Hirdetés
-
Mobilarena
Akinek adatmentéses problémája van, vagy gondja van a HDD-vel, az szíveskedjen a megfelelő topikokban érdeklődni!
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDerekas
addikt
válasz
MasterDeeJay
üzenetére
Köszi! Ezeket már végigjártam. Pár órás használatokra lenne, tehát nem pótolhatatlan dolgok tárolása a cél. Addig eljutottam, hogy megvannak a sérült sectorok címei. Most még ezt kell kitrükköznöm valamelyik hdd managger progival, hogy a kezdeti bad sector záró cím és a lemez "végén" levő kezdő címig osszam ki a partíció valós határait. Az hogy a rendszer fizikálisan nem használja a problémás területet, az oké. De ha ez fölé téved a fej, akkor ott meg is áll a dolog, mert ugye a fizikálisan sérült rész már hardver hiba. Ergo nem kellene ilyen helyen erőltetnem a fej mozgást, vagy legalábbis minimalizálni. Valahogy így morfondírozom én. El fogok vele szöszölni biztos
A HDS felület tesztje már olvasáskor eldobja magát. Hardveres hibára hivatkozva. Viszont miután sikeresen telepítettem a javított fw-t, esélyes, hogy nem okoz további károkat a fej ejtegetéssel. A remény elektronikája ég le utoljára 
Érdekesség: Egy másik, a HDS szerint 234 hibás szektor (továbbá akárhány gyenge szektor, 21% kondíció mellett) tartalmazó lemezt a HDD regenerátor hibátlannak ítélt. Ezután felülettesztet csináltam, ahol a HDS sem talált hibát, de az értékelésnél továbbra is szerepel a 234 hibás szektor...??? Ilyenkor mi van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T470,14",HD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- (NAGYOBB MENNYISÉG) HASZNÁLT Videokártya, Processzor, Memória, Tárhely
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A HDS felület tesztje már olvasáskor eldobja magát. Hardveres hibára hivatkozva. Viszont miután sikeresen telepítettem a javított fw-t, esélyes, hogy nem okoz további károkat a fej ejtegetéssel. A remény elektronikája ég le utoljára