Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalosnak tűnő képeken a Galaxy S25 FE
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNNIA1920
őstag
Hát már aki ritkán cserél. Én ritkán cserélek, szóval nekem jó a csavaros is.
Viszont a kábelelrendezést akkor se tartom fontos dolognak, mint amennyire kiemelik annak fontosságát. Meg talán ma már nincsenek is olyan vastag kábelek mint régen (pl.: IDE), amik ténylegesen felfoghatnák némileg a légáramlást.
Bár ez is olyan dolog, hogy kinek mi jön be.
Egyébként aki már fogott a kezében csavarhúzót, annak szerintem semmivel sem tart tovább kicsavarni egy csavart, mint kipattintani egy műanyagpöcköt (élettartamot már nem is említem).
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox Series X hibátlan működéssel
- PS5 BF6 +PS portal fekete bontatlan újak..
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G531GU / I5 93300H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Üzleti előfizetők hirdetései
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest