Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bandit21

addikt

Két hete hétfőn rendeltem egy helyről, akkor azt mondták péntekre lesz. Aztán azt mondták 2 hét múlva lesz, az ma járt le. Felhívtam őket, azt mondták beteg lett aki a beszerzést intézi, ezért nem jött. Visszakérdeztem, hogy azért nem jött szállítmány, amit rendeltek, mert beteg lett aki rendelte? Válasz: igen. De jövő hét elején már valószínű.
    Hát eddig vártam, és rendeltem máshonnan egy giga 5850oc-t, 38-ért, ami raktáron volt, és hétfőn hozzák is.
    Aki a "majd érkezik x db, és ebből lesz a Tied is"-re vár, hát azt kell mondjam ne reménykedjen sokban. Ettől függetlenül remélem mindenki végül olyan áron jut hozzá, amit remélt, csak nem volt jó ez a majd 3 hét várakozás.

• Bandit21

addikt

Vadászom rá 1 ideje. Amikor megjelent a hír anno, 1 hónapja kb, pont akkor született a Kislányom, így lemaradtam róla, a 3T-nél megrendeltem múlt hétfőn, múlt péntekre ígérték, aztán szóltak, h két hét mva jön (tehát jövő péntek). Remélem lesz belőle valami, elég kevés helyen lehet egyáltalán rendelni is sajna.
    Közben lement az ASUS 5850 ára is 1-2 helyen az árgép szerint. De az is csak rendelésre van. Edigitalnak van elvileg raktáron 5830-a, az is jó lenne "b" tervnek csak félek, mire kiderül a 3T-nél esetleg h még jövő péntekre sincs, addigra elfogy megint az 5830 is...

Új hozzászólás Aktív témák