- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Akkor az üzemidő még kevesebb lesz
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Robertoq
őstag
Ne kezd el ezt a témát Anno az S3-al kapcsolatban a fele fórum tele volt az üzemidős aggódásokkal, erre tessék:
test labs crown the Samsung Galaxy S III best in battery lifeAzt nem tudom, hogy mi van a 300dpi-s 10.1 panellel amit még tavaly bemutattak.
-
a.sebi
őstag
ha az android 4.1 el megoldódik hogy az android olyan simán fusson mint az ios akkor a samsung az androiddal csúnyán pofán verheti az apple csoda termékeit....ugyanis az android rendszer többet tud mint az ios de sajnos meg nem olyan gördülékeny....
-
őstag
-
butyek
senior tag
Inkább várok 200ms-mal többet, cserébe úgy aknázom ki a telefon képességeit, megkötések nélkül, ahogy csak tudom. Igaz, hogy minden funkcióhoz le kell tölteni egy appot, hogy ne a gyárival kelljen szenvedni, de ettől lesz igazán személyre szabható.
&ρID with 10^100. Xiaomi 13T
-
Mister_X
nagyúr
Én még mindig azt mondondom, hogy tablet téren iPad. Out-of-box, smooth, eye candy, gyors és kismillió (normális) appot, játékot lehet rá letölteni.
Ez persze a saját véleményem. Aki akar, haxolja a rendszerét, szabja testre, stb, nekem nem ez a vágyam. Ha tablet, akkot iPad, egyedül a Surface keltette fel érdeklődésemet.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Orton96
aktív tag
válasz ViiiiktorOC #10 üzenetére
Remélem jól odacsapnak az iPad-nek!
-
Robertoq
őstag
válasz ViiiiktorOC #10 üzenetére
Kíváncsi vagyok akkor megmarad e a RGBW .
Matada2.3
Nyugodtan odaveheted az S3 elé, de az egy másik liga a 1,5x aksijával, de a lényeg, hogy ekkora kijelző + 4mag ellenére jól sikerült az üzemidő. -
Sofian
őstag
Remélhetőleg ennél is előjön a pentile flame.. hisz mindenkit zavar a pentile amikor 1cm-ről nézi a tabletet...
-
törölt tag
szerintem elég lenne rá a fullHD is, de egy ilyen méretű táblát szívesen látnék, billentyűzetes dokkolóval, amibe egy plusz SSD-t lehet tolni, és 1kg alatti súllyal. illetve nyílt/nyitható bootloaderrel, hogy lehessen rá dualbootként pakolni egy linuxot, tökéletes lenne
-
sdd2
veterán
Kíváncsian várom mit hoz ki a Samu
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
törölt tag
nem lenne rossz, de ez x86 és nem tablet (ha kiforgatható lenne a kijelzője, akkor úgy inkább), illetve kicsit drága...
nekem egyébként jobban tetszene egy ARM változat, mondjuk Cortex A15 alapokon, az ár elég erős lenne a mindennapi használatra, és ha rámenne egy asztali operációs rendszer is, akkor már laptopra sem lenne talán szükségem. -
Beri78
őstag
már túlzásnak érzem, de azért nagyon kíváncsi leszek
"...a valósággal az a gáz hogy nincsen hozzá háttérzene..."
-
callmeakos
veterán
Megy az egymásra licitálás gazdagon de elez nekünk csak jo. Ideje lenne kicsit megfingatni e téren is a kedves almát.
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Flash86
tag
Most komolyan 11"-on? Az én monitorom 25" és 1920*1200-at tud megjeleníteni
"Kezdetben vala a sötétség, és ahogy nézem, az is maradt"
-
vicze
félisten
válasz #16820480 #23 üzenetére
Hát ősszel lesz már érintő is csak Win8-cal. (meg secure boot-tal )
S4-es Transformer már úton van WinRT-vel, csak ott annyira zárva van a bootloader, hogy nagyon kis esélyt látok-rá, hogy mást lehessen rá telepíteni.[ Szerkesztve ]
-
Khelben
nagyúr
Az első értelmes tablet volt a 7.7 a nagy tablet lázban, erre pont azt kaszálják el?
-
=Mentor=
őstag
Az üzemidőnek folyamatosan nőni kéne, de ha már stagnál az sikernek van elkönyvelve...
Arra lennék kíváncsi ha elérik a felső határt a procimagok, kijelzőméret/felbontásban akkor milyen újdonságokat fognak kínálni, mert én részemről többre vágyok mint a hardver eszetlen tuningolása.
Azt is észre kell venni, hogy míg pár éve egy csúcsmodell 120-130 ezerbe került, ma már lassan a 200 ezret súrolja...
[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
Az ár azért változott, mert amit kapsz, az jócskán megváltozott, a Nokia kommunikátor se volt olcsóbb a maga idejében, vagy a WM-es csúcs HTC-k. A felső kategóriából tömegtermék lett. (Igen ez a sznoboknak nagyon fáj tudom.) iPhone ára 500$ 6éve, nálunk meg van egy "kisebb" mértékű infláció.
Amúgy a nagy kijelzős, okostelefonoknak/PDA-nak nem nagyon emlékszek, hogy valaha is 1-2napnál hosszabb üzemideje lett volna.
Az üzemidő úgy 2003-4 óta az érintős és nagy kijelzős telókkal együtt folyamosan ugyan annyi, az aksi technológi ha megnézed nagyot fejlődött, több mint duplázódott az energia sűrűség, ahhoz képest pedig a kiszolgált eszköz teljesítménye sokszorosa lett (több mint 100x-os).
9300i teszt: "Az alig egy órás szörfözés végére a szerkezet töltőért rimánkodott."Amúgy a Nokia mindig is el volt maradva technológiailag úgy 1évvel (néha 2), csak éppen ez a felgyorsult fejlődés miatt már szakadék és egyre látványosabb lett.
[ Szerkesztve ]
-
csoki46
senior tag
Lehet, hogy lassan a felbontás helyett az akksit kéne fejleszteni, nem?!
-
vicze
félisten
LCD-ben is van pentile, az az ominózus 10,1-es pont az volt, linkeltük is. A 7.7-nél odaírták a képen az okokat, hogy miért nem lesz AMOLED-es, nem tudják megfelelő mennyiségben gyártani. Hidd el, ha nagy mennyiségben lehetne az iOS termékekbe már rég az lenne. Samsungnak pont ezért kellet 2éve a PLS, hogy olcsó és könnyen gyártható panelje legyen, a OLED sajna nem az.
-
xZer0kidx
senior tag
én inkább a másik "góliátra" a note2-re leszek kíváncsi abból is a kijelzőre,hogy ott mit alakítanak
[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
törölt tag
igen, ezek első fecskék, de remélem, hogy hamarosan jobban elterjednek majd, és akkor nem csak zárt bootloaderrel lehet majd kapni. igazából nekem nem is az kell, hogy kilapított legyen, hanem hogy ergonómikus. egy Thinkpad (miért nem Thinkbook lett annó? akkor most a pad lehetne a tablet vonal... ) jellegű baltával faragott gép nekem jó lenne, ha hardverileg valami olyasmit tartalmazna, mint amit fentebb írtam, meg amik lesznek majd ezek az újabb cuccok, és mellé mondjuk egy 16-20 órás üzemidőt (mondjuk HD filmnézésnél vagy netezésnél) tudna.
-
xZer0kidx
senior tag
Nem lenne rossz de egy új technológiával nem könnyű előrukkolni és nem feltétlen azért mert nehéz létrehozni hanem mert minden forradalmi dolognak vannak visszatartó erői...
pl. ssd vs winchester, max a mostani aksik teljesítményét tudják feljebb tornászni de ott meg a méret/vékonyság szab határt... nehéz ügy[ Szerkesztve ]
"Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
törölt tag
nem lenne szerintem lehetetlen a 20 óra sem egyáltalán. addigra már jönnek a 28nm-es vagy még kisebb csíkszélességű soc-ok, újabb architektúrával, egy kicsit nagyobb akksi, és simán meg is van. a szubnotik a nagyobb akksival simán 10 óra körül bírnak, pedig azok x86-os alapokra építkeznek.
-
justaview
senior tag
Az információt maga a Samsung osztotta meg a bírósággal az Apple-el való viaskodás közben. Így ez szerencsére már több, mint pletyka és spekuláció.
Néhány oldalon úgy gondolják, hogy a Samsung nem mert kijönni vele előbb, mert attól félt, hogy az éppen megjelenő új iPad miatt az Apple ezért is megtámadja. Ez persze már csak ötletelés.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
A Note 2-öt úgy várom mint hívők a messiást.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Gabesz984
tag
válasz justaview #41 üzenetére
Nekem kicsit erről más a véleményem. Nem azért nem jött ki a Samu mert félt, hogy beperelik. Én úgy gondolom, hogy a Samsung remek példája, hogy kell alkalmaznia a "követő" marketing stratégiát. A piacvezető, "innovátor" kijön az új termékkel. Meglátjuk, hogy fogadja a piac, majd mi is kijövünk a mi megoldásunkkal (kvázi adaptáljuk). Kisebb k+f költség, kisebb kockázat, így olcsóbban piacra dobjuk. Máris megvan a piaci verseny, az ár tekintetében mindenképp.
Leszögezem, ez személyes véleményem
Iphone 6, IPad Mini, IMac
-
Cyberpunk
félisten
válasz Gabesz984 #43 üzenetére
Én szerintem meg teljesen rosszul gondolod, ha azzal jössz, hogy a Samsung nem elég innovatív. S csak lopkodnak meg másolni tudnak. Olvasd csak el ezt a cikket, itt is például kijelzőről van szó! Nem elég innovatív neked? Mutass valamit amit az Apple tervez és gyárt, proci nem jó példa az eredetileg más ötlete volt. kijelző meg az szintén más gyártmánya.
Ráadásul nem csak mobilt gyárt a Samsung elég széles termékpalettával rendelkeznek, azért azt kijelenteni, hogy: "A piacvezető, "innovátor" kijön az új termékkel. Meglátjuk, hogy fogadja a piac, majd mi is kijövünk a mi megoldásunkkal (kvázi adaptáljuk)" szimplán csak hülyeség.
Ja s nem vagyok fanboy, én utálom a Samsungot, mert csak műanyagot használ a droid vonalon. 100k+ba ez nem fér bele.
Ez meg az én véleményem.
-
vicze
félisten
válasz Cyberpunk #44 üzenetére
Azt az ici-pici apróságot elfelejtitek, hogy ki is gyártja Apple-nek a kijelzőt, a SoC-ot, stb.? Szóval szerintetek mennyire a piacra kerülés előtt tudja az Apple termékeit a Samsung?
Amúgy mi a halált fog tudni a Note 2, hogy ennyire várod? 0,2"-al nagyobb kijelző SAMOLED+, és +2mag, ezért nem hiszem, hogy érdemes váltani. Ha kap a Note 4.1-et akkor sebességre se lesz különbség. (Az meg külön érdekes, hogy az amcsi LTE-s Note-ban S2-es Sanpdragon van, ahhoz képest a 4 mag már tényleg jobb. )
-
Robertoq
őstag
válasz Gabesz984 #43 üzenetére
Samsung Electronics Honored with 30 CES 2012 Innovation Awards
has honored Samsung with 90 awards in the past three years — 37 in 2011 and 23 in 2010.Egyébként jelent esetben bizonyos szempontból nem új termék (tablet nagy felbontással), esetleg a méret miatt lehet új terméknek nevezni, de itt nincs kire várni és a Samsung a Note-al megmutatta már, hogy be mer vállalni átlag feletti méretet és sikerre vinni.
-
Cyberpunk
félisten
igen várom a +0,2"-ért, a 4 magot leszarom, a RAM nem baj ha több. Ha hiszed ha nem problémáim vannak a note- al a kijelzőt illetőleg, el van cseszve a gyári kalibráció, s ez egy ilyen értékű készüléknél szimplán gáz.
Az azért te sem gondolod komolyan, hogy szépen mindent kitereget az alma a Samsungnak, mert kell neki egy xy alkatrész, amit ő gyárt?
-
vicze
félisten
válasz Cyberpunk #47 üzenetére
Értem, nem volt sokat Note a kezemben (főleg mert nem fért el benne. ), így nagyon nem tudok nyilatkozni róla, ha Plus-os lesz a kijelző, az nyilván előrelépés. Még a RAM lenne az, de nagyon úgy sejtem, hogy marad az 1GB sajna.
Csak az SW-t nem teregeti ki (de azt meg ők maguk mutatják be hónapokkal a megjelenés előtt) meg talán a formát, de az a kijelzőből, már következtethető, minden más csak lego, amiből a két legfontosabb kockát a Samsung gyártja nekik. Illetve a SoC és a kijelzőt kivéve van még valami, ami nagyon számít HW szinten? Arról nem is beszélve, hogy azt suttogják Exynos lesz a köv. A(xy) SoC.
Az egész pereskedés meg egy akkora színjáték, hogy olyat még a világ nem látott. -
Cyberpunk
félisten
De a készülék terveket nem hinném hogy a konkurencia tudtára hoznák a megjelenés előtt. Ez elég nagy hülyeség lenne, az ipari kémkedést elég komolyan veszik ezek a cégek. Nos amit megrendel, abból még túl nagy végkövetkeztetést nem fog tudni levonni, csak találgathat max. De a kijelzőt jelenleg nem Samsung gyártja nekik. Tehát így még a méretre sem tudnak következtetni. Szóval nem értem mért tudná a Samsung fél évvel előre mire készül az Apple. Max találgathat. De hát ennyi erőből a jósgömbbe is nézhetnének.
-
vicze
félisten
válasz Cyberpunk #49 üzenetére
Honnan tudod ki gyártja, az újba a kijelzőt?
Amúgy lehet megkeresés is előtte, hogy "Hello, mennyiért tudtok XY felbontású kijelzőből X milliót gyártani jövő hétre?" Nem tudom valahogy nekem nem kell jósgömb, hogy tudjam, hogy mi lesz az új iPhone-ban, akkor szerintem a Samsung jóval pontosabban tudja. Amúgy most épp az iPad-ra gondoltam, mivel a cikkben arról volt szó, picit ugrálgatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest