- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lumpen_stex #43 üzenetére
nem vette volna át a linux a helyét mert az oktatásban nem terjedt még el, és egy átlag egységsugarú user nem tud egy skypot se telepíteni rá mert nem tudja hogyan kell. ha a ált iskolában vagy gimiben lenne normális képzés akkor le lehetne szállni a winről.
a helyzet viszont a következő. asztali fronton ha tetszik ha nem a win visz szinte mindent. a fejlesztők tudják hogy jön két változat az újból, és csak át kell forgatni kb a meglévő programokat, így azokat esetleg újra el lehet adni... meg fogják csinálni, úgyhogy nem hiszem hogy a szoftveres oldallal gondok lehetnének, tekintetbe véve persze hogy egy egységsugarú user alig használ valamit. böngésző, msn, skype, max valami tömörítő progi, office, ennyi. erre mind lesz alternatíva, más kérdés hogy még egy darabig nem várható szerintem hogy teljesen kiváltsák az asztali vasakat és olyan mennyiségű és minőségű alkalmazásokat kapj mint most x86-on. de ehhez is pár év kellett, arm-re meg újrafordítani már annyira nem vészes...
-
vanhalen
senior tag
válasz
lumpen_stex #45 üzenetére
Na nemondd, igazán? Te nagyon tudsz mester
Mist így hirtelen azt sem tudom, hova legyek
-
vanhalen
senior tag
válasz
lumpen_stex #42 üzenetére
Jaja "csak gondolkozni kéne". Még a saját mondataidat sem tudod értelmezni, ha nagybetűvel kiemelik is az ellentmondást, amikor egymást követő mondataidban egyik állításoddal agyonvered a másikat, de legalább válaszolni sem válaszoltál, oda se neki, ne törődj semmivel
-
vanhalen
senior tag
válasz
lumpen_stex #38 üzenetére
"..gyak ma egy 50 dolláros hitelkártya méretű arm-os cucc két ceruzaelemről tudja azt, amit 4..5 éve a pc tudott 80..200W-os procival. a tegra és az újabb arm-os cuccok pedig a mai pc-k teljesítményét hozzák"
Nakéremszépen: akkor most "..hitelkártya méretű arm-os cucc..4-5 ÉVE tudott" VAGY "a tegra és az újabb arm-os cuccok pedig a MAI pc-k teljesítményét hozzák" ?
Összezavarsz -
törölt tag
válasz
lumpen_stex #38 üzenetére
" a pc-k fejlődésének legnagyobb hátráltatója az x86 és a windows."
valszeg ők is rájöttek hogy az arm fele kéne mozogni, azért is érkezik a win 8 arm változata is, én már csak azt remélem hogy nem kell arm-en megragadni csak a metro-s felületen, azaz ha a tabletet dokkolom akkor lesz normál win felületem is. a progikat meg portolni fogják ezerrel valszeg arm-re is, de pl nekem már elég ha van office, böngésző, youtube, otthon ez megy meg a filmek, zenék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest