Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, de a lényeg az, hogy 42%-ot húztam a ramon, és végeredményben 13%-ot gyorsult 10% gpu tuninggal. 900 Mhz feletti GPU-nál már elkél a gyors ram, de amúgy nem a sávszélesség limitálja ezt a kártyát, hanem a gpu. Egyébként a 7300GT toplistákban a vmod-os eredmények mutatják jól, mennyit számít a memória órajele vmodnál. Ebből nem következik, hogy 2600XT-n 938/700-on sokkal lassabb lenne, mert azt még nem teszteltem
(#7) venember83: Azért átnézem még 1x az írást.
(#8) éN79: Igen, azt írták, hogy a VF700 nem megy fel rá, de a VF900-Cu tökéletes vmodhoz is, ezt Te magad tudod a legjobban
(#9) helkis: Én tudom hogy nem jár garvesztéssel, csak jobb ha tisztában van vele az ember, hogy a saját felelősségére csinálja, mert kilehet nyírni vele a vga-t. Leírtam hogy csak kipróbáltam, hogy működik-e a vmod. Félni nem félek, mert a 7300GT-nél elég tapasztalatot szereztem a pencil mod terén
A hűtés miatt nem emeltem tovább a feszt, ezért értem el csak 938 Mhz-et. Ha meglesz a VF900-CU, akkor nem 1.37V-t fogok a gpu-nak adni
(#10) Met: Az első bekezdésben lévő linkre kattints rá, és megtudod miért jó a ceruza
(#12) Dr. Romano: Nem a vga, hanem a csodálatos hűtés (ami vmod nélkül tényleg jó) nem bírta, ugyanis 77 fok körül volt a gpu hőmérséklete
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)))))))))

A hűtés miatt nem emeltem tovább a feszt, ezért értem el csak 938 Mhz-et. Ha meglesz a VF900-CU, akkor nem 1.37V-t fogok a gpu-nak adni