Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
Deeday
senior tag
válasz
mandala72 #3889 üzenetére
Kedves hölgyem nem értjük az iróniát
Mert ez kortól független szerintem én 26 éves vagyok konkrétan és már egy Nokia 1610 essel szaladgáltam 10 évesen
Azóta volt vagy 50 féle telefonom kiprbáltam N73 tól az N95 8 GB ig minden nokiát szinte, és elég sok winmobil os telefont is HTC touch Dimond , stb... de higgye el hogy ez a telefon felsőkategória jelenleg és még egy darabigimádok vitatkozni főleg ilyen kedves hölgyekkel
-
Deeday
senior tag
válasz
leslieke #3881 üzenetére
ÁCSI EGY PILLANATRA! cimborámnak Galaxy van nagyobb kijelz viszont szét van húzva nincs ilyen szép képe mint a Wave nek ! Ezt ő is mondta! Android meg Android! kinek a pap kinek a papné
amúgy erre az Android vs. Bada témára novemberben térjünk vissza mikor erre is lesz 5 féle navigáció ... Jah és Galaxy S I9000 be nincs vaku sem és mégis 150.000 Ft
és mint mondtam ugyan az a kijelző felbontás csak szét van húzva tehát pixelesebb a képe
Erről ennyit
Iphone 4 meg egy kaka annyi pénzért amennyibe fog kerülni ... Iphone -ba gyárilag túl sok a korlátozás a bugyuta amcsi törvények miatt...
-
Deeday
senior tag
válasz
mandala72 #3855 üzenetére
Nem kötözködni szeretnék
De megvitatni szeretem a dolgokat
Mondanál nekem olyan telefont ami jelenleg felsőkategóriás, és ettől a telótól többet tud ? az 5mp-s kamerát kivéve ?
Szerintem ez a telefon jelenleg felső kategória és ha vége a szoftver fejlesztői versenynek aminek a fődíja több mint 640 millió ft. akkor szerintem annyi cucc lesz rá hogy az Android elbújhat mellette az Iphone-al is
-
Deeday
senior tag
válasz
mandala72 #3844 üzenetére
Örülök hogy segíthettünk
Amúgy Én is nokia imádó voltam addig míg meg nem vettem az Iphone 3G 16 GB omat. 1,5 évet használtam, csodálatos telefon az apple is. minden igényemet kielégítette, játékok navigáció zene minden. De meguntam és gondoltam váltok egy ilyen Wave-re és hát azthiszem nem bántam meg, hisz ugyanolyan komoly játékok és navigációk lesznek erre a badára is mint Iphone-ra. Szebb a képe sőt a zene is dinamikusabban szól mint iphone on, eszméletlen gyors és testre szabható készülék szerintem. Sok olyan program van benne gyárilag ami az Iphone-on csak jailbrakelés(hackelés) után ment rá. Ezeket a samu gyárilag be építette a készülékbe. -
Deeday
senior tag
válasz
mandala72 #3841 üzenetére
Szerintem várjon még a főnököd a Wave -el ha navigáció is kell neki. Én azt olvastam hogy egyenlőre még nem lesznek feltört appok hozzá. Ez az egész bada dolog majd október novemberben fog igazán beindulni ha vége lesz a fejlesztői versenynek. Addig csak elvétve lesznek komolyabb programok rá. De törésről még nem tud senki semmit bár szerintem nem lesz annak sem akadálya
A route66-ot meg ha samsung fan vagy ismerned kéne hogy nem egy nagy durranás
-
Deeday
senior tag
válasz
Pumpkinhead #3819 üzenetére
Szerintem felmásolod az egyebek könyvtárba és megnyitod. Ha a pdf-et tudja kezelni akkor nem hinném hogy a txt-vel ne bírkózna meg!
-
Deeday
senior tag
válasz
Kapanyél #3703 üzenetére
SW ver : S8500XXJF1
CSC ver : S8500OXDJEF
Nekem ezek vannak fent és van Asphalt 5 meg van facebook is és szinkronizál is tökéletesen. Próbáld meg feltenni ezt hátha jó lesz. Bár én nem értek hozzá,mert nekem Iphone után idegen ez a rendszer ,de ahogy látom itt is lehet buherálni rendesen az oprendszert.
-
Deeday
senior tag
válasz
leslieke #3573 üzenetére
http://mobilarena.hu/teszt/lezajlott_a_samsung_bada_developer_day/ilyen_volt_a_samsung_bada_developer_day.html
Ezt olvassátok el öcsém az állam leesett 650 millió forint
Ezt tényleg komolyan gondolta a Samsung !
Hát igen a widgetek jönnek, de majd csak október 30 után lessz itt az igazi nagy DURRANÁS szerintem! -
Deeday
senior tag
válasz
kakuk100 #3569 üzenetére
Ez a telefon minden szoftal isteni képeket csinál
Én iphone 3G ről váltottam 1,5 év után erre a tipusra,de eddig hajazza mindenben az iphone.t 2 dolgot hiányolok belőle egyik a TÉMÁK választhatósága, másik pedig a szép Gameloftos játékok, bár ahogy látom az Asphalt5 mocskos jóra sikerült tehát türelmesen várok és bízok benne hogy csinálni fognak rá komolyabb játékokat is. És persze a navigáció,de látom az Ndrive is készülget rá szépen. Türelem meglesz részemről. Zene hangzásilag hibátlan még az Iphone-tól is szebben és dinamikusabban szól szerintem( Senheiser CX-300 al) és a gyári fülessel is. A képe csodálatosan szép. HD videók istenien néznek ki rajta. Szerintem be fog robbanni őszre ez a BADA oprendszer is elég rendesen.Na ez az én kis véleményem volt ! nem kell fikázni azonnal
Egy a lényeg nem bántam meg hogy az Iphone-t lecseréltem. !!!
Aktív témák
- Motoros topic
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Witcher topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HP notebook topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Apple iPhone 15 /Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 90% akku
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest