- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
Mindy-Lee: elvileg nekem le lettek mentve, megkeressem őket?
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Lasy
veterán
válasz Mindy-Lee #327 üzenetére
ha magára a játékra gondolsz igen megoldható, de azt a sima biztonsági mentéssel nem tudod megoldani, ahoz kell az A2uploader, és a TPa/preset/system/AMR mappában találod a játékokat.
ha azokat lemented, akkor meglesznek a játékok.hogy legközelebb ne keljen lekérnetek a beállításokat. ezt már vagy 2 éve csináltam.
[link][ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Mindy-Lee
tag
Sziasztok!
Nekem szoftverfrissítéssel kapcsolatban van kérdésem. Ha van a biztonsági másolat az előzőről, akkor abból ki lehet nyerni azokat a fájlokat, amire nekem szükségem van? Konkrétan játékokra gondolok...
Vagy visszaállítani a régit, lementeni vhogy őket és elvégezni megint a frissítést?
Köszönöm!
-
zho-lee
addikt
Kicsi áttéttel megjött a válasz, köszönjük szépen, mostmár minden rendben, megvan minden a telefonra!
Most aztán fizethetünk az mms-ek miatt ezerrelmindenkinek!
-
zho-lee
addikt
Jajjj, nem akartam galibát!!!
-
addikt
Hát igen így kellene működnie, de tudjuk jól, hogy a Nokia jobban odafigyel az ügyfeleire. Engem az is zavar, hogy csak a felületüket változtatják a tartalom meg ugyanaz. Azt is furcsállom, ha kiválasztok egy készüléket, majd kérem a beállítások küldés opciót, megint kéri, hogy adjam meg a telefon típusát, de ez régebben is így volt. Csak a külsőségre koncentrálnak, de ez meglátszik a telefonokon is. Nem tudom így, hogy akarnak versenyben maradni.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Szerintem nem jól adtad meg a telefon számot. Direkt kipróbáltam a funkciót a K850-en, MMS beállítást kértem T-mobilos telóra, kb. 5-6 perc múlva jött is a beállítás. Próbáld meg újra, figyeld, hogy a zöld pipa mindig kijelölődjön, mert az mutatja, hogy helyes a beállítás kérése. Elnézést, nem nézlek amatőrnek, de nekem is érthetetlen, hogy mért nem megy a beállítás. Én régóta használom ezt a beállítási módot, eddig működött rendesen. Bocs ha felzaklattalak!
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
zho-lee
addikt
Köszönöm, továbbítom!
-
zho-lee
addikt
Tud nekem valaki segíteni K630i ügyében?
A Pannon-os beállításokat szeretné a lányom megkapni, én meg ahoz a szolgáltatóhoz kuka vagyok...
MMS,WAP beállítást.
Elég lenne csak egy link privátban, nagyon köszönöm!
Vagy az e-mailomra."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Ha még okosabb akarsz lenni a témában, keress rá Lasy hozzászólásaira.
-
zho-lee
addikt
Ha esetleg ilyen telcsid van (nem olvastam vissza a hozzászólásokba), akkor nyugodtan olvass a régiekbe is bele, mert sztem az egyik legjobb telefon.
Nekem is volt, fantasztikus mit lehet belőle kihozni, de sajna már ennek a kamasz lányom örülhet..."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Nincs mit!
-
zho-lee
addikt
Ha jól emlékszem, a V640i a Vodafone-nak készült, a K630i meg függtelen.
-
Fooler89
őstag
Helloztok!
Nem nagyon vagyok benne a telefon témában de valaki eltudja nekem magyarázni, hogy mi a különbség a k630 és a v640 között?
Köszönöm
-
Lasy
veterán
a szrviz azt mondja hogy beázott, de sajna egyik sem ázott be, dea tesztcsikok nem ezt mutatják, és sajna azokkal már nem lehet mit kezdeni.
+36702778032
-
Lasy
veterán
sajna egyre több V640-el találkozom amit nem lehet tuningolni.
+36702778032
-
zho-lee
addikt
Köszönet Lasy mesternek..!!!
-
Lasy
veterán
megoldható neten keresztűl is a gyári SW.
+36702778032
-
zho-lee
addikt
Megvárom a Nagymestert, a gyári szoft-tal...
-
zho-lee
addikt
Van egy másik, de itt a Walkman, és a rádió ikonok, ha rálépek a kruzorral, akkor fordítva mutatja.
A walkmané lesz a rádió, a rádióé a walkman. A menü xml el van írva sztem.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Metörtént...
Bocs!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
-
zho-lee
addikt
Sikerült egy klassz telcsit összehozni, "lasy"-nak hála!!!
Szerintem ő a legavatottabb bármi gondod van a SE-dal!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
kaller1
veterán
Olyan okosság van(vkp vagy valami),amivel le lehet kapcsoltatni a telefon teljes világítását hanghívás közben? Persze automatán,mondjuk 5-10 másodperc múlva.
.::> <::.
-
Lasy
veterán
a smart fit-et ki lehet kapcsolni, egy customize_upgrade.xml fájlal.
ha kell van rá egy progi aminek a neve a TequilaCat ha azzal csinálod akkor még keresni is fogsz tudni rajta. ez csinál egy java fájlt és abban fogod megnyitni.+36702778032
-
Mindy-Lee
tag
Sziasztok!
Tegnap e-bookot pakoltam a telóra, txt-seket. Amikor megnéztem,hogy működik-e, rendben is volt, betöltötte. Aztán azt vettem észre,hogy nem sokkal azután,hogy megnyitom, a teló magától ráfrissít és üres fehér lapot ad ki. Ha jól gondolom, ezeket a txt-ket egyben offline weboldalként kezeli a V640i, de javítsatok ki,ha tévedek..
Aztán kipróbáltam azt,hogy kikapcsoltam a Smart-Fit-et. Ezután volt,hogy csak többszöri próbálkozásra (megnyitom, visszalépek, megint megnyitom) tudtam olvasható formában megnyitni a szöveget, mert előtte többször csak üres, fehér oldalt dobott ki, de ha sikerül, utána nincs gond, nem lép el róla. De már olyan is előfordult, hogy egyből normálisan betöltötte. Így igaz,ha nincs Smart-fit, lépegethetek egyfolytában,hogy tudjam normálisan olvasni,de legalább így működik...
Szerintetek ezeknek a jelenségeknek mi lehet az oka?
Köszönöm! -
zho-lee
addikt
Érdekes, nekem is csinált ilyet a telefon, mintha összezavarodott volna a telefonkönyv.
De csak egy névvel, egy rövid ideig, és csak egyszer....
Azt hittem, én duplikáltam a nevet, vagy a számot, de sokadik átnézés után sem jöttem rá, miért csinál ilyet."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Lasy
veterán
K630 V640 piros térerő, "3G" és "H" jel.
letöltés+36702778032
-
doni78
csendes tag
Sziasztok nekem olyan problémám volt hogy a kapcsolatokban egy adott névhez mindig szintén a kapcsolatokból egy más számot jelenitett meg.De a poén az az hogy csak egyetlen egy névnél csinálta.de már nem.tapasztal valaki már ilyent?A teló nem fagy gyorsan kezel mindent ja és ez azóta sem fordult elő!!!se v640i de k630i sw van rajt!
-
Mindy-Lee
tag
válasz --Nozbert-- #264 üzenetére
Azt a bizonyos körüzenetet, én is megkaptam, ez a kód is közte volt, amivel a mail szerint elő lehet hozni a tartalék energiát: vhogy úgy volt, hogy szinte csontra kell meríteni a telót és beírni a kódot..Hát azért csak kipróbáltam , de nem működött..
-
Lasy
veterán
válasz benyo1997 #260 üzenetére
hogy aki az időt és a programokat tartja
belegondoltál már abba hogy az a pici gombelem miért van a 8210ben???
bocsi de ekkora tehénséget soha nem hallottam még. kár volt visszaolvasnom. vagy csak jót nevettem rajta és máris megérte visszaolvasni???
már nem is tudom.+36702778032
-
Lasy
veterán
Amit linkeltem ororsz oldal az csak olyan.
+36702778032
-
Lasy
veterán
persze hisz a kettő ugyan az, és azért ide linkeltem.
+36702778032
-
Lasy
veterán
teljesen pontosan itt.
+36702778032
-
Lasy
veterán
Régi előfizuval fekete volt a v640. Egy új fekete ház 6000-7000 körül van.
flash menük az A2 alatt![ Szerkesztve ]
+36702778032
-
veterán
válasz kapcs-ford #273 üzenetére
Nálam is van egy HSDPA express card meg a telefonon is net előfizetés, de most már le akarom mondani a telefonos netet, mert feleslegesen fizetek mindkét elérésért. Korábban viszont a telefonnal ment a net és minden rendben volt vele.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
veterán
válasz kapcs-ford #268 üzenetére
3,6-os a HSDPA, gondolom az AA1-hez kérdezed.
Én 701-eshez szoktam használni, a sebességet még nem néztem, de elég gyors volt - ha a lefedettség rendelkezésre állt.
-
mrlujoak
veterán
válasz kapcs-ford #268 üzenetére
Ha jól emlékszem 3,6-os (megabit/sec) sebességet tud a benne lévő HSDPA.
Ha a lefedettség, és a szolgáltatás engedi - kihasználja.mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
kapcs-ford
őstag
Valaki esetleg használja a gépén a telót modemként? Mit visz a hsdpa? ez az 1,5mb max ugye?
Aláírás
-
gizda
senior tag
de jó lenne egy fekete-narancs ház erre a telóra
[ Szerkesztve ]
gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com
-
veterán
válasz --Nozbert-- #264 üzenetére
Én is kaptam már sok e-mailt, hogy nyertem 1.000.000 dollárt meg hasonlók, mégsem hiszem el őket. Házi viziló tipikus esete.
-
--Nozbert--
aktív tag
Szerintem nem mond hülyeséget a fórumtárs,én is hallottam ilyenről,hogy egy kód beírásával elő lehet hozni 50% tartalékenergiát,amit addig a telefon nem engedett használni,mivel valami tartalékcellában volt elraktározva.
Kaptam még korábban körüzenetet,amiben több ilyen mobilcsoda is le volt írva,és egyszer volt a Fókuszban is riport,bár nem tudom,hogy az mennyire hiteles.[ Szerkesztve ]
/\/0zb3/27
-
veterán
Nem tudom, pontosan hány éves lehetsz, de nem túl sok, ha még hiszel a mesékben.
Nincs csodakód!
MOD
Egy kicsit azért gondolj bele: melyik cégnek érné meg az, hogy gyártson egy nagy kapacitású akkumulátort, amit beépít a készülékeibe, de persze nem engedi teljes mértékben kihasználni az akksit, hanem inkább "csodakódokkal" teszi csak elérhetővé, hogy a készülékei ne arról legyenek híresek, hogy milyen sokáig bírják, hanem arról, hogy csak kódokal használhatóak ki a plusz energiák, egyébként meg az egyszeri júzer töltögesse csak gyakran a készülékét.[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
A V640-emre feltettem a K630 szoftvert, de a flash menük nem mennek. Tud valaki olyan menüt, ami működik ezzel a telóval? -
mrlujoak
veterán
"...lemmerült és 50% ra felviszi az aksit..."
Maximum a kód engedélyezné az alacsonyabb energiaszinten való telefonműködést...
Semmiképp nem visz fel energiaszintet.Egyébként az egy egész, az 100%.
Ha a teóriád alapján értelmezem, mit szeretnél írni, akkor ezt látom:
A maxra feltöltött akkumulátor (100%) a telefon kikapcsolásáig 50%-ot használ el. Te, a kód beírása után ennek a maradék 50%-nak a felét, 25%-ot szeretnél még kicsikarni...mrlujoak
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
benyo1997
csendes tag
válasz mrlujoak #259 üzenetére
De van és tudod ha nemlenél ilyen low akkor értenéd mert nem gyártok energiát mert a teló ugy mükszik hogy 200%-on van full feltöltve 100%-on kapcsol ki mert a 100% a tartalék hogy aki az időt és a programokat tartja és ha 100%-on visszakapcsolod beírod a kódot akk ebből a tartalékból vesz át 50%-ot.
www.pro-dj.mlap.hu www.samp_letoltes.mlap.hu www.prohardver.forumx.hu
-
benyo1997
csendes tag
Na mivan kihalt a prohardver
-
benyo1997
csendes tag
Nekem egy olyan kérdésem lenne hogy mondták van egy kód amit beírsz a telóba amikor fulosan lemmerült és 50% ra felviszi az aksit ezt a kódot szeretném megtudni thx előre is.
-
Lasy
veterán
letudod fotozni azt az ikont? mert szerintem csak profil lett váltva. sajna a vodás SW-t nem ismerem, de az is lehet hogy a nem fogadott hívás.
+36702778032
-
benyo1997
csendes tag
Csá én nekem egy hete van ilyen telóm és nagyon ász de ha valaki tudna rá PSP emulátort nagyon megköszönném. thx előre is
[ Szerkesztve ]
-
öcsmaan
csendes tag
sziasztok 1 kérdés csak h se v640i-t akkor lehet fleselni az A2uploaderrel?olvastam hogy a vodás szoft engedi .elörreis köszi
-
Janoo_07
aktív tag
válasz --Nozbert-- #250 üzenetére
Respect Hát az lehet nah ilyenre nemigazán gondoltam . nekem a piros körbemenő nyíl van megszokva SE-mnél... Ha tényleg ez lenne akkor köszöntem
-
Janoo_07
aktív tag
Helo
Mamának sikerült vennie egy új telót egy ilyen V640i-t (én is SE P990i tulaj vok ) Nahés sikerült picit elnyomkodnia de úgy h nemjövök rá hogy lehet kikapcsolni a megjelent kis ikont... az ikon egy teló jobbfelette meg egy vörös X . Néztem mindenütt hogy mi ez de nem találtam help ha tudok[ Szerkesztve ]
-
Borg76
tag
Vélemény.
3hete használom a telefont.HSDPA miatt vettem, hogy a mobilnetet a telefonon is tudjam használni.Kicsit tartottam a kis kijelzötöl de csalódnom kellett.Egész jól lehet rajta böngészni, a fényereje is remek.Meglepően gyors a soft, igaz én hozzá voltam szokva a megfontolt tempóhoz ( P990i )
Ami meglepő volt, hogy gyakran nagyobb letöltési sebességet produkált mint a gyári voda usb stick.Térerőben is mindig 1 egységgel többet mutat.
Raktam rá java-s online navit, amAze, nav4all.Mindkettő tökéletesen megy, igaz még hosszútávon nem teszteltem.Az amAze szinte méterre pontos, igaz picit halk.
Talán 2 negativ dolgot tudnék emliteni.A gombok nekem nagyon aprók, még épp a használható ketegória, az akkumulátor elég harmatos, zabálja a netezés.
Összeségében ennyi pénzért (17.900 vitamax) igazán remek vétel ! -
Lasy
veterán
Ha valakit érdekel egy ilyen dódósítás:
akkor Katt ide+36702778032
-
8balint8
csendes tag
KOPÁS:
Nálam kb 1 hónapja van, minimálisan kezd kopni a középső navigáló gomb teteje, a hátsó kamera körüli vékony díszcsík.
(tipikus... én nem is vártam hogy ezek örökéletűek legyenek, én mindigis szidtam azokat a termékeket ahol a müanyag felületeket krómozzák nemhiszemel néha hogy ezt mindíg eljátszák akár mp3-as lejátszókon vagy TV-n vagy akármin MÜANYAGOT NE KRÓMOZZATOK BIRKA GYÁRTÓK!!, mindíg ez a vége... ..jo lehiggadtam.)
ja meg picit a hátoldalon kidomborodó vodafone ikon.
De ezek mind tényleg csak nagyon kicsit, én is lámpafény alatt közelről nézve találtam meg őket.AKKSI:
Először kb alíg bírta 2 napig :S mondom mifene. Aztán 3G hálózatot kilőttem íg ylett 2-2.5 nap stabilan. aztán mások tanácsára. Háromszor is "kisütöttem" az aksit. Éjszakára hagyd fenn aztán kikapcsolásig zenehallgatás háromszor.
Erre meglepő változás => masszív használat mellett játékok, hívások, kis zene is, 4 napot kényelmesen kibír.
Teljesen jó -
-
mrlujoak
veterán
Szia!
Igen, a Sony Ericssonok ugranak számok lenyomásával a menüikonokra, és azok almenüiben is tudsz így lépegetni
Kopással kapcsolatban nem tudok nyilatkozni.
A gyártó 4 gigáig garantálja a zökkenőmentes kártyakezelést.
Természetesen kompatibilis a MyPhoneExplorer-rel
Sajnos semilyen segédfény nem segíti az éjszakai fotózást. Sem led, sem Xenon...
K700i-m volt (pontosabban még megvan, csak a vitrinben), ahhoz képest:
fizikailag nagyobb a kijelző, felbontásban ua. Színesebb képet kapsz, bővíthető a memória, a VGA helyett 2 megapixeles a kamera, amivel jobb minőségű videót vehetsz fel.
Infra port már nincs, Média menü viszont igen.
Gyorsabb a BT, van sztereo BT is, a készülék 3G és HSDPA képes, ami nagyságrendekkel gyorsabb adatátvitelt nyújt, mint a K700i GPRS-e...Hirtelen ennyi lényeges eltérést találtam.
mrlujoak
-
izomhod
őstag
moto v3xx-emet fogom eladni, és 640esen is gondolkodom a vodánál.
pár kérdés:
- a számbill-k lenyomásával ugrik az ikonokra? ill egy elmenüben ha vagyok, ugrik a menüpontoskra számgombokkal is?
- a kopás hol és menniy idő utan jelentkezik a külsején?
- mekkora memkartyát kezel max?
- akksija meddig bírja? tudom, hogy relatív
- my phone explorerrel kompatibilis?
- van rajta mobilfény, vagy vaku?
- t9 milyen? ha smst ítok t9cel, és több lehetőség van, akkor látszik a következő szó? ha nem t9ezek, akkor mutatja az összes betűt a különböző gomboknál?
hirtelen ennyi, köszi a válaszokat előre is, holnap még olvasgatok, csak nagyon nem lesz időm
akinek volt k700-asa, attól menniyben tér el?
köszi
[ Szerkesztve ]
-
Lasy
veterán
Senki? Pedig azt már sikerült megoldanom, hogy kissebb legyen,de hogy eltünjön még nem.
+36702778032
-
Lasy
veterán
Valaki szerkesztette már a teló layout.xml részét?
Ebben lehet állítani az óra/dátum, ébresztő helyét méretét.
Kicsit át szeretném alakítani,de nem akarja úgy mint a k660i.
Valaki!?most ehez hasonló,de a kiválasztott ikonokon a fiam van.
[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
Lasy
veterán
Miért van az hogy ha egy bizonyos fontot teszek fel akkor a menü felirat eltünik. És a legtöbbszőr is csak pár betü látszódik. Míg mindenhol máshol tökéletes
+36702778032
-
veterán
válasz 8balint8 #227 üzenetére
Nekem nem az említett két gomb kopik, hanem a funkciógombok, illetve az ívek aljai (vissza, saját menü).
Egyébként az áráért zseniális kis kütyüt kaptál.bobi64: fura, nekem nem volt bajom a csatlakozóval - még a 630-nál sem.
-
bobi64
csendes tag
válasz 8balint8 #227 üzenetére
az a helyzet, engem a meglepetés akkor ért amikor pár havi használat után rájöttem, hogy a telefon jó, de:1, az akku egy harmatos libaf... 2, a jő minőségű füles egy hulladék se csatlakozóval csatlakozik a telóhoz- egyben a töltő és adat kábel helye is. kilazult 5 hónap alatt
jános 3: 16 " úgy szerette Isten e világot, hogy az egyszülött fiát adta érte"
-
mrlujoak
veterán
Ha a menüikonra (ikonokra) gondolsz, akkor itt, a tesztben van róla kép.
mrlujoak
-
8balint8
csendes tag
Tökös mákos!
Megvettem a telcsit.. A boltba ért sz alső meglepetés: dec.8. új árlist alapján a készülék 17900 FORINT!!!! OMG MIndenki rohanja le a Vodafon márkakereket!
Ja az aladó az orrom elött böngészte át a doboz tartalmát, én meg csak itthon vettem észre hogy nincs benne hálózati töltő:S fel is hívtam őket, persze elnézést kértek és holnap megyek vissz aérte.
A kicsike szép szép. mondjuk igen a Híváskezdeményezés/Megszakítás (a két legszélső) gomb sanszos hogy le fog kopni mert eléggé kiállnak.Ja és aki fekete-piros színben akar az jöjjön Pécsre. Itt úg ykellett vadásznom az uccsó barnára mert mindenhol fekete van csak. (szerintme a barna jobb).
Pár nap múlva beszámolok a tapasztalataimról..
-
8balint8
csendes tag
Rendben van köszönöm.
Amúgy amiket írtam elrettentő példákat mind a "vodafone live korlátok / hátrányok" kereső kifejezésekkel találtam, örülök neki hogy nem mind igaz. Azt hiszem nyélbe ütöm a boltot, és garanciával elviszem szervízbe szoftverfrissítésre..
-
mrlujoak
veterán
válasz 8balint8 #223 üzenetére
Szia!
Nem, nem ilyen a live! menü...
Mp3 csengőhangkorlátozás már évek óta nincs (utoljára a K700i korában volt - 2004 - amin akkor nagyot bukott a Vodafone...) használhatod nyugodtan az mp3-jaid.
Videofelvételi korlát soha nem volt, sem live!-os sem független SE-ok esetében.
Persze valaki ezt keveri az MMS-ben küldhető videóbeállítással, mert ugye annak a videónak bele kell férnie egy MMS-be.Infra és BT blokkolás soha nem volt SE-telók esetében, egy szolgáltatónál sem!
A moddolások fő oka viszont a fantáziátlan menüikonok.
Bizony, ez valós dolog, ugyanis a live!-os készülékek nem az eredeti SE menüikonok rajzolatát mutatják, és ez bizony sok embernek nem tetszik.Ami a folyamatos letöltésre buzdító menüpontokat illeti, úgy néz ki, hogy pl a Fájlkezelőbe belépsz teszem azt a Képek mappába, ahol az első menüpontban lehetőség nyílik a Vodafone oldalára eljutni. Ez a független SE esetében is megvan, csak Sony Ericsson a neve a menüpontnak, ami értelemszerűen a gyártó oldalára repít, ha akarod...
mrlujoak
-
8balint8
csendes tag
Hellosztok!
A napokba tervezek egy V640i vételt..
Alapvetően csak arra lennék kiváncsi hogy ez a Live tényleg akkora korlát mint ahogy az hallottam, értem ezalatt a: - Menü ízléstelen kivitele (ami nem úg yműködik hogy letöltök egy szebbet valahonnan és rádobom), - Úton útfélen a menü a Live honlapra navigál, - A videofelvételi időt tíz másodpercesre zsugorítja, - Az mp3 zenefáljaim csengőhangként való lejátszásának korlátozása(tehát így maradnak az alapértelmezett a 64 szólamú csengőhangok, hacsak nem élek a Live adta lehetőségekkel és a honlapjukról jópénzért le nem töltök mp3-at), -Az infra és a bluetooth blokkolása meg ehhez hasonlók... Persze mind a mi érdekünkben hogy csakis jogtiszta dolgokkal tölthessük fel a telefonunk?!Amiről itt eddíg ment a társalgás; a szoftvercsere/átalakítás (moddolás) ezek mind e miatt kellenek?
Igazábol ha veszek egy telefont ki is szeretném használni az összes lehetőségét, van e rá mód hogy legálisan és a garancia megörzésének nyugalmával használjam ki a telefonom adta összes funkciót gondolok itt kiskapukra szervizesek lefizetésére bármire?!
Márha tényleg ilyen rossz a helyzet.
A választ előre köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Senki??? Megrémisztettem mindenkit???
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Hali!
Azért akinek sikerül, írjon valamit
Üdv:
ExPeacer--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Megint én:
[B]Nem vállalok egyáltalán semmi felelőséget rosszul átalakított, és elrontott telefonokért! A leírás jó, többször próbáltam! Ha valaki figyelmetlenségből/kapkodásból/bármi egyéb más okból elrontja, az a saját hibája, és a garancia is elvészBár ezt is ki lehet játszani, de ez más téma....[/B][OFF]Más:
Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény 745
300/C. §
(1) Aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetőleg azt megsértve bent marad, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Aki
a) számítástechnikai rendszerben tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot jogosulatlanul megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz,
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.(3) Aki jogtalan haszonszerzés végett
a) a számítástechnikai rendszerbe adatot bevisz, az abban tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz, vagy
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését akadályozza,
és ezzel kárt okoz, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.(4) A (3) bekezdésben meghatározott bűncselekmény büntetése
a) egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény jelentős kárt okoz,
b) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény különösen nagy kárt okoz,
c) öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény különösen jelentős kárt okoz.[/OFF]Ez vonatkozik a telefonokra is! Vagyis mindenki csak a saját teljes felelősségvállalásával kövesse a leírást! Az én telóm is át van alakítva, soha semmi bajom nem származott belőle. Esetleg csak akkor lehetne, ha valaki célzottan a miatt, hogy a telefonomon szoftvert cseréltem feljelentene, esetleg csak akkor derülne ki...
Azért írtam le, hogy jó ha tisztában van ezzel mindenki
Remélem ezzel nem vettem el a kedvét senkinek attól, hogy jobbá tegye a telóját
Üdv: ExPeacer--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Fontos!! Moddolás előtt a telefon akkumulátorát töltsük fel!
"A telefon moddolása során a garancia elvész, tehát mindenki csak saját selelősségére végezze az átalakítást!"Szükséges dolgok:
- A2Uploader (a telefon File System eléréséhez)
- SEUS (szoftverfrissítéshez)
- customize_upgrade.xml (a telefon CDA számának módosításához)
- menu.ml (a telefon eredeti menüszerkezetének eléréséhez)1. Telepítsük fel gépünkre az A2Uploader és a SEUS programokat. (Az A2Uploader használatáról =>
1.1.) Ha lejött, először telepítsük fel a mellékelt USB drivert! Csak így fog tudni csatlakozni a telefonhoz a program.
1. 2.) Ha megvagyunk, indítsuk el az A2Uploadert.
1.3.) Kattintsunk a "File System Tool" gombra, és csatlakoztassuk a telefonunk a következő módon: kapcsoljuk ki, tartsuk lenyomva a "C" gombot, és dugjuk rá az USB-re. Ekkor a program megkezdi a csatlakozást. Ha sikerült, jobb oldalon megjelennek a telefon adatai, és mellette az FS szerkezete.
1. 4.) Ekkor a File Systemnél gyakorlatilag azt csinálunk, amit akarunk, ugyanúgy tudunk tuningolni, ahogy azt más telefonoknál is tettük. Ha megvagyunk, és ki szeretnénk lépni, egyszerűen csak kattintsunk a "Shutdown FS Manager" gombra (ez fontos)
2. Az A2Uploader-rel töltsük fel a letöltött és kicsomagolt customize_upgrade.xml -t a 'tpa/preset/custom' mappába. Majd nyomjunk egy 'Shutdown FS manager'-t és húzzuk le a telefont.
Az akksit vegyük ki 10mp-re.
3. Kapcsoljuk be a telefont (ha jól csináltuk a customizálást, akkor az SE logo után "Kis türelmet" üzenetet látunk), majd írjuk be a PIN-t. Ha elindult a telcsi, ismét kapcsoljuk ki.
Az akksit vegyük ki 10mp-re.
4. Indítsuk el a SEUS-t, válasszuk ki készüléknek a K630i-t. Kövessük a SEUS utasításait. A frissítés végeztével húzzuk le a telefont, majd az akksit vegyük ki 10mp-re.
5. NE KAPCSOLJUK be a telefont, hanem ismét indítsuk el az A2Uploader-t és töltsük fel a kicsomagolt 'menu.ml' fájlt a 'tpa/preset/system/menu mappába. Majd nyomjunk egy 'Shutdown FS manager'-t
és húzzuk le a telefont. Az akksit vegyük ki 10mp-re.
6. Most már bekapcsolhatjuk telefonunkat. Ha elindult lépjünk be a 'Menü => Beállítások => Kapcsolódás => Internetbeállítások => Kapcsolódás ezzel:' menüjébe és töröljük az összes hozzáférési pontot. Látogassunk el [L: http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/phonesetup/k800i?cc=HU&lc=hu]IDE[/L] és küldjük el telefonunkra a kívánt beállításokat (Internet, E-mail, MMS). A beállítások küldése ingyenes, de egyszerre csak 1-et telepítsünk (tehát amíg az elküldött beállítást nem telepítettük, ne küldjünk újat, csak utána).
7. Ha a leírtak alapján végezted a moddolást, akkor máris egy K630i-t tartassz a kezedben!
Két flashmenü:
Digitize
Light TraceA Flashmenühöz tartozó 'SWF' fájlokat a 'tpa/preset/system/desktop/flash' mappába másoljuk az A2Uploader progival, a 'thm' fájlokat pedig a 'tpa/user/theme' mappába, szintén az A2Uploader progival.
Sok sikert mindenkinek!
ExPeacerÍrta: Visszagera én csak átalakítotam!
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz mrlujoak #217 üzenetére
Üdv!
Totálisan igazad van... Ilyen jelenséget 1ébként még W300-nál tapasztaltam, a szalagkábel részleges szakadása miatt, ha több infót kapott a kijelző, mint a Splash, akkor fekete kép fogadta a tulajt. De hát ez itt nem áll fenn, remélhetőleg.
Mind1, mingyárt kész a kis leírásom, és ha az nem tetszik neki, leírom azt is, hogy hogyan cserélhet csak display drivert...
Üdv: ExPeacer--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
mrlujoak
veterán
Nem feltétlen olyan driver hiba, ami tökéletesen halottá tenné a működést, nem is írtam ilyet, hanem nem megfelelő működés.
Alvás közben te sem halsz meg, viszont egy másodfokú egyenletet nemigen fogsz megoldani...
Természetesen mindez egy ötlet volt, semmi egyebet nem írtam ezen felül, hisz semmi egyéb plusz infó nem állt rendelkezésre az anamnézishez.A legkézenfekvőbb megoldást ajánlottam fel, amit már a tulaj el is végzett.
Legális - a telefon piszkálása nélkü kivitelezhető - javítási lehetőség ebben az esetben ennyi volt, nem több.mrlujoak
[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
válasz mrlujoak #212 üzenetére
Hali!
Ha LCD driver probléma lenne, akkor a logó se jönne be, sőt a kép is nem fekete, hanem fehér lenne. Tapasztalat
Esetleg egy CDA szám visszaírásával egy régebbire, és egy SEUS átvágással újra fel lehetne rakni a MAIN+FS párost, és jó lenne.
Üdv: ExPeacer
U.I.: Készül a leírás, (V640->K630) nagyszünetben (11körül) postázom, és esetleg ezzel is megpróbálhatod.
Üdv: ExPeacer[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
LCD szoftvered mehetett el alukálni.
SEUS-szal próbáld meg a telót frissíteni, ha ezek után sem jó, akkor mindenképp irány a Vodafone, és szervizbe kell adnod a kicsikét.mrlujoak
-
ko9
addikt
Hali!
Csak úgy "beszólok", hogy át lehet alakítani a telót K630-ra! Előny az, hogy vinni fogja a Flash menüket, a kamerán is tudtok majd alakítani, meg a hangosabb is lehet! Hátrány pedig, hogy ugrik a gari, de ha nem hardver hibás lesz, akkor visszalehet állítani az eredeti szoftvert!
Ha kell egy leírás, szóljatok, és megejtem.
-
a1rl1ne
tag
Üdv mindenkinek.
V640 telom a következőket csinálja illetve nem csinálja:
Bekapcsoláskor bejön a logo aztán nuku kijelző,pedig rendesen betőltödik minden.Másik telefonnal meglehet csengetni tehát kicseng felveszem és tudok is beszélni rajta. mi lehet a hiba?I was born in a dump my mother died, my daddy got drunk they Left me here, to die or grow in the middle of Tobacco Road
-
Gebriel
veterán
Illetve, ha olyan területen laktok, ahol van 3G lefedettség /kék kis ikon bal fent/ és nemigen használjátok, /pedig a videotelefonálás jó dolog /, akkor érdemes a beállítások-kapcsolódás-mobilhálozatok-GSM/3G-Csak GSM-re állítani.
Mert a 3G hálózat igencsak terheli az akksit. -
Luccus
csendes tag
válasz --Nozbert-- #207 üzenetére
köszi
-
Luccus
csendes tag
Sziasztok!
Páromnak van egy ilyen telcsije kb 1 hete,minden okés,viszont egy a gond hogy nagyon hamar merül az akksija pedig nincs agyonnyúzva...
Ezeknek a telefonoknak ki kell még sütni az akksiját?vagy nem?
mert hogy mi nem csináltuk!Lehet ez a gond?
Előre is köszi! -
zho-lee
addikt
Sziasztok!
Nekem volt ilyen, hiányzik is, de K800i lett belőle..
A telcsi nagyon szép, a live-s menüje kibírható sztem, persze ha nem lenne az sokkal jobb lenne!
A fényképezőjét sztem nem érdemes bekapcsolni, de a zene az csúcs (Walkman fülessel)!
Csak ajánlom ezt mindenkinek, ugyan valaki azt írta nekem, hogy ez egy lassú szar, nem érti, hogyan adhatta ki ezt a tipust a SE...?
Hát, K800i-vel a kezemben elmondanám, hogy nem lassú!
Netezni, nem neteztem vele, de gyakorlatilag (a kamerát kivéve) ez volt a legjobb telcsi, ami a kezemben volt eddig.Zoli
-
barnam_
nagyúr
üdv,
a V640-re lehet W szoftvert felrakni? Ha igen, melyiket? -
mrlujoak
veterán
válasz Dieselfan #202 üzenetére
Szia!
Élvezhetőbb képeket tudsz készíteni beltérben, ha nem auto módban fotózol.
A fehéregyensúlyt állítsd izzólámpásra, és máris jobb képet lő.
Gondolom 2 megapixeles az a saját kép, amit szeretnél háttérként használni. Nem baj.
Mivel a telefon kijelzőjének a felbontása 176x220 pixel, ami 0,04 megapixel, így a nagy, 2 megapixeles képet nagyon butítva (túloptimalizált) jeleníti meg.
Valamikor a kép még így is élvezhető marad, de van olyan téma (fotótéma) aminél ez nagyon csúnyán meglátszik.
Célszerű háttérképhez VGA (640x480,ami 0.3 megapixel) felbontásban fotózni, vagy a meglévő képet arra, netán még kisebb felbontásra átméretezni.mrlujoak
-
Dieselfan
csendes tag
Üdv!
Nekem kb 3hónapja van v640i, és abszolút elégedett vok vele. Össz hibája ,h a kamrera beltérben természetesfény érzkeny, tehát minnél közleebb vagy az ablakhoz annál jobb képet gyárt. Másik érdekes dolog, hogy ha saját kamerás képet szeretnék teljesméretű hátérként alkalmazni nagyon "mosott" lesz, de ezek csak apróságok, egyébként pöpecSE v640i egyébként meg diesel power!
-
Lasy
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Trollok komolyan
- Mikrotik routerek
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest