- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Akinek adatmentéses problémája van, vagy gondja van a HDD-vel, az szíveskedjen a megfelelő topikokban érdeklődni!
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
MasterDeeJay #408 üzenetére
Köszi! Ezeket már végigjártam. Pár órás használatokra lenne, tehát nem pótolhatatlan dolgok tárolása a cél. Addig eljutottam, hogy megvannak a sérült sectorok címei. Most még ezt kell kitrükköznöm valamelyik hdd managger progival, hogy a kezdeti bad sector záró cím és a lemez "végén" levő kezdő címig osszam ki a partíció valós határait. Az hogy a rendszer fizikálisan nem használja a problémás területet, az oké. De ha ez fölé téved a fej, akkor ott meg is áll a dolog, mert ugye a fizikálisan sérült rész már hardver hiba. Ergo nem kellene ilyen helyen erőltetnem a fej mozgást, vagy legalábbis minimalizálni. Valahogy így morfondírozom én. El fogok vele szöszölni biztos
A HDS felület tesztje már olvasáskor eldobja magát. Hardveres hibára hivatkozva. Viszont miután sikeresen telepítettem a javított fw-t, esélyes, hogy nem okoz további károkat a fej ejtegetéssel. A remény elektronikája ég le utoljára
Érdekesség: Egy másik, a HDS szerint 234 hibás szektor (továbbá akárhány gyenge szektor, 21% kondíció mellett) tartalmazó lemezt a HDD regenerátor hibátlannak ítélt. Ezután felülettesztet csináltam, ahol a HDS sem talált hibát, de az értékelésnél továbbra is szerepel a 234 hibás szektor...??? Ilyenkor mi van? -
Vincent_
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #397 üzenetére
Szétszedtem, és tényleg meg volt akadva. Kézzel kiakasztottam, így végre felpörög a lemez, viszont csapkodja a fejet 7-8-szor, majd leállítja a forgást is.
Forgattam 360 fokban, de sehogysem akart működést produkálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- VR topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest