Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nazara
őstag
S4-es proci, és HD képernyő? Hmm, me gusta

Persze csak 5 col felett

-
kolosanyi
veterán
Én inkább arra leszek majd kíváncsi, hogy az S4 hogyan muzsikál, a szó szerinti értelmezésben. Eddig csak a One S-ről láttam értelmes zenei tesztet, illetve mérést a GSMArenán, ott meggyőző az S4 teljesítménye. Azonban az összes WP7-es telefon, azonos hardverrel, sokkal szarabbul szól, mint droiddal, ezt pedig nem értem. Valami szoftveres marhaság lesz, de remélem a WP8 nem cseszi el az S4 amúgy korrekt hangzását. (Már amennyiben a hangkeltésért felelős rész a SoC-ba van integrálva, de ezt nagyon valószínűnek tartom.)
-
kcsa
veterán
Szeptember már itt van a nyakunkon amúgy, és még semmi kémfotó új wp8 nokiákról, htc-ről? Pedig várom

-
bandika1988
csendes tag
Ha az animációk nem is lesznek gyorsabbak (
), azért a programok betöltési ideje, a kamera app betöltési és a képek elkészítési ideje lehetne gyorsabb. A jobb energiagazdálkodású procosszorral és grafikus gyorsítóval pedig remélem az akkumulátor üzimedő is javul, mert ez volt az a pont, ahol még bőven van mit javítani (ez a probléma persze más telefonokat is érint...) -
Misály
addikt
válasz
bandika1988
üzenetére
"...egyetlen processzorral is akadásmentesen futott minden program. Ezek alapján gondolom, hogy 2 maggal csak javulhat a helyzet... " - hova javulhat? Nem latod az animaciokat olyan gyors lesz?

-
vicze
félisten
LTE hálózatok lefedettsége egyelőre igencsak limitált
Konkrétan a T-nek nincs US-ben, így valóban kicsi az esély az LTE-re.

-
stilo18
addikt
válasz
bandika1988
üzenetére
Igen, erre gondoltam én is...

-
bandika1988
csendes tag
Volt alkalmam kipróbálni egy Lumia 800-ast, 1 héten keresztül használtam, és minden további nélkül elmondhatom, hogy a Win 7.5 sebességével semmi baj nincs, sőt, az egyik leggördülékenyebb mobil operációs rendszer, laggnak nyomát sem láttam, egyetlen processzorral is akadásmentesen futott minden program. Ezek alapján gondolom, hogy 2 maggal csak javulhat a helyzet. Remélem a Windows Phone-ra elérhető alkalmazások számán is nagy mértékben növelnek, mert azzal nem vagyok maradéktalanul elégedett...
-
IstN
tag
Nyugtával dicsérjük a napot. Előbb jelenjen meg. 2013tól indul a hálózat amit használni fog. Hm... szerintem nem holnap kell keresni a boltok polcain.
-
stilo18
addikt
Azért arra kiváncsi leszek, mégha szerintem nem is veszek soha winpho-t, hogy az S4-es procival, hogy fog futni...rohanni a rendszer?!

-
Воланд
titán
"A Samsung „Odyssey” vagy annak módosított változata várhatóan Európában is piacra kerül."
vagy nem. lattunk mar erre peldat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xbox tulajok OFF topicja
- Okos Otthon / Smart Home
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- További aktív témák...
- Iphone 12 Green (64GB) eladó!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- Tekken 7 Playstation 4
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest