alaplap felé néz és direktbe oldalról szív.
Szerintem 10 éve nem volt olyan házam, amin fenn lett volna tartósan az oldala.. ez nem véletlen. Ha nem csinálsz szellőzés-orkánt a házon belül, akkor egyszerűbb levenni, hűvösebb és halkabb lesz.
-
_Volkovy_
nagyúr
Ahhoz képest, hogy mennyi cucc van benne és mekkora a ház, bocs, de a kábelekről az "okádék" jelző jutott eszembe.
Én a minimál híve vagyok, de egy fele ekkora házban is rend van.. Pedig látod mi van a gépben
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- SörcsaPH!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tetszik a minimál.
Mennyi volt egyébként? Ha nem titok..