- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Aktív témák
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
leslieke #50953 üzenetére
Köszi. Ezt találtam [Aggregator], kipróbálom most ezt. Kompatibilis wave 3-al is, szóval lehet hogy megy a 2.0-n
Letölti, de nem települ fel...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
ratam23 #50945 üzenetére
Nekem sem megy a crazy ducks. Elindítom, nyomok egy középső gombot, és ott van bent a multitaskos progik között, de nem indul el.
Az RSS World widget sem megy, amit nagyon hiányolok...
A telepítés felénél kiírja hogy error... Már régóta keresek egy rss widgetet, de nincs. Itt a bada 2.0-ban van vmi rss update, de arra még nem jöttem rá, hogy miként működik.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #50941 üzenetére
"Az anyaghasználat, meg a rengeteg, soha el nem fogyó memória, a szuper jó böngészővel felvértezve folyton maradásra késztet "
Az anyaghasználatot megértem. Viszont a böngésző az csúcs!
Amúgy a bada 2.0-ban javítva van, vagyis ha nincs megnyitva semmilyen program, akkor nagy szerencsével sikerül kettő desktop lapot megnyitnom. Van pár dolog, amiben igazat adok neked, de sokszor túlzásba viszed a bada-elleni támadást. De most komolyan, miért nem váltasz? Van 3 rendszer, nagyon sok telefon, és még mégsem váltottál át. Pedig van egy U8500-ád is, ami androidosüberfasza teló, de mégis a wave-t használod...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #50938 üzenetére
"frissíteni nem érdemes, cserélni igen!"
Akkor te miért nem cserélsz? Ja, hogy rosszak az általad kiválasztott SE telók? Egyfolytában szidod a badát, de valami miatt mégis itt vagy... -
Tomajdon
aktív tag
válasz
leslieke #50832 üzenetére
Nekem is így nézett ki a download menüben amikor letöltöttem... Ha ezt is letörlik, mint a magyar szótárat, nagyon ideges leszek!
Itt van egy 75ezer ft-os okostelefon, és a hajamra kenhetem, mert lószart nem tud. Ez a fruit ninja volt az egyik kedvenc játékom, végre vmi androidos/iphone-os csoda is átkerült badára, erre leszedik??!!
-
Tomajdon
aktív tag
Samsung Bada Apps facebook: Samsung Wave 3 launches globally today. (bocs h nincs link telóról vok)
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
SlyChocolate #50793 üzenetére
mon.hu KK5. A Flash elvileg be volt kapcsolva. Nagy nehezen sikerült betöltenie az oldalt, de a flash helyén egy fehér téglalap volt. De mind1, annyira engem nem zavar hogy nincs flash
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
SlyChocolate #50791 üzenetére
Nálam üres multitaskinggal betöltötte, de a flasht nem játszotta le.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Necro_Ramone #50787 üzenetére
Hát nem hiszem, mert az e51-emen egyszer sem fordult elő ilyen hiba, és abban kevesebb ram van. Biztos hogy nem ennyit tud a teló, csak szoftveresen nem képesek kijavítani. Ez már megint egy anti-wave megszólalás volt, amikből lassan kezd elegem lenni...
SlyChocolate: hogy melyik oldal azt már nem tudom :S De egyszer egy lapnál szólt utána kettőnél. De meg volt nyitva a social hub, amint bezártam abba hagyta a sírást.
-
Tomajdon
aktív tag
Remek! A böngészőn nemrég jött ő két imádott felirat: a lap túl nagy ill. az hogy 2 oldalnál kiírta hogy kevés a memória. Bár ugyan az a kettő lényege, vagyis az, hogy ezt még mindig nem bírták kijavítani. Bada én így szeretlek!
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
SlyChocolate #50646 üzenetére
Ezen én is elgondolkoztam, hogy mi lenne akkor, ha a KI1 magyar csc-jét felraknám, de már minden be van állítva, szóval nem próbálkozom.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
formanekzs #50617 üzenetére
Ó &#@>#&@!
Most végre 3/4 óra alatt minden be van állítva, letöltöttem a Kint Messengert és a TweetCaster-t alternatívának, erre itt a török!
Akkor jöhet egy újabb multi...
Fontos kérdés, mielőtt felrakom: Van benne twitter és facebook app? Amíg ezt meg nem tudom, addig nem állok neki felrakni!
-
Tomajdon
aktív tag
A menübe lépéskor van egy animáció, ami miatt lassú hatást kelt. Ezt nagyon ki kéne szedni... A lezáró gomb megnyomása után eltelik egy kis idő, mire feléled, majd mikor feloldom, akkor is várni kell míg bejön a főképernyő. Nem vészes, de észrevehető.
-
Tomajdon
aktív tag
Mi az hogy ERR: FOTA Erase??????????? Mert? Mégis miért nem képes? Amúgy Bada 1.2-ről erre a legutolsó Bada 2.0-ra való multizásnál... Lehet a fotát utólag kéne felrakni?Leszedtem a V5.67-es multiloadert, azzal működik rendesen!
atoka1: A főképernyőn multitács kicsinyítés. (Mint a képnél/weboldalnál szoktad a nagyítást/kicsinyítést csinálni)
-
Tomajdon
aktív tag
Végre kijött egy véglegesnek mondható bada 2.0??!! Most nagyon örülök hogy türelmes voltam, mert szerintem töltöm le, és rakom is fel ezt!
(Amúgy a KKV, amit felajánl, az milyen?)
Over the air frissítés videón!!
Fúú de örülök most!!
-
Tomajdon
aktív tag
Két dolog borított most ki... az egyik a fb kliens, a másik a böngésző. Az fb kliens lassú és már nem tudom mióta azt írja ki a chatnél hogy "failed to connect with server" vagyis nincs chat. A böngésző meg már egy nem mobilos oldalnál sír hogy túl nagy a lap. Kettő lapot alap hogy nem tudok megnyitni, mert akkot már sikít. Eddig is voltak ezrk, de most sokalltam be...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
mrhitoshi #50512 üzenetére
Aztán pár hét múlva majd egy winpho7-es topicban látjuk a hozzászólásod:
"Hát nem hiszem el, milyen fos ez a winpho 7... mi az hogy nem lesz több frissítés? Meg az hogy az egész procejtet törölték? Lehet maradnom kellett volna a badánál, ami a világ 3. legelterjedtebb op. rendszere (1. android 2. ios), és megvárni azt a 2.0-ás frissítést, persze a hivatalost, amin azért ültek annyit a munkások, mert annyi újítást raktak bele, ami felér egy android 4.0-val. Hát ezt bebuktam, tényleg kár volt elpártolni a badától..."Amúgy sok szerencsét a telóhoz, nekem is nagyon bejön a winpho 7 (bár én omnia 7-en próbáltam), jó az elrendezése, gyors és egyszerű! Ja, és most lehet mondani hogy fémház!
Az is komoly hogy 35-ért megvették a telód! Enyém is T-Mobile-os, nemrég járt le a gari, megvan a doboza minden tartozékkal, megkímélt állapotban. Lehet el tudnám adni 40-ért?Bár hiába adnám el, nem tudnék olyan telefont venni, ami leválthatná a wave-t. A wave alá nem adom, és az a kategória a 100ezres kategória...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
San398 #50346 üzenetére
Én is gondolkozom, de most felesleges lenne egy új. Lehet, hogy rossz a Bada, de inkább kivárom az SGS 3-at, és az utána jövő telókat, mert amik most vannak... ugyan azokat tudja a wave is. (jó szoftverben nem mindent, de hardverileg... ja, meg amik most vannak elég drágák)
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
SPetii #50217 üzenetére
Nem, csak fos a bada
Ez egy elég nagy, és idegesítő hiba, amit nem javítottak. Nem tudni miért van, nekem is van olyan, hogy böngészés közben 2 oldalnál megtelik a memória, ilyenkor restart a böngészőnek, és reménykedsz, hogy megy.
consono: gratula
Most játék keresés helyett tesztelheted a wave fényképezőjét!
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
happy555 #50212 üzenetére
"normális áron eladhatatlan volt a telóm"
Na hát igen! Vicc, hogy haverom az x10-ét 55-ért adta el, mi meg a wave-t 35-ért tudnánk eladni! Annyit ér az 1 éves Wave, mint egy új Gio, és ez nagyon nem jó így! Hardver alapján legalább 40-ért kéne árulni a waveket, de a szoftver miatt ennyire lement az áruk...De ez van, bebuktuk a Badával... ennyiért inkább megtartom, és reménykedek még egy kicsit, hogy a Bada 2.0 valamit lendít az áron, de nem számítok semmi jóra. Meg a jelenlegi androidos telók, amiket megvennék, olyan áron vannak (xperia ray is 80ezer ft
pedig olyan, mint a wave )
consono: megkérdeztem, honnan töltötte le haver a pvz-t, de csak beírta a google-be hogy "pvz hvga apk" és ennyi. De ott is mennyivel egyszerűbb a "spoofolás" mint itt. Letölti az apk-t, és már fent is van a progi...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #50204 üzenetére
Nem az enyém a Gio, haveromé. Ráírtam, hogy honnan tette fel, ha válaszolt elküldöm. (Nem lehet, hogy te nem 320x480-as pvz-t tettél fel? Haverom rákeresett hogy Pvz for Gio HVGA vagy vmi hasonló, és így rakta rá)
happy555: a wave esetében nekem a fémházon egy nagyon apró karc van (a hátlapján), az alsó-felső műanyag meg tele van karcokkal, elég durva. Szóval én ezért jobban szeretem a fém házat, viszont az S2 hátlapja leginkább nem abból a csillogós műanyagból áll, szóval jó az is. De ezen felesleges vitázni, kinek mi jön be. Én úgy vagyok, hogy jöhet mindkettő, ha megtetszik egy teló, és műanyag, hát istenem.... ez van. Amúgy az e51-em hátlapja is karcos ugyan úgy, de mivel annak a műanyag része matt, ezért azon pl. kevésbé látszik meg a karc, mint a wave-n. Szóval műanyagtól is függ szerintem. Na mind1, remélem boldog vagy az s2-vel (miért ne lennél
), ha megtehetném, váltanék én is.
-
Tomajdon
aktív tag
Hát befosok... a plants vs zombies galaxy gion akadás nélkül elfut, olyan jó nézni, waven meg akadások vannak, nem folyamatos... azt hittem hogy az enyém nem akad, de a gio után megváltozott a véleményem...
-
Tomajdon
aktív tag
-
Tomajdon
aktív tag
Felraktam a legújabb Kiest, és végre nem írja bele a PC nevét a firmware-be, viszont a mögötte levő régiókódot nem írja ki. Ja, és még egy érdekes dolog:
ez mitől van?
-
Tomajdon
aktív tag
Ha nem hivatalosat raksz rá, szerintem marad a gari, de ha rootolod akkor nem, de azt is elvileg vissza lehet csinálni. Azt tudod rárakni, amelyik kijött rá (hivatalosan). Vannak a custom romok, pl. egy 4.0-ás nem jön ki hivatalosan a galaxy w-re, ők átalakítják hogy menjen, de az nem ugyan az. Elméletileg bármit fel tudsz rá rakni (nem hivatalosan), ha megcsinálták rá a lelkes custom fw-t gyártók.
Amúgy a sammobile-on vannak firmwarek, csak úgy mint badán, szóval hiába telenoros, ráraksz egy független firmware-t, ha az újabb.
-
Tomajdon
aktív tag
1. Jók lettek a képek, felér egy kompakttal!
2. Ha fontos a frissítés a 4.0-ra, olvasd el ezt, mert a Neo megkapja a 4.0-s frissítést. Bár az 1,4 Ghz miatt én is a Samsung W felé hajlanék, de a biztos frissítés miatt a Neonak nagy +. Végülis, nem tudom melyiket venném.
-
Tomajdon
aktív tag
Samsung Wave 3 az ebay-en! Elvileg másnap megkapod.
-
Tomajdon
aktív tag
"Érdemes az előző prem. soc. hubos vodás verziót lecserélni az újra?"
Erre én is kíváncsi lennék. Ahogy nézem a youtube nem indul újra, meg elvileg jobb az akksi ideje. Nekem a vodással az volt a gond, hogy miután kikapcsoltam, rá 5-10 percre újraindult. Ezért kellett kivennem minden kikapcsolásnál az akksit, amit nem akartam játszani, ezért visszatettem az 1.2-t. De ha ez a firmware jó, szívesen visszatérnék a 2.0-ra.
-
Tomajdon
aktív tag
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Tomajdon #49723 üzenetére
Lehet reménykedni: Új bada 2.0 firmware a napokban
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #49653 üzenetére
Jó, most mit írhattam volna?
Amúgy a van jó pár ikon, amit én vágtam össze, szóval dolgoztam vele én is.
-
Tomajdon
aktív tag
Elkészült a témám. Sokáig bénáztam, hogy hogy kell .smt fájllá csinálni, de végül rájöttem, szóval itt van.
Van benne live wallpaper, csak nem tudom, hogy működik-e.
Csak bada 2.0-val működik a téma. Amúgy valaki le tudná tesztelni, hogy minden megy rendesen? Mert nekem most 1.2 van fennt, és egy téma miatt most nincs kedvem visszarakni a 2.0-at.
Innen le lehet tölteni, akit érdekel. -
Tomajdon
aktív tag
válasz
bexinho23 #49642 üzenetére
Már én is kezdtem megörülni, hogy 40ezer a Galaxy S... De vigyázz, mert ez igazából egy media player, vagyis a Samsung iPod Touchja, csak ez 5"-os kijelzővel, telefon modul nélkül.
Istenem, ilyet írtak a media markt hozzáértő szakemberei:
"Galaxy S Wifi 5.0 Fehér kártyafüggetlen okostelefon".
És odaírtak azt is hogy: GSM 850/900/1800
Itt látható a csoda.Hát így nem csodálom hogy bedőltél neki, hiszen nagyon elírták...
-
Tomajdon
aktív tag
Hello!
Mivel mindenki szereti a témákat, ezért csináltam próbából egy bada 2.0 témát!
Az ikonok olek21-től vannak, de párat nekem kellett megcsinálnom. Ez még nem a végleges. Bocsi hogy ennyi képet töltök fel. Ez egy androidos téma szeretne lenni. Itt van a téma stproj fájla, legyen ez bármi is.mrhitoshi: Köszi.
Szerettem volna live wallpapert de 1. nem találtam 2. a .swf fájlt nem ismeri fel, azt írja hogyha be akarom rakni háttérnek hogy "Unknown file". Pedig egy live wallpaper jól nézne ki. Ezt még megnézem, hogy hogy kell.
-
Tomajdon
aktív tag
A twitter és az e-mail szinkronizálás miért nem hajlandó működni wifin? Mert wi-fin rámegyek hogy szinkronizálja ezeket, és a twitternél kiírja hogy "Hálózati hiba", az e-maileket meg egyszerűen nem tölti le...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
lesli.h #49515 üzenetére
Szia, régebben már írtam egy kis összehasonlítást, de most emlékezetből megpróbálom megint.
A fényképezője rohadt jó (az a csúcs benne, akkor legyen jó
), bár sötétben szinte ugyan olyan képeket készített a wave és az n8, és előbbin led segédfény van, utóbbin vaku.
Kijelző: az n8 kijelzője látszik hogy nem super amoled, és a 360x640-es (ugye?) felbontás is látszik, mert kicsit pixeles.
Sebesség: olyan jól optimalizálták a symbiant, hogy nem akadt be egyszer sem, de kicsit lassan töltötte be a dolgokat. Akkor még symbian ^3 volt, most a belle gondolom még jobb. A 600 Mhz-s proci meglátszik, de nem annyira, pl. a játékot lassabban töltötte be (Asphalt 5), de nem akadt.
Ház, minőség: szerintem van olyan mint a wave-é, sőt a full unibody ház nekem be is jön. A karcok nem látszódnak meg rajta. Bár kicsit vastagnak találom, viszont a kamera jól be lehet támasztani az ujjadat.Nos, ez nem túl sok, halvány emlékeimből ennyi jött elő, remélem tudtam segíteni. Megint a szokásos, "neked jó-e a lassabb proci, viszont jobb kamera" és a többi kérdés megvan. Legjobban úgy tudod megnézni, hogy elmész egy boltba, és megnézed az N8-at. Én jó telefonnak találom, a cserén erősen elgondolkoznék, de a super-amoled és az 1 GHz-s proci + a bada 2.0 remény miatt mégsem cserélném el.
-
Tomajdon
aktív tag
Akit érdekel:
A T-Mobile-nál a Domino Go! Net S (30mb) és M(100mb) most akciós, 90 Ft kétszer 30 napra! Ezt kár volna kihagyni, be is aktiváltam a 100 Mb-osat, és most 990 Ft helyett, 90 Ft-ot von le két hónapig!(Aki már egyszer aktiválta mondjuk a 30 Mb-osat, mint én, annak a 30 Mb-os csomag 590 ft, viszont a 100 Mb-os 90 Ft, mert azt még nem aktiválta, vagyis ott új előfizetők vagy.)
-
Tomajdon
aktív tag
Én is kerestem benne, hogy mikor mond ilyet a srác, de csak a Plants vs Zombies wp7 és bada összehasonlításánál mondta, hogy a PvZ bada edition az "this qualitiy is not good at all","hasn't graphically updated", "(bada 2) is really slow, too buggy" . A telefonra folyamatosan mondja a perfect szavakat, a bada 2.0-ra mondja, hogy kevés apps van rá, de a bada az egy"easy-to-use" rendszer. Szóval bokrosolajos elfelejtette megemlíteni, hogy a PvZ játékot szídja, és nem a telót és a badát. Grat!
-
Tomajdon
aktív tag
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
leslieke #49226 üzenetére
Ez tök jó!
Most egy kicsit dolgoztak a samsung bada részlegénél
Kerülnek fel a bada 2.0 appok (ez is az, és érdekes hogy ez ingyenes, a másik 9gag pedig fizetős), akkor itt a rent n play, és végre felkerült a chat on is az appsba, igaz hogy 2.0-ra only, de akkor is fent van. Már csak egy holnapi bada 2.0 megjelenés hiányzik
szerk.: csak 2.0-as appoknál van ez a rent n play.
-
Tomajdon
aktív tag
-
Tomajdon
aktív tag
Mi a tököm ez? A Kies fosból szeretnék telepíteni alkalmazásokat, erre itt szivat hogy Az alkalmazás telepítőcsomagja hibás. Mi hibás istenem???!!! Eddig jó volt, most meg nem!! Ááá a koreaiak kenjék a hajukra ezt a szart!!
-
Tomajdon
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, végül megtaláltam! De kár volt megváltoztatni ilyen fórumosra...
-
Tomajdon
aktív tag
Olyan jó, hogy megváltozott a samfirmware, mert nem bírom leszedni az 1.2-es firmware-t...
-
Tomajdon
aktív tag
Én ezt ajánlanám. Nekem van ilyen is, és megfelelően működik. A class az írási sebességet jelenti, minél nagyobb, annál gyorsabban tud írni/olvasni. Ez a kingston class 4-es létére, ennyiért drága (nem néztem hogy ez SD kártya
). Ez a samsung többeknek is van, és meg vannak vele elégedve.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
mrhitoshi #48800 üzenetére
"A szabadalmi leírás szerint elég tág az Apple mozgástere, ugyanis ha egy érintőképernyőn ikon jelezi a feloldási lehetőséget, majd ezt követően bármilyen irányban elvégzett ujjmozdulat oldja fel a zárat, akkor az már védettség alá esik."
EZ MIIII???!!!Amúgy mi megúsztuk, mert nekünk nem jelzi ikon a feloldási lehetősét... De a szent Apple szerintem képes belekötni ebbe is, hogy mi az hogy az egész képernyő feloldható, ez már licenszdíjas.
NEM AZ A SZÁNALMAS, AMIT A SAMSUNG MŰVEL A BADÁVAL, HANEM AZ APPLE ÉS A BÍRÓSÁG!!!De ez olyan, mintha én levédetném az autókban az elektromos ablakot...
-
Tomajdon
aktív tag
Akinek a legutóbbi Bada 2.0-ja van (BUKI1): ha kikapcsoljátok a telót, nektek is újraindul pár perccel később?
Ja, amúgy:
Android: 55%
Bada: 5%
Nokia winpho 7: 40%Nekem is az a helyzet, hogy kezdem megunni. Azért raktam fel megint a Bada 2.0-t, hogy legyen vmi új, és majd szerintem nemsokára teszem vissza az 1.2-t... Androidon az a jó, hogy a sok módosításnak hála bármilyen kinézete lehet a telódnak.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
leslieke #48535 üzenetére
Jó lenne...
Amúgy meg ezt az RSS widgetet fel akarom rakni Bada 2.0-ra, Telepítés 35%-nál kiírja, hogy sikertelen. Valaki nem tudja kiszedni a telójából a pl. rssworld.wgt-t, és feltölteni vhova? Mert ez a legnormálisabb rss widget. Ami jó, az persze fizetős nehogy jól járjon a felhasználó...
(#48537) leslieke: Semmi gond a letöltéssel, csak kiírja hogy Telepítés, és 35%nál kidobja azt a hibát hogy a "Telepítés sikertelen". A widgeteket nem lehet kihámozni valahogy? Gondolok itt a fent említett valami.wgt-re, és ha azt felrakom hátha feltelepül.
-
Tomajdon
aktív tag
Próbálgattam a ChatON-t... Beregeltem a telószámom 33 Ft-ért (ennyi volt az SMS amit visszaküldött), tök jó sikerült belépni, minden oké. Rámegyek hogy barát hozzáadása, beírom a telószámot, erre várakozás... és várakozok 20 percig és semmi. A haver beírta az én számomat, erre neki azt írja hogy nincs ilyen szám beregisztrálva. Hát k*rva jó, mondhatom... belépek megint, erre kiírja hogy van egy frissebb verzió, rámegyek, de ez a termék nem szerepel a boltban...
Tudom hogy badára még hivatalosan ki sem jött, ezért nem akar menni. Most már emiatt is várom azt a rohadt wave 3 megjelenést, azon bada 2.0-van, van rajta chaton, ezáltal hivatalosan kijött, és működni fog itthon is!
(azért kell a chaton, mert badára nincs viber meg whatsapp...)
-
Tomajdon
aktív tag
Ahogy nézem, az összes bolti garis...
Nekem a legszimpatikusabbnak a GsmLine ajánlata tűnik, bár az is bolti garis, de azt szakszervízbe küldik be, hogyha baj van (legalábbis ezt olvastam gyorsba).
Nekem az 1.2-vel kibír 3-4 napot, most, a Bada 2.0 bétája jobban zabálja az akksit.
-
Tomajdon
aktív tag
Ha alap dolgokra kell, azokra teljesen jó, és azon felül egy kis pluszt (nem túl sokat) felmutatni, szóval ha nem kell az android (pl.: 1 stopperre van 40 alkalmazás) féle, hogy is mondjam "szabadság", akkor teljesen jó. Mint írtad, az akku idő fontos neked, ha az 1.2-t rajtahagyod, akkor min. 2 napot elvileg normál használat mellett el kéne mennie.
Ennyiért én drágának találom... Szerintem ha körülnézel, és utána olvasol a boltoknak (legfőképpen a garanciára figyelj!), olcsóbban is megkaphatod. Én kicsit több, mint 1 éve vettem 75-ért, igaz T-Mobile-nál, 1 év hűséggel. A bada helyzetét tekintve, a reális ára újonnan 50e körül van. Mondom ezt wave tulajként
-
Tomajdon
aktív tag
Most jut eszembe, hogy túléltem a világvégét! Itt kinek sikerült?
-
Tomajdon
aktív tag
Milyen furcsa magyarul a 2.0
Eddig egész jó, gyorsabbnak találom mint a régebbi bétákat. A Polaris Office egyszer elindult majd másodszorra már nem akart
Az IM mappában nincs benne az MSN és az Internet helyett Vodafone live! vanNa nem baj, még beállítgatom és kiderül,hogy milyen.
-
Tomajdon
aktív tag
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
TomWexX #48381 üzenetére
Én már azóta gondolkozom a felrakáson, amióta kijött... az előző béták nagyon tetszettek, maga a 2.0 is jobb, de ez az újraindulgatás eléggé zavar. :S De lehet felrakom...
off: szerintem a hivatalos nem fog novemberben jönni. most a chaton bejelentés után már nem hiszek a samsungnak.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
TomWexX #48358 üzenetére
Én egy Samsung 16GB Class 10-et vettem (a fényképezőbe
), meg vagyok vele elégedve, tényleg gyors, nem vertek át a sebességgel. (A telóban Silicon Power 16GB Class 10 van) 7560 Ft-ért, 10 év garancia van rá. Itt vettem
Amúgy összef*som magam... azt mondták hogy a ChatON még október elején kijön először Badára, majd androidra. Ehhez képest androidra már kint van pár napja, a bada verzió meg még sehol
-
Tomajdon
aktív tag
Valaki, aki a legfrissebb 2.0-at használja, az tudna véleményt mondani? Mennyivel jobb mint a kh3, fagy-e még a zenelejátszó és a görgetés folyamatos-e, nem akad a kamera stb... Előre is köszi! (Türelmetlen vagyok kivárni a hivatalost, de leginkább unatkozok
)
-
Tomajdon
aktív tag
Új lock screen a bada 2.0-ban (Wave M) (sorry, most nincs kedvem lefordítani és leírni a badablogra magyarul, még korán van ehhez
)
-
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest