- Külföldi SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
lumpen_stex #43 üzenetére
nem vette volna át a linux a helyét mert az oktatásban nem terjedt még el, és egy átlag egységsugarú user nem tud egy skypot se telepíteni rá mert nem tudja hogyan kell. ha a ált iskolában vagy gimiben lenne normális képzés akkor le lehetne szállni a winről.
a helyzet viszont a következő. asztali fronton ha tetszik ha nem a win visz szinte mindent. a fejlesztők tudják hogy jön két változat az újból, és csak át kell forgatni kb a meglévő programokat, így azokat esetleg újra el lehet adni... meg fogják csinálni, úgyhogy nem hiszem hogy a szoftveres oldallal gondok lehetnének, tekintetbe véve persze hogy egy egységsugarú user alig használ valamit. böngésző, msn, skype, max valami tömörítő progi, office, ennyi. erre mind lesz alternatíva, más kérdés hogy még egy darabig nem várható szerintem hogy teljesen kiváltsák az asztali vasakat és olyan mennyiségű és minőségű alkalmazásokat kapj mint most x86-on. de ehhez is pár év kellett, arm-re meg újrafordítani már annyira nem vészes...
-
törölt tag
válasz
lumpen_stex #38 üzenetére
" a pc-k fejlődésének legnagyobb hátráltatója az x86 és a windows."
valszeg ők is rájöttek hogy az arm fele kéne mozogni, azért is érkezik a win 8 arm változata is, én már csak azt remélem hogy nem kell arm-en megragadni csak a metro-s felületen, azaz ha a tabletet dokkolom akkor lesz normál win felületem is. a progikat meg portolni fogják ezerrel valszeg arm-re is, de pl nekem már elég ha van office, böngésző, youtube, otthon ez megy meg a filmek, zenék
-
törölt tag
u2300 as intel procimat downclockolom mert az alap feladatokra nem kell nekem itthon még ennyi teljesítmény sem... egyébként meg mégegyszer kérdezem hogy vont már a kezedben vagy csak a levegőbe beszélsz? végleges win 8 verzióról beszélünk nem a mostani prealfa fejlesztői izéket.
egyébként meg kbszottul idegesítő ez a stílusod ahogy nem megy rajta a win 8, meg nincs multitask, aki ilyen baromságokat leír az kb ki is fejezte hogy mennyi köze van a történethez. neked nem sok már bocsi.
-
törölt tag
tényleg? netán tesztelted is? tudod mi van? amíg képes arra hogy böngészés/minimál iroda/videózás szentháromságban egy win felületen elfutkorásszon minden, addig nagyon nem érdekel hogy mi van alatta. x86 vagy arm teljesen mindegy. otthon szigorúan egységsugarú user üzemmódban megyek. ha azt ki tudja elégíteni akkor nekem, és az emberek jelentős részének tökéletesen megfelel az arm is.
egyébként én meg nem értem akkor a konstrukciódat eldönthetnéd már hogy merre a hányóra. szal egyszer arra hajazol hogy streemeld a cuccot szerverről. arra elég az arm nem kell egy zabagép x86 os proci... de vegyél x86 ot mert az armre szar lesz a win8. tudathasadásom van meg nekem is tipikus esete? egyszer nem megy aztán meg ne vedd mert nem jó.
te jövendőmondó vagy, szofver fejlesztő vagy megmondóember? mert kezdem elveszíteni a fonalat hogy te hova is szeretnél eljutni
-
törölt tag
ezt ők is tudják? mert szerintem szólhatnál nekik mielőtt kiadják és mégse megy...
-
törölt tag
az alapötlet nem rossz, sőt otthonra egész elképzelhető lenne egy win alapú pl teamviewer vagy hasonló vnc-s távasztalos játszadozás, de hogy ettől a notik ideje eljárt és ilyen isteni kinyilatkoztatásokat tenni... kissé hogyismondjam...
főleg mert pl bent a cégnél én már játszottam olyat hogy távasztallal akár csak egy videót elindítani, és tádám nem muzsikált a 320p youtube sem. pedig wifi közelében sem voltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest