- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- iPhone topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- VoLTE/VoWiFi
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
vimes
senior tag
Nem lep meg a dolog. És most konkrétan nem az Iponra gondolva, hanem úgy általánosságban - szinte mindenhol így megy a garanciális ügyintézés. Csak remélni tudom, hogy ez volt az első és egyben utolsó ilyen negatív eseted, hogy igénybe kell venni a garanciát, mert sajnos nagyon sehol sem lesznek azon, hogy minél hamarabb intézkedjenek.
Nekem anno egy ennél sokkal kissebb (6k) értékű mp3 lejátszó garanciáztatására kellett várnom több mint egy hónapot, a 15 munkanapos időhatárt jelentősen túllépve. A dolog vége az lett, h ugyanabban az értékben választhattam egy másik terméket, nem hiszem, h csak akkor derült ki, h a terméket nem tudják/akarják megjavítani. Az a legdurvább, h a legpozitívabb tapasztalatom a TESCO-ban történt, ahol az egyik korábbi fejhallgatómnak visszaadták az árát a vevőszolgálaton, én pedig kis ráfizetéssel vettem egy más típusú fejhallgatót, ami még mindig működik. Legjobb eleve úgy "felkészülni" a garanciáztatásra, h kb. egy hónapig nélkülözni/pótolni kell az eszközt, és nem ér majd nagy csalódás.
Kicsit kitérve az Iponra is: én is tőlük vettem az előző hónapban egy gépet, mégpedig anyagi megfontolásból. Két választásom volt: vagy megveszek egy nekem megfelelő előre összeállított konfigot pl. az Extreme Digitalban vagy a BestByte-ban, vagy megrendelem egy webáruházban, mint pl. az Ipon. Azért döntöttem az utóbbi mellett, mert ugyanaz a számítógép előre összeállítva annyival drágább volt, mind a két helyen, hogy fizikai fájdalmat okozott volna akkora árkülönbséget feleslegesen kifizetni. És itt jön ki a garancia kérdése: anno régebben voltak nekem is aggályaim a webshopokkal szemben, de amikor megtapasztaltam, hogy menyire rossz a garanciáztatás úgy általában, akkor már teljesen mindegy, hogy hol veszek meg valamit, nem kapok jobb garanciáztatást, ott veszem meg, ahol a legolcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest