- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HUNNIA1920
őstag
Hát már aki ritkán cserél. Én ritkán cserélek, szóval nekem jó a csavaros is.
Viszont a kábelelrendezést akkor se tartom fontos dolognak, mint amennyire kiemelik annak fontosságát. Meg talán ma már nincsenek is olyan vastag kábelek mint régen (pl.: IDE), amik ténylegesen felfoghatnák némileg a légáramlást.
Bár ez is olyan dolog, hogy kinek mi jön be.
Egyébként aki már fogott a kezében csavarhúzót, annak szerintem semmivel sem tart tovább kicsavarni egy csavart, mint kipattintani egy műanyagpöcköt (élettartamot már nem is említem). -
HUNNIA1920
őstag
Valóban szép, igényes ház.
Viszont manapság mindenki ezen a kábelelrendezésen lovagol, hogy az milyen jó dolog. Kinézetre biztos jobb, viszont hőmérséklet javulás tekintetében már szinte 0 előnye van. Sőt, ha mondjuk egy tápról van szó, aminek van 6 - 7 kábele is, ami el van rendezve, az mondjuk egy cserénél igencsak időigényes meló kiszabadítani a kábeleit. Nem beszélve arról, ha esetleg több kábel van egy rögzítőhöz kötve, akkor aztán lehet vele melózni.
Viszont ha szabadon van minden kábel, akkor a kivétel sokkal könnyebb. Nem hiszem, hogy sok ember azt nézi, hogy hogy állnak a kábelek a házában. Nekem is volt ilyen mániám, aztán rájöttem, hogy csak felesleges időpocsékolás.
Ugyanez elmondható a "könnyen szerelhető" házakról is. Aki nem fejleszt állandóan, annak szinte mindegy, hogy műanyagpöcök, vagy fém csavar tartja az alkatrészeket, mert egyszer fog egy csavarhúzót aztán pár perc alatt kiszedi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest