- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
Metörtént...
Bocs!"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Van egy másik, de itt a Walkman, és a rádió ikonok, ha rálépek a kruzorral, akkor fordítva mutatja.
A walkmané lesz a rádió, a rádióé a walkman. A menü xml el van írva sztem.."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Megvárom a Nagymestert, a gyári szoft-tal...
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
Lasy
veterán
megoldható neten keresztűl is a gyári SW.
+36702778032
-
zho-lee
addikt
Köszönet Lasy mesternek..!!!
-
Lasy
veterán
sajna egyre több V640-el találkozom amit nem lehet tuningolni.
+36702778032
-
Lasy
veterán
a szrviz azt mondja hogy beázott, de sajna egyik sem ázott be, dea tesztcsikok nem ezt mutatják, és sajna azokkal már nem lehet mit kezdeni.
+36702778032
-
Fooler89
őstag
Helloztok!
Nem nagyon vagyok benne a telefon témában de valaki eltudja nekem magyarázni, hogy mi a különbség a k630 és a v640 között?
Köszönöm
-
zho-lee
addikt
Ha jól emlékszem, a V640i a Vodafone-nak készült, a K630i meg függtelen.
-
zho-lee
addikt
Nincs mit!
-
zho-lee
addikt
Ha esetleg ilyen telcsid van (nem olvastam vissza a hozzászólásokba), akkor nyugodtan olvass a régiekbe is bele, mert sztem az egyik legjobb telefon.
Nekem is volt, fantasztikus mit lehet belőle kihozni, de sajna már ennek a kamasz lányom örülhet..."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Ha még okosabb akarsz lenni a témában, keress rá Lasy hozzászólásaira.
-
zho-lee
addikt
Tud nekem valaki segíteni K630i ügyében?
A Pannon-os beállításokat szeretné a lányom megkapni, én meg ahoz a szolgáltatóhoz kuka vagyok...
MMS,WAP beállítást.
Elég lenne csak egy link privátban, nagyon köszönöm!
Vagy az e-mailomra."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
zho-lee
addikt
Köszönöm, továbbítom!
-
addikt
Szerintem nem jól adtad meg a telefon számot. Direkt kipróbáltam a funkciót a K850-en, MMS beállítást kértem T-mobilos telóra, kb. 5-6 perc múlva jött is a beállítás. Próbáld meg újra, figyeld, hogy a zöld pipa mindig kijelölődjön, mert az mutatja, hogy helyes a beállítás kérése. Elnézést, nem nézlek amatőrnek, de nekem is érthetetlen, hogy mért nem megy a beállítás. Én régóta használom ezt a beállítási módot, eddig működött rendesen. Bocs ha felzaklattalak!
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
addikt
Hát igen így kellene működnie, de tudjuk jól, hogy a Nokia jobban odafigyel az ügyfeleire. Engem az is zavar, hogy csak a felületüket változtatják a tartalom meg ugyanaz. Azt is furcsállom, ha kiválasztok egy készüléket, majd kérem a beállítások küldés opciót, megint kéri, hogy adjam meg a telefon típusát, de ez régebben is így volt. Csak a külsőségre koncentrálnak, de ez meglátszik a telefonokon is. Nem tudom így, hogy akarnak versenyben maradni.
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
zho-lee
addikt
Jajjj, nem akartam galibát!!!
-
zho-lee
addikt
Kicsi áttéttel megjött a válasz, köszönjük szépen, mostmár minden rendben, megvan minden a telefonra!
Most aztán fizethetünk az mms-ek miatt ezerrelmindenkinek!
-
Mindy-Lee
tag
Sziasztok!
Nekem szoftverfrissítéssel kapcsolatban van kérdésem. Ha van a biztonsági másolat az előzőről, akkor abból ki lehet nyerni azokat a fájlokat, amire nekem szükségem van? Konkrétan játékokra gondolok...
Vagy visszaállítani a régit, lementeni vhogy őket és elvégezni megint a frissítést?
Köszönöm!
-
Lasy
veterán
válasz Mindy-Lee #327 üzenetére
ha magára a játékra gondolsz igen megoldható, de azt a sima biztonsági mentéssel nem tudod megoldani, ahoz kell az A2uploader, és a TPa/preset/system/AMR mappában találod a játékokat.
ha azokat lemented, akkor meglesznek a játékok.hogy legközelebb ne keljen lekérnetek a beállításokat. ezt már vagy 2 éve csináltam.
[link][ Szerkesztve ]
+36702778032
-
zho-lee
addikt
Mindy-Lee: elvileg nekem le lettek mentve, megkeressem őket?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs