Hirdetés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
hm, pedig Trust sem annyira jó.
hugomnak van olyanja, azért vettük neki, mert az előző bedöglött, aztán kellett valami, ami működik és olcsó ("nem használom sokat, nem akarok rá költeni"). rá pár hétre vettem az első MS natural ergonomic 4000em. ez volt kb két éve. a Trust megy, bár a space három érzékelőjéből már csak a középső működik, egyébként meg elég nehezen vette be a billeket. az MSnek nem volt ilyen baja. azért azt hozzá kell tenni, hogy a Trust túlélte az MSt, bár ebbe az is belejátszik, hogy az MS nagyon érzékeny a vízre, én meg eláztattam két hete
. hát vettem helyette egy újat. viszont hugomat elkezdtem győzködni, hogy következőre lehet egy sidewinder x4 jobb lenne, annyival nem drágább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Diablo IV
- Objektívek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. hát vettem helyette egy újat. viszont hugomat elkezdtem győzködni, hogy következőre lehet egy sidewinder x4 jobb lenne, annyival nem drágább.