- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
(#25131) s4hu|SyD^ Nem mondtam, hogy hasznosak is, amik felkerültek.
Esetleg a MobilePaparazzi az amir hasznos lehet.
(#25132) galmat89 Az utóbbi napokhoz képest már ez is rengeteg.
-
leslieke
Jómunkásember
Frissült a StickerCamera2
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
farkascsaba #25059 üzenetére
1, rossz formátum lehet,
2, fizikai menü gombot nyomd le, akkor bejutsz a belső menübe.
3, hülyeség! nem megy! -
leslieke
Jómunkásember
válasz
vizihod #25039 üzenetére
Ezt állítsd be: Beállítások -> Kapcsolatok -> USB -> Kérdezzen csatlakozáskor
Widgeteken kívül ne fusson semmi a háttérben csatlakoztatáskor, ezt a menü gomb hosszú lenyomásával tudod ellenőrizni
Amikor csatlakoztatod akkor felugrik egy menü. Kies mód: fw frissítés, app telepítési, névjegyzék mentés, stb esetén. Háttértár mód: fájlok másolása esetén.
-
leslieke
Jómunkásember
Régebbi kies verziókat itt találsz: http://samsungwave.hu/samsung-wave-programok/kies-letoltesek/
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #24883 üzenetére
Én inkább a csajommal élvezkedek. Szerintem az jobb időtöltés.
Amúgy nincs olyan sok hasznos program, hogy ne lenne elég a 10 oldal. De majd biztos növelik ezt is. Lehet, hogy emiatt késik az 1.2 megjelenése.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #24810 üzenetére
Nem rossz ez a VNC!
-
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
galmat89 #24664 üzenetére
Megnyugodhatsz, nem fogok a fotóimról mesélni vagy képeket megosztani.
Nem túl rég volt róla szó, hogy az okostelefon kifejezésre nincs egzakt meghatározás. Innentől kezdve ez mindenkinek mást és mást jelent.
Nekem például attól nem lenne okosabb a telefon, ha lenne benne SH, mert nem érdekelne akkor se. Napi 12-16 órát online vagyok a PC-n, a többi időben hagyjanak békén. Nem zavar az se, hogy a böngésző nem tördel, amit el akarok olvasni, azt anélkül is el lehet. Huzamosabb netezésre mindegyik mobil amúgy is alkalmatlan, szerintem.
De azt látom, hogy vagy nem érted, vagy nem akarod megérteni azt, hogy itt állandóan csak a sírás-rívás megy a fw körül, és ez már unalmas. Mindenki tudja, látja, olvasta, hogy milyen hibái vannak. Azok is, akiknek ezekkel együtt is megfelel. De attól, hogy idejössz rinyálni, jobb lesz? Történik valami? Igen! Idejön valaki, elolvassa és ezt szűri le: "ez egy sz@r telefon".
Holott nem az! Közel sem. Viszont néhány ember hisztije miatt már sokakban a fenti vélemény alakult ki. Tudod hányan nem járnak ide, nem olvassák ezt a fórumot és közben elégedetten használják a telefont? Sokan!
Az, hogy néhány embernek semmi se jó, vagy épp nincs benne egy olyan funkció ami neki kellene, az az ő bajuk. Rossz lóra tettek. Ennyi! De ezt nem kellene hetente újra és újra leírni.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
chubii #24597 üzenetére
Ha nem kell gyári gari, akkor szinte mindegy hol veszed meg.
Ha kell a garancia, azt úgy tudod ellenőrizni, hogy előtted bontják fel a dobozt és az abból kivett papír a garanciajegy!Szerk.: igen, elég okos és minőségi anyagból is van. De ha még azt megírod, hogy mire akarod használni, akkor könnyebben megmondhatjuk, hogy tudja-e azokat a telefon.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
komoramazsi #24576 üzenetére
Nem csak neked felel meg a Wave, sokan másoknak is. Nekem is.
Akinek nem tetszik, annak se a telefonnal, hanem a Badával illetve a programokkal van baja, általában.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
rObika8802 #24557 üzenetére
Mulitloaderrel azt teszel rá, amit akarsz! Persze a szabályokat betartva, de a lényeg, lehet "downgradelni".
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
komoramazsi #24487 üzenetére
Csak azzal lehet megvenni. Tudtommal.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
Lotusomega #24421 üzenetére
Hivatalosan sehogy, majd esetleg regedit trükkel.
-
leslieke
Jómunkásember
Azoknál az új appoknál, amik csak az 1.2-es rendszerrel kompatibilisek, azt írja ki, hogy frissítse a firmware-t. Kár, hogy az meg nem elérhető még, legálisan.
-
leslieke
Jómunkásember
Szerintem erre gondolt:http://wavedroid.webs.com/
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
bokrosolajos #24338 üzenetére
Dobj linket az orosz fórumokról.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
SlyChocolate #24293 üzenetére
Nem tudok róla, hogy gondolatot olvasnék.
(#24294) consono jó tudni, hogy nem vagyok egyedül.
-
leslieke
Jómunkásember
Mai témához: Én 100k-ért vettem a telefont. Nekem akkor annyit megért. Ha ennyi lenne most is, megvenném. Mert tetszik, és mindazt tudja, amire nekem kell. Ami hibái vannak azok engem nem érintenek (sync, sh hiánya, fizetős cuccok, nincs másik navi, stb..). Hogy most mennyit ér és mennyiért lehet eladni? Lesz@rom. Hogy majd mennyiért lehet eladni? Azt is lesz@rom. Mivel 1-1 telefont 1-2 évre veszek, így eleve tudom, hogy ennyi idő után az ára közelében se lesz a vételkori árához képest. Az utolsó 5 telefonomból 4 most is megvan, kettő használok (Wave+SE K800i), egy a fiókban (Motorola MPX-200), nincs szívem eladni, a negyediket meg elajándékozom (LG Aréna).
Amikor majd egyszer lecserélem a Wave-t, ezt se adom el.
-
leslieke
Jómunkásember
Most már tudom miért nem látom a fától az erdőt! Nem nagyítóval nézem a kijelzőt! Én hülye.
Amúgy meg: Bezzeg, amikor nem voltak csak sz@r monokróm kijelzők, senki nem hisztizett az élesség, színhűség, mátrixok és pixelek miatt. Örült, hogy volt telefonja és 100 Ft/percért beszélhetett.
Aktív témák
- Motoros topic
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest