- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XCube
tag
-
XCube
tag
válasz
_Volkovy_ #83 üzenetére
Nem akartam a kacsát úszni tanítani, csak leírtam a véleményemet a leírtakkal kapcsolatban
.
A csak lefújkálom kompresszorral vagy hajszárítóval portalanítással csak annyi a problémám, hogy a finom port nem szedi le a hardverekről. Én is fújok, de emellett ecsetelek is
.
-
XCube
tag
válasz
_Volkovy_ #74 üzenetére
no offense
Ha leveszed a ház oldalát egyrész jobban porosodik, másrészt csökken az árnyékolás (ez mondjuk elenyésző dolog, de akkor is
), harmadrészt több hang távozik a gépből, negyedrész pedig nem esztétikus. Egy vadiúj dizájnos háznál szerintem a legkevesebbeknek fordul meg az a fejében, hogy kapásból oldallap nélkül használja.
A fekvő hűtőkkel én egyébként hadilábon állok, ha nem muszáj, akkor nem erőltetem. Ha valakinek ezek a kedvencei, akkor viszont érdemes olyan házat választani, ami oldalról perforált (esetleg oldalventis) és felül is van benne elszívó venti. Máskülönben a ventilátor szépen szétszórja a meleget a házban.
-
XCube
tag
"Ezzel a kábellel meg felteszed a CPU hűtőt majd plusz még rányomod ezt a hosszabító kábelt, beszereled az alaplapot a helyére és ennek a kábelnek a vége ott lesz szabadon és könnyen hozzáférhetően, és így nem lesz gond rácsatlakoztatni a szuflát
"
Ezt aláírom, tényleg érdemes egy ilyen kábelhosszabbítót beszerezni, nagyon hasznos a nagy procihűtőknél. Nekem NZXT márkájú hosszabbítóim vannak, ha jól tudom azokat kicsit egyszerűbb is beszerezni itthon, mint amit linkeltél.
-
XCube
tag
válasz
Peterson_ #28 üzenetére
A második számú gépem (kolis) nekem is régi típusú házban lakik, konkrétan egy Raidmax Sagittában, aminek a tervezésénél még nem nagyon volt szempont a jó kábelezhetőség (2006 -os a kicsike
). Ez volt az első "különleges" házam és mostanáig nem váltam meg tőle, az idők során pedig jól kitapasztaltam, hogy mit hová lehet elrakni benne, az eredmény a következő:
Az otthoni pedig így néz ki
:
-
XCube
tag
A gyors szerelős eszközöktől nekem is borsózik a hátam, egy éve van a gépem egy Xigmatek Utgard -ban és az volt az első dolgom, hogy kitakarítottam belőle a kártyatartó pöcköket és az ODD kapcsokat
. A ventiket is kicseréltem benne, szóval igazából már csak a váz és a burkolat az eredeti.
-
XCube
tag
Bár nem engem kérdeztél azért egy tippet adhatok
.
A CM 430 nem valami tágas kuckó, így a tálca mögött sincs hely gyakorlatilag semminek. Így hát marad a hagyományos megoldás, fel kell őket kötegelni a HDD és ODD keretek oldalára. Képek alapján nem tudtam eldönteni, hogy a táp mellett marad-e hely, ha van, akkor oda is be lehet suvasztani egy rövidebb kábelt kis csatlakozóval.
-
XCube
tag
válasz
HUNNIA1920 #8 üzenetére
Bevallom neked én őszintén úgy hiszem, hogy a tápegység az a része a számítógépnek, amit a lehető legkevesebbszer vesz ki az ember a házból. Ennek fényében nem értem, hogy miért baj az, ha nem a hardverek előtt kóvályognak a kábelei. Az OK, hogy nem attól hal meg egy számítógép, mert ott lógnak de a le nem fogatott csatlakozók például kiváló zajkeltők tudnak lenni, ha hozzáérnek a házhoz és elkezdenek vibrálni. Plusz ha már a tervezők lehetőséget adnak arra, hogy igényesen elrendezzük őket, akkor miért ne tegyük?
-
XCube
tag
Üdv!
Gratulálok az íráshoz, szép hosszú és jó volt olvasni, bár nekem szabályosan fétisem a számítógép "evolúció" legyen az személyes vagy aktuális piaci jellegű
. És emellett még számítógép házakra is nagyon rá vagyok kattanva
.
A kábeleid viszont engem is zavarnak, pláne hogy a ház kiváló lehetőségeket nyújt a "madzagok" elvezetésére és a szükségtelenek elrejtésére az alaplap tálcája mögött. Ahogy tálusz is említette ez segíti a jobb légáramlást és akár kisebb hőfokokat is jelenthet.
Végezetül gratulálok a házhoz is, gondolom nem lesz lecserélve egy darabig
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest