- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Akinek adatmentéses problémája van, vagy gondja van a HDD-vel, az szíveskedjen a megfelelő topikokban érdeklődni!
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oleandro
tag
válasz
MrDerekas #412 üzenetére
Szia, köszönöm a válaszod.
USB-ről és CD-ről sem tudom indítani, mert az bios és a boot is safe modban van. Viszont mivel vacakol az is, ezért nem tudok a biosba belépni.Utána olvastam, próbáltam a merevlemezt klónozni, de mivel hibás ezért a clónozó programokat is kiakasztja sajnos.
Most próbáltam GPT-s usb boot lemezt csinálni, sajnos az sem volt jó....
Akkor próbálkozom tovább a klónozással. Hátha -
MrDerekas
addikt
válasz
MrDerekas #409 üzenetére
Fejlemény: beazonosítva a hibás szektorok címe (fizikai hibás, a logikai maradhat), majd ezek között kialakítottam egy 467 gigás partíciót az 1Tb-os merevlemezen. Ez tesztelve, hibamentes. Kicsit nyúzogattam a napokban és a kondícióját keményen tartja, azaz megállt az eddigi és állandó romlás. A fejet sem ejtegeti, frankón megy. A jelenlegi alaplapomhoz kötve e-sata dokkolóval a sata2 portokon pöpec minden. Azonban átrakva a másik lapomba (H110 chipset) a sata3 csatlakozóra kötve sata vagy e-sata megoldással is, folyamatosan, állandó időközökben ejtegeti a fejet, függetlenül attól, hogy használatban van-e a lemez, vagy nincs. A fw frissítés biztos hogy sikeres volt, de ez az ejtegetős jelenség megmaradt a sata3 porton. Csak jóval ritkábban teszi és kevesebb intenzitással. A bios is minden indulásnál látja a meghajtót, még fw frissítés előtt 3ból, kétszer nem látta. Ennyire jutottam. Az elv működik, pechemre a gyakorlatban nem tudom minden porton alkalmazni.
-
válasz
MrDerekas #407 üzenetére
HDD Regenerator-al próbáld meg. Az végignézi egyenként a szektorokat. A hibásakat az oprendszer eleve nem fogja kezelni, szóval szerintem fölösleges particiókkal kizárni. A hibásak mellé keletkezhetnek még több hibásak, de az amúgy is a vincsi végét jelenti.
Másik lehetőség az a HDD Sentinel felület tesztjén a Olvasás + ÍRÁS + olvasás teszt (adatterület felfrissítése)
De azt tudnod kell hogy akár mikor rosszabb lehet, csak olyat tárolj rajta amit egyáltalán nem féltesz ha elveszne vagy van róla mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- Horgász topik
- iPhone topik
- Óra topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Több darab 512GB m.2 NVMe (Samsung, WD, Kingston, Micron)
- SATA SSD 256GB Samsung 840 Evo & Pro
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged