- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
darkangel_83
csendes tag
üdv! tudna nekem valaki segiteni?hogy lehet törölni a gyári képket,zenéket stb... v640i röl
-
bt infó
tag
Jó ez a média menü és az ikonok nem sokáig maradnak meg ha váltunk témát{riplles}
A pecsét helye
-
Lasy
veterán
válasz Viktor0610 #196 üzenetére
ok,de ha nemtudja megállapitani, és a töltöt tesztelte? de mind1. a lényeg hogy jövö7en kész lesz.
+36702778032
-
MODERÁTOR
-
Lasy
veterán
Sajna ez már 2hét után jelentkezett.
Figyeljetek oda,hogy ne szedjétek le a telót amíg nem léptek ki a progiból,mert meghal a kicsike. Be sem kapcsol. mehet a szervízbe. Májusi. Sõtt a tulaj helyett nekem kellett bevinni,mert azt mondták a szervízben neki,hogy beázott. Kiszedték az akkut s egyböl mondták. Hmmm. Másnap ugyan ott ugyan az a telcsi, csak én adtam be. Ugyan azt mondtam s már írták is a garipapírt. Hmmmm. Mióta kell töltõ a garihoz?
+36702778032
-
veterán
Ne is mondd! A v630 egy év után is tökéletes állapotban volt, mikor eladtam, ennek meg nálam is két hónap után már megkopott a jobb oldali funkciógombja
Pedig gyönyörű egy készülék, a tudása is tökéletes. Ha nem lennének ilyen kemények a gombjai, majdhogynem tökéletes lenne. A HSDPA is elég gyors rajta, a tudása és a szépsége is ideális, de valamit úgy látszik, el kellett rontani rajta."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Gebriel
veterán
Navigációs gomb kopás elég elkeserítő, úgy hogy nincs két hónapja amikor vettem a telót
-
Gvara
tag
Bluetooth távvezérlés funkció van benne?
-
Keksz
senior tag
Megvan es mar fel is toltottem.
MyPhoneExlorer-rel lementettem mindent a regi SE k700i-rol, a telefonszamokat 1 masodperc alatt fel is toltam, de a regi pl kamerakepeimnel v videoknak minden egyes fajlt 1esevel le kell okezni. Ez komoly? Plusz vhogy a piszkozat mappaban levo regi smseimet nem latom meg, hiaba van *.sms fajlom.
5let?
Köszi! -
Keksz
senior tag
Tenyleg ilyen aranyozott csik van az oldalan?
-
Solad
addikt
na a mai napon kezhez vettem en is a kis telomat, eszrevetelek hamarosan
No girlfriend on valentine's day.. More money for bike parts
-
se4ever2
aktív tag
Valaki tud linkelni a telóra Flash témákat?Vagy egyáltalán müxik rajta?Előre is köszi.
-
Lasy
veterán
Google map! Az tuti megy!
+36702778032
-
veterán
Nem tudom, hogy Tom-tom-ot hol lehet, de Nav4All-lal és GPS-sel jól működik. Nekem mondjuk csak vidám túrákhoz kellett néha, ha a PDA már merülőfélben volt.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
VONATOS69
csendes tag
Sziasztok!-AKI v640-et használ nem tud egy helyet ahol navigációs progit plom-tom lehet rátölteni??gps-em bluetooth már van csak progi kéne
-
-
Gebriel
veterán
Beszerváltam maganak én is egy ilyen telcsit.
-
k_laci
tag
hello ! van egy ilyen telefonom,használom rendesen, 2 gigás kártyával nem lassú.
a kérdésem : szedtem le egy csomó témát, de egyik sem cseréli le a live-os ikonokat ! valaki tud olyan témát, amiben új ikonok vannak ? a RIPPLES-en kívül
köszi
-
Lasy
veterán
Közben már megtaláltam.
Főmenü-szervező-saját mappák.
B-)+36702778032
-
Lasy
veterán
Eladnám v640emet 16ért memkari nélkül.
+36702778032
-
Lasy
veterán
-
sulep
senior tag
Akksi téren milyen a készülék? Mennyit bír? FM rádió vétel jó?
-
Lasy
veterán
Nekem még nem sikerült lehagyom sms írás közben. (V640) a t68am at én is lazán lehagyom. Szupi gyors. Még a menüben valo mászkálás is. Mivel otthon nincs netem így csak mobillal nyomom.
Hová rakták a file kezelőt? ez ugyanis a jobbra gombra van progizva s a neve: Saját mappák. Valaki?[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
adik
őstag
Hali,
a szoftver sebességéről nem esett szó a cikkben, és épp most kérdezte valaki itt, és engem is érdekelne: nem lassú? Most egy SE T68i-m van (vadonat új állapotban!!) és két bajom van vele: sajnos nem mindig bírom ki, hogy a munkahelyem és a lakásom (figyeled a sorrendet? ) közti távot nyet nélkül legyűrjem ( ^2), meg a T68i egy picit lassúcska hozzám képest. Menü műveletekben simán lekörözöm, de még sms írás közben is könnyedén le tudom hagyni Sajnos az utóbbi időkben a békés egymás mellett éléshez már kezd kevés lenni a telefon bája, kéne bele egy kis ész is. (őőő...)Kettő, csipkebokor vessző!
-
Gebriel
veterán
AMD power: ne gondolkozz rajta mert elfogy.
Én fent tartok neked 1db,ha véletlenül elfogyna
Júli 31.-ig tart csak az akció.. -
Lasy
veterán
válasz palm treo 75 #139 üzenetére
Nem kell használt mobilt vinni. Most csak 20k.
AMD power: ne gondolkozz rajta mert elfogy. Csak barna arany van mindenhol.[ Szerkesztve ]
+36702778032
-
AMD Power
titán
Nétem 20K-ért a Vodánál. Komolyan gondolkozom rajta ,hogy kéne vennem egyet ennyiért.
-
palm treo 75
tag
Nem rossz 20 e-ért kiváló vétel egy huszasér ha a használtmobilt belevesszük.....
Go! Go! Nokia!!! N95 + 8GB
-
Lasy
veterán
-
Lasy
veterán
-
Lasy
veterán
-
Dedkov76
tag
-
MODERÁTOR
-
Dedkov76
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem a telcsimet és lenne pár kérdésem.
1:hogyan lehet egy névhez külön csengőhangot rendelni?
2:a kijelzőről hogyan tüntetem el a 3g kiírást?Keresgéltem a leírásban,de nem találtam ezekre választ.Előre is köszi a segítséget.
"miért vagytok gyengék?"
-
RandomGosu
senior tag
nektek nem lassú egy kicsit a teló?
-
LEFTHORSE1
őstag
Bixtos hogy li-ion akuja van? Nem li-pol?
Cseberből vederbe
-
fatal`
titán
Nah én is vettem egy ilyen telefont és teljesen meg vagyok elégedve. Képről sokkal rondábbnak tűnik az a barna mint a valóságban
-
Daniel_TRH
csendes tag
köszi
-
MODERÁTOR
válasz Daniel_TRH #126 üzenetére
A HSDPA segítségével tudsz videótelefonálni, szupergyorsan adatot le-/feltölteni, illetve negatívum, hogy gyenge lefdedettség esetén hamarabb merül a telefon, ha a HSDPA-/3G-használat aktív.
A live! menüt csak garanciavesztéssel lehet kiszedni. Egyébként nem értem, mi bajod a live!-menüvel, ha ezért lényegesen olcsóbban kaptad meg a telefont? Bár még jó, hogy a függetlenítésről nem esett szó...Xiaomi 13T
-
Daniel_TRH
csendes tag
Sziasztok!
a HSDPA az pontosan mire jó?ja és a live menüt nem lehet kiszedni egy szoftverfrissitésssel?
-
k_laci
tag
válasz RandomGosu #117 üzenetére
hol ? használtan ?
-
veterán
válasz RandomGosu #121 üzenetére
Van gyári menü, de azt K630 címszó alatt keresd. Persze annak használatával búcsút mondhatsz a garanciának...
-
vosimo
aktív tag
válasz RandomGosu #119 üzenetére
Nincs, mert ez külön a Vodának készült, ezért csak Live! menü van.
-
vosimo
aktív tag
válasz RandomGosu #117 üzenetére
Azt hogy?
-
k_laci
tag
válasz RandomGosu #114 üzenetére
persze hogy adnak hozzá hangfalat, ha 24,990 HUF-ért veszed..
hangfal nélkül 19,990 HUF
-
mucius
tag
én múlt szombaton vettem egy ilyen telefont, miután megláttam, hogy csak 20k. teljesen remek. még az alapfüles is durrog rendesen megabassel (majdnem mint az agybadugós mdr-ex51)
jól emékszem, hogy pár héttel ezelőtt még 40 körül volt az ára?a barna szerintem szebb mint a fekete a vodapiros díszcsíkkal.
[ Szerkesztve ]
-
k_laci
tag
valaki nem tudja, hogy vodánál csak barnában lehet kapni, vagy ilyen szép feketében is ?
vagy esetleg ilyenben ??
köszii
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A készülékbe mentsd a számokat, akkor nem lesz ilyen problémád. Különben sincs értelme a SIM-re mentened. Ha valamikor új készüléked lesz, pár gombnyomással átmásolja a teljes telefonkönyvet az új készülékre. De akár át is küldheted BT-on vagy kábelen a PC-dre Outlook névjegyzékbe, vagy letöltöd az ingyenes My Phone Explorer-t, amivel pofonegyszerűen kezelheted a telefonod minden egyes apró részét, beleértve a neveket is.
Ez a készülék eszméletlenül gyönyörű. Talán csak a T610 váltott ki belőlem ilyen mértékű rajongást.
-
sp33dypr0
tag
Tegnap én is megvettem a saját kis V640-emet, hát így elsőre igen jónak tűnik, meg hát ennyi pénzért!? Mutatós kis telefon, nekem megvolt a dobozban minden tartozéka!
-
k_zsolt
tag
válasz gibi.david #106 üzenetére
Koszi, megnezem az oldalt. Azert zavaro a 14 karakter, mert ugye 16 karakter irhato es még sehol sem tapasztaltam hogy ez korlatozva lett volna. Nem irok ekezetet akkor is csak 14.
Az sms oke, tenyleg jelez, csak eddig nem irtam ilyen hosszut ezzel a telefonnal -
gibi.david
tag
Szerintem a SIM kártya memóriája lényegesebben korlátozott mint a telefoné, ezért lehet a karakterlimit, de lehet azért is mert ékezetet használtál. Nekem egy Motorola V8, és egy Nokia E51 is felcserélte a kereszt- és vezetékneveket, pontosvesszővel, nem tom miért.
SMS írásnál csak az utolsó 20 karakternél jelez, nem? A SE-ok így szoktak.
Kijelző témák: beírod google-be hogy V640 Themes pl, és kidobja a találatokat. De itt van rögtön egy olyan oldal, ahol regisztrálni sem kell. De pl a zedge.net oldalon is egy rakat ingyenes dolog van telefonokra. Jó szemezgetést.[ Szerkesztve ]
-
k_zsolt
tag
Most vettem egy ilyen telefont a Vodafone-nal es mivel sosem volt eddig Sony Ericsson keszulekem, a kovetkezo kerdeseim lennenek:
- Miert csak 14 karaktert enged beirni nevnek, mikor a Sim kartyara mentek? Visszateve a SIM kartyat egy masik telefonba, nehany nev megvaltozott: felcserelodott a vezetek es keresztnev, pontosvesszo kerult a nevbe
- SMS iraskor elo lehet varazsolni valahogy hogy epp hanyadik karakternel jarok vagy hogy mennyi van még vissza?
- Honnan lehet kijelzo temakat letolteni?Most mar nagyon kivan a mindenem hogy nincs a piacon egy olyan telefon amelyiknel ne lenne valami gixer a szoftvereben...
-
k_laci
tag
20.000 alatt vitaMAX-ban.. 27-én névnap.. asszem megvan az ajándék
ugyanitt : alig használt moto v360 eladó
( rusnya live-os menüvel VOLT, de már flashelt ) -
trec
csendes tag
válasz gibi.david #102 üzenetére
Ár-érték arányban jelenleg nincsen jobb készülék a piacon........
-
trec
csendes tag
Jár stereo headset.Csak a dobozból kimaradt.A boltban (márka) készségesen pótolták.Sajnos nem egyedi eset, hogy valamelyik tartozék hibádzik,- mondta az eladó...
Persze ha átnéztük volna közösen - vagy legalábbis szerintem neki illene, meg persze a vevőnek is ha nem akar ráfázni - megspóroltam volna egy utat....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sorozatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest