- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Akinek adatmentéses problémája van, vagy gondja van a HDD-vel, az szíveskedjen a megfelelő topikokban érdeklődni!
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizi7229
tag
válasz
quailstorm #144 üzenetére
megnyugtató
-
zizi7229
tag
válasz
quailstorm #137 üzenetére
van itthon egy 75 megás western kipróbálom megy-e még, 8 éve nem volt bekapcsolva, akkor ment. nem baj ha meghal, a tárkapacitás ugyis elhanyagolható, de árt egy vinyónak, ilyen hosszú porosodás? szinte arrébb rakva sem volt
-
zizi7229
tag
-
zizi7229
tag
Köszi. nem akarok 7200-t hanem akkor már egy ssd-t rendszernek, meg egy 5400-t tárnak
valami majd lesz, nem gondoltam volna, hogy ennek igy akármikor vége lehet. eddig simán bírta -
zizi7229
tag
válasz
quailstorm #32 üzenetére
van esetleg valami tipped, hogy mit vegyek helyette? sokan ajánlottak már seagate-t
-
zizi7229
tag
válasz
quailstorm #21 üzenetére
Talán itt tudtok nekem valamit segíteni:
Van egy kb 2 éves Hitachi 1TB vinyóm. mindenem azon van. az elmúlt egy évben elkezdett a kondíció esni, most olyan 12% körül jár, átnéztem a SMART logot, ha jól néztem, csak a következők nem stimmeltek: 2 db"ultra ATA CRC error", 101 tartléktárra helyezési kísérlet, 96 meg is történt. volt olyan időszak amikor 400 felett volt a meggyengült szektor szám, de most már egy ideje 0. fájljaim eddig megannak, semmi hibát nem tapasztaltam soha. nagyobb adatmozgásnál(kitakaritom a felesleges dolgokat, rendszerezek, másnapra felugrik a gyenge szektorok száma). plusz jóideje van egy olyan gondja, hogy gondol egyet és fél percre kb elérhetetlen, windows meghal, majd mintha mi sem történt volna megy tovább nagyon sok ideje van már, de még nem jöttem rá, hogy mitől függ hogy elő jön-e, például másolásnál nem, játéknál sem. netezés közben mikor oldalt tölt be akkor igen, és rendszerindításnál, miközben dolgozik. mire számíthatok? év végéig még nem szeretném lecserélni, de ti momndjátok meg mit tegyek. hangja nincs neki semmi. hd sentinel szerint a legmagasabb mért hőfok 40 volt, azt nem mondanám azért magasnak, cipelve soha nem volt.
Remélem tudtok segítenivéletlen válasznak ment sry
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest