-
Mobilarena
Akinek adatmentéses problémája van, vagy gondja van a HDD-vel, az szíveskedjen a megfelelő topikokban érdeklődni!
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• HDD probléma (nem adatmentés)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent_
aktív tag
válasz
MasterDeeJay #397 üzenetére
Szétszedtem, és tényleg meg volt akadva. Kézzel kiakasztottam, így végre felpörög a lemez, viszont csapkodja a fejet 7-8-szor, majd leállítja a forgást is.
Forgattam 360 fokban, de sehogysem akart működést produkálni.
-
Vincent_
aktív tag
Szevasztok Szakik!
Az USB-be bedugáskor már fel sem pörgő (csak kattogó hangot kiadó) 2,5-es külső, WD Elements egységgel kapcsolatban van valakinek valami tanácsa? Kézrátét, rázás/ütés, elektronika/mechanika-csere (?), valami működhet, hogy a rajta lévő adatokat valahogy kinyerjem még? Utána kukáznám is, csak van rajta néhány nem életbevágó, de azért mégis csak fontos cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung 990 Pro 4TB M. 2 2280 NVMe with Heatsink!
- Toshiba Surveillance Pro S300 8TB megfigyelőrendszerekre optimalizált merevlemez
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Dobozos, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- 120gb Samsung SSD / HDD-k ( 1-1.5 - 2TB )
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged