Új hozzászólás Aktív témák
-
scope2007
addikt
hali!
gariba ezt tuti nem veszik vissza... ha nem FW frissített.
2TB-os HDD-ig MBR-t használjuk szerintem
MBR jellemzői: legfeljebb 4 elsődleges partíció, vagy 3 elsődleges és 1 kiterjesztett partíció lehetséges. Maximum 2TB méretű kötetek.
GPT jellemzői: itt egy HDD-n akár 128 partíciót is létrehozhatunk, egy partíció maximálisan 18 millió TB lehet kb.. ezt winXP 32bit nem támogatja... -
scope2007
addikt
hali!
az szerintem tuti hogy FW updatelt már... 2011.02. dátumú óta nem találkoztam olyannal amit frissíteni kellett volna... hotplug ? az nem volt szerencsés szerintem...
igen a sima formázás addig simán tarthat.. ezt érdemes is elvégezni minden friss HDDnél ugyanis ilyenkor térképezi fel az egész lemezt.. és ha van rajta hiba akkor kiderül
mivel gyorsformázásnál csak átugrik az egészen.. csak felületes az..
én a HDSentinel progit használom.. minden új hdd beszerzése előtt végigküldök többféle felület tesztet a hdd és utána már nyugalommal használom őket.. vagy éppen akinek beteszem a gépébe -
scope2007
addikt
biztos hogy IDE módba van? lehet nem állítottad vissza AHCIból IDEre.. én csak erre tudok gondolni az üzenet alapján
-
scope2007
addikt
Dictator^: ezt passzolom
kmisi99: nekem főleg az ssd miatt van ahci-ban a rendszer...
a cikk tetején ott van. hogy mi a SATA - AHCI - NCQ ebből eldöntheted, hogy kell-e vagy sem az ahci -
scope2007
addikt
igen
és sorry akinek ígértem, de még mindig nem tudtam átírni a cikkben található sort:
"- Válaszd ezt a lehetőséget: "FreeDOS Live CD with HIMEM + EMM386""most már egy új freedos van belinkelve.. amit elindítva nem pont ezekkel a sorokkal találkozhatunk ahogy leírtam először.. amint lesz időm tényleg átírom a linkben találhatóra
-
scope2007
addikt
válasz
Dictator^ #21 üzenetére
Dictator^ valószínűleg igen.. úgy olvastam hogy 2011.01től már gyárilag frissítve vannak/voltak.
Toldo
pedig ez való hozzá.. nem a JP-s
valószínűleg azért változott meg a rev. számod, mert mint írtam a leírásban az nem változik meg.. pedig úgy értelmesebb lenne egyébként.. látni lehetne már winbe hogy frissített vagy sem.. ez van -
scope2007
addikt
talán holnap átírom az 1-2lépést ami már máshogy van az új ISO bootolásánál..
egy jobb iso került feltöltésre, abba már nem ezt a sort kell keresni indításkor:
"FreeDOS Live CD with HIMEM + EMM386" -
scope2007
addikt
ezt passzolom..
egyébként egyre több külföldi oldalon megerősítenek abban hogy mivel csak ahcival van bekapcsolva az ncq.. azért aki ide módba használja az tuti nem fog belefutni a hibába.. tehát fw frissítést nem kell megcsinálnia
-
scope2007
addikt
Samsung:
"If identify commmand is issued from host during NCQ write command in the condition of PC ,
write condition is unstable. So It can make the loss of written data."én jobbnak láttam elvégezni.. mint hogy utólag legyen sírás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest