Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrDerekas

addikt

válasz MasterDeeJay #408 üzenetére

Köszi! Ezeket már végigjártam. Pár órás használatokra lenne, tehát nem pótolhatatlan dolgok tárolása a cél. Addig eljutottam, hogy megvannak a sérült sectorok címei. Most még ezt kell kitrükköznöm valamelyik hdd managger progival, hogy a kezdeti bad sector záró cím és a lemez "végén" levő kezdő címig osszam ki a partíció valós határait. Az hogy a rendszer fizikálisan nem használja a problémás területet, az oké. De ha ez fölé téved a fej, akkor ott meg is áll a dolog, mert ugye a fizikálisan sérült rész már hardver hiba. Ergo nem kellene ilyen helyen erőltetnem a fej mozgást, vagy legalábbis minimalizálni. Valahogy így morfondírozom én. El fogok vele szöszölni biztos :D A HDS felület tesztje már olvasáskor eldobja magát. Hardveres hibára hivatkozva. Viszont miután sikeresen telepítettem a javított fw-t, esélyes, hogy nem okoz további károkat a fej ejtegetéssel. A remény elektronikája ég le utoljára :)
    Érdekesség: Egy másik, a HDS szerint 234 hibás szektor (továbbá akárhány gyenge szektor, 21% kondíció mellett) tartalmazó lemezt a HDD regenerátor hibátlannak ítélt. Ezután felülettesztet csináltam, ahol a HDS sem talált hibát, de az értékelésnél továbbra is szerepel a 234 hibás szektor...??? Ilyenkor mi van?

Új hozzászólás Aktív témák