- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
ko9
addikt
Senki??? Megrémisztettem mindenkit???
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Hali!
Azért akinek sikerül, írjon valamit
Üdv:
ExPeacer--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Megint én:
[B]Nem vállalok egyáltalán semmi felelőséget rosszul átalakított, és elrontott telefonokért! A leírás jó, többször próbáltam! Ha valaki figyelmetlenségből/kapkodásból/bármi egyéb más okból elrontja, az a saját hibája, és a garancia is elvészBár ezt is ki lehet játszani, de ez más téma....[/B][OFF]Más:
Számítástechnikai rendszer és adatok elleni bűncselekmény 745
300/C. §
(1) Aki számítástechnikai rendszerbe a számítástechnikai rendszer védelmét szolgáló intézkedés megsértésével vagy kijátszásával jogosulatlanul belép, vagy a belépési jogosultsága kereteit túllépve, illetőleg azt megsértve bent marad, vétséget követ el, és egy évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.
(2) Aki
a) számítástechnikai rendszerben tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot jogosulatlanul megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz,
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését jogosulatlanul akadályozza, vétséget követ el, és két évig terjedő szabadságvesztéssel, közérdekű munkával vagy pénzbüntetéssel büntetendő.(3) Aki jogtalan haszonszerzés végett
a) a számítástechnikai rendszerbe adatot bevisz, az abban tárolt, feldolgozott, kezelt vagy továbbított adatot megváltoztat, töröl vagy hozzáférhetetlenné tesz, vagy
b) adat bevitelével, továbbításával, megváltoztatásával, törlésével, illetőleg egyéb művelet végzésével a számítástechnikai rendszer működését akadályozza,
és ezzel kárt okoz, bűntettet követ el, és három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.(4) A (3) bekezdésben meghatározott bűncselekmény büntetése
a) egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény jelentős kárt okoz,
b) két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény különösen nagy kárt okoz,
c) öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a bűncselekmény különösen jelentős kárt okoz.[/OFF]Ez vonatkozik a telefonokra is! Vagyis mindenki csak a saját teljes felelősségvállalásával kövesse a leírást! Az én telóm is át van alakítva, soha semmi bajom nem származott belőle. Esetleg csak akkor lehetne, ha valaki célzottan a miatt, hogy a telefonomon szoftvert cseréltem feljelentene, esetleg csak akkor derülne ki...
Azért írtam le, hogy jó ha tisztában van ezzel mindenki
Remélem ezzel nem vettem el a kedvét senkinek attól, hogy jobbá tegye a telóját
Üdv: ExPeacer--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
Fontos!! Moddolás előtt a telefon akkumulátorát töltsük fel!
"A telefon moddolása során a garancia elvész, tehát mindenki csak saját selelősségére végezze az átalakítást!"Szükséges dolgok:
- A2Uploader (a telefon File System eléréséhez)
- SEUS (szoftverfrissítéshez)
- customize_upgrade.xml (a telefon CDA számának módosításához)
- menu.ml (a telefon eredeti menüszerkezetének eléréséhez)1. Telepítsük fel gépünkre az A2Uploader és a SEUS programokat. (Az A2Uploader használatáról =>
1.1.) Ha lejött, először telepítsük fel a mellékelt USB drivert! Csak így fog tudni csatlakozni a telefonhoz a program.
1. 2.) Ha megvagyunk, indítsuk el az A2Uploadert.
1.3.) Kattintsunk a "File System Tool" gombra, és csatlakoztassuk a telefonunk a következő módon: kapcsoljuk ki, tartsuk lenyomva a "C" gombot, és dugjuk rá az USB-re. Ekkor a program megkezdi a csatlakozást. Ha sikerült, jobb oldalon megjelennek a telefon adatai, és mellette az FS szerkezete.
1. 4.) Ekkor a File Systemnél gyakorlatilag azt csinálunk, amit akarunk, ugyanúgy tudunk tuningolni, ahogy azt más telefonoknál is tettük. Ha megvagyunk, és ki szeretnénk lépni, egyszerűen csak kattintsunk a "Shutdown FS Manager" gombra (ez fontos)
2. Az A2Uploader-rel töltsük fel a letöltött és kicsomagolt customize_upgrade.xml -t a 'tpa/preset/custom' mappába. Majd nyomjunk egy 'Shutdown FS manager'-t és húzzuk le a telefont.
Az akksit vegyük ki 10mp-re.
3. Kapcsoljuk be a telefont (ha jól csináltuk a customizálást, akkor az SE logo után "Kis türelmet" üzenetet látunk), majd írjuk be a PIN-t. Ha elindult a telcsi, ismét kapcsoljuk ki.
Az akksit vegyük ki 10mp-re.
4. Indítsuk el a SEUS-t, válasszuk ki készüléknek a K630i-t. Kövessük a SEUS utasításait. A frissítés végeztével húzzuk le a telefont, majd az akksit vegyük ki 10mp-re.
5. NE KAPCSOLJUK be a telefont, hanem ismét indítsuk el az A2Uploader-t és töltsük fel a kicsomagolt 'menu.ml' fájlt a 'tpa/preset/system/menu mappába. Majd nyomjunk egy 'Shutdown FS manager'-t
és húzzuk le a telefont. Az akksit vegyük ki 10mp-re.
6. Most már bekapcsolhatjuk telefonunkat. Ha elindult lépjünk be a 'Menü => Beállítások => Kapcsolódás => Internetbeállítások => Kapcsolódás ezzel:' menüjébe és töröljük az összes hozzáférési pontot. Látogassunk el [L: http://www.sonyericsson.com/cws/support/phones/detailed/phonesetup/k800i?cc=HU&lc=hu]IDE[/L] és küldjük el telefonunkra a kívánt beállításokat (Internet, E-mail, MMS). A beállítások küldése ingyenes, de egyszerre csak 1-et telepítsünk (tehát amíg az elküldött beállítást nem telepítettük, ne küldjünk újat, csak utána).
7. Ha a leírtak alapján végezted a moddolást, akkor máris egy K630i-t tartassz a kezedben!
Két flashmenü:
Digitize
Light TraceA Flashmenühöz tartozó 'SWF' fájlokat a 'tpa/preset/system/desktop/flash' mappába másoljuk az A2Uploader progival, a 'thm' fájlokat pedig a 'tpa/user/theme' mappába, szintén az A2Uploader progival.
Sok sikert mindenkinek!
ExPeacerÍrta: Visszagera én csak átalakítotam!
[ Szerkesztve ]
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz mrlujoak #217 üzenetére
Üdv!
Totálisan igazad van... Ilyen jelenséget 1ébként még W300-nál tapasztaltam, a szalagkábel részleges szakadása miatt, ha több infót kapott a kijelző, mint a Splash, akkor fekete kép fogadta a tulajt. De hát ez itt nem áll fenn, remélhetőleg.
Mind1, mingyárt kész a kis leírásom, és ha az nem tetszik neki, leírom azt is, hogy hogyan cserélhet csak display drivert...
Üdv: ExPeacer--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
ko9
addikt
válasz mrlujoak #212 üzenetére
Hali!
Ha LCD driver probléma lenne, akkor a logó se jönne be, sőt a kép is nem fekete, hanem fehér lenne. Tapasztalat
Esetleg egy CDA szám visszaírásával egy régebbire, és egy SEUS átvágással újra fel lehetne rakni a MAIN+FS párost, és jó lenne.
Üdv: ExPeacer
U.I.: Készül a leírás, (V640->K630) nagyszünetben (11körül) postázom, és esetleg ezzel is megpróbálhatod.
Üdv: ExPeacer[ Szerkesztve ]
-
ko9
addikt
Hali!
Csak úgy "beszólok", hogy át lehet alakítani a telót K630-ra! Előny az, hogy vinni fogja a Flash menüket, a kamerán is tudtok majd alakítani, meg a hangosabb is lehet! Hátrány pedig, hogy ugrik a gari, de ha nem hardver hibás lesz, akkor visszalehet állítani az eredeti szoftvert!
Ha kell egy leírás, szóljatok, és megejtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gran Turismo
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest