- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
ok.
egy fullcover vízhűtő blokkon még az is elő van írva, hogy az egyik helyen 1-es, a másikon 1.5-ös párnákat kell használni. és ott a teljes chipsoroknak szánt hűtőrészek egy szintben vannak, csak a komplett sorok térnek el.
de itt gyakrlatilag a ramchipek felére "könyököl" rá...ráadásul csak később vettem észre, hogy a szintkülönbség szerintem az alsó 2 vramnál is megvan.
ok, persze. lehet, hogy jó lesz így is, sőt biztos.
csak azt nem értem, miért nem tervezték eleve tökéletesre.
veled ellentétben én nem látom ennyire apróságnak. -
szab.tam
nagyúr
csak nekem tűnt fel?
ezen a képen a jobb oldalon árválkodó 2 ramchip fölötti bordatalp nincs egy szintben? mintha ott lenne egy kis bucka, kb. a ramok 1/4-énél, 1/3-ánál. még a termállapok is meghajlanak, mint a lépcsőn a díszőnyeg....
egy ilyen kategóriájú kártyánál ez azért elég vicces megoldás. (feltéve, hogy nemcsak optikai csalódásról van szó....
ghz edísön. ja....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest