- Külföldi SIM-ek itthon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Mobil flották
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- Kis híján hajlítható telefon lett a Find X8 Ultrából
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Riddle
tag
válasz
quailstorm #8064 üzenetére
Okés, értem, csak megkérdeztem mert visszaolvasva, itt javasolták Samsung PC Studiót frissítésre, meg benne is van a progiban a frissítés, mint opció... mondjuk a help -jét olvasva érdekes volt számomra hogy bekapcsolva, csatlakoztassam a mobilt, és válasszam ki, a típusát, majd úgy frissítsem...
Szóval NPS felejtős
Akkor az a legjobb és legfrissebb, valamint nem régi - rossz verzió (visszaolvastam), valamint Magyar, amit a legutóbb linkeltél ugyeKöszi,
Riddle
-
Riddle
tag
válasz
quailstorm #8062 üzenetére
Kedves Quailstorm !
Köszönöm válaszod, megnézem a leírást, nem tudok róla, hogy beázott volna, de megkérdem
Firmware -t milyen módon javaslod frissíteni, Samsung PC Studio -val, vagy az általad fentebb linkeltet, multiloadereset
ja és azt el is felejtettem írni az előbb, hogy volt, amikor magától lebontott, de előtte ö...e... öööö... szóval szaggatott, meg visszhangzott
Köszönettel,
Riddle
-
öregviktor
újonc
válasz
quailstorm #8059 üzenetére
Hálásan köszönöm!!
-
öregviktor
újonc
válasz
quailstorm #8056 üzenetére
Üdv
Óvatosan szétszedtem nem leltem kábel hibát [újra pattingattam az össz kábel leszorítót] (persze ettől még lehet láthatatlan törés vagy bár mi - nagyon ügyelek sosem érte mechanikai külső hatás a telot) Viszon a neten 1 napi keresgélés után sem leltem csak nagyon régi ( Samsung GT-S5230 -hoz legutóbb 2010-ben jött firmware frissítés) ez sem magyar de sajnos semmi javulást nem hozott a kijelző alsó részén az a nagyonvékony csík továbbra is látható- de ami ennél rosszabb, hogy frissítettem és azóta nem magyar semmi a telon.... Nemtudom estleg valaki tudna frissebb FW-t? és magyar.... -
törölt tag
válasz
quailstorm #8053 üzenetére
Én mindenkitől távol lakok, megszoktam már
Ha kiderítem, mi nyűgje van, kereslek, ha van miért -
törölt tag
válasz
quailstorm #8051 üzenetére
Ok. Gyere wazze nézd meg, itthon vagyok pár napig
-
ghost364
senior tag
válasz
quailstorm #8038 üzenetére
Haveromnak is ez volt, azt mondták neki, h por ment bele.
-
szabacsik
őstag
válasz
quailstorm #8043 üzenetére
Ráér igazából, barátnőm telója majd megszokja. De ha esetleg a kezedbe kerül egy leírhatnád hol is van és akkor megtudom nézni, hogy csak mi vagyunk bénák és nem találjuk vagy nincs benneÍgy , hogy mondtad, hogy szar a beállítások menü mármint nem tuti, hogy logikus adtam neki még egy esélyt. Tényleg volt. Sikerült. Köszönet neked
-
Angyalka666
újonc
válasz
quailstorm #8038 üzenetére
Köszi szépen a választ. Annyiba került volna a panelcsere, hogy inkább vettem egy új telót. Majd lehet, hogy rendelek az ebay-ről egy panelt, és a youtube-os vidijó alapján elszórakozok vele.
-
BDave
őstag
válasz
quailstorm #8025 üzenetére
Szervizbe gondolom drágán csinálnák csak meg az adatmentést.
-
BDave
őstag
válasz
quailstorm #8023 üzenetére
És nincs olyan mód, amiben el lehetne indítani a telefont és nem kéne hozzá a kijelző? A hangerőgombokkal ki tudom választani a módot, de leokézni már nem.
-
kopi73
tag
válasz
quailstorm #8012 üzenetére
Mi az a JTAG?Vagy esetleg
alaplapcsere? -
rbertkrl
aktív tag
válasz
quailstorm #8008 üzenetére
Patch nélkül nekem is ment... Nemtudom mi lehet a baj. Ahh lehet, hogy rom csere lesz. Majd az újabbat ráteszem, hátha úgy menni fog. Azért köszi.
De neharagudj a pénzes dologról én nem tehetek szerintem. :S Sajnálom, hogy tönkrement, de abból a pénzből szerintem egy másikat is tudtál volna venni.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
quailstorm #8005 üzenetére
Nem, nemhozza be sehogysem.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
quailstorm #8005 üzenetére
Be volt kapcsolva mikor próbálkoztam. Most kikapcsoltam meg próbálom hátha így megy, ha nem akkor utánna visszakapcsolom megnézem úgy.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
quailstorm #8002 üzenetére
A patch menüjében:
SW ver.: S523M+XE+IL2 -
rbertkrl
aktív tag
válasz
quailstorm #8002 üzenetére
Semmit nem csinál ez a kód sem. :/ beírtam és semmi. Csak mutatja ugyanúgy a billentyűzetet.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
quailstorm #8000 üzenetére
Húú, hát én ilyen pro számológéphez nem nyúlkáltam, viszont nekem evvel a rom-mal nem megy a kamera, meg nem hozza be sehogysem az admin menüt ennek mi lehet az oka? Hogy tudnám megcsinálni szerinted?
Android mode van rajta.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
quailstorm #7998 üzenetére
Nem, komolyan mondom még design-os is!
amúgy nem könnyű kinyírni ezt a telefont, ha elvan rontva a rendszer akkor is behozza a download mode-ot... Mert én véletlenül nem cseréltem ki a res mappát tuningolás előtt és újra kellett húznom megint. Azóta normálisan megy, öcsém kezéből nem lehet kiszedni olya gyors lett.
-
rbertkrl
aktív tag
válasz
quailstorm #7996 üzenetére
Na az már pedig akkor jó!
Nekem sima ready-vel is újrahúzta.
Viszont én feltettem egy virtuális winchesterre a windows 7-et és avval bohóckodtam mire megcsináltam. Csak háromszor telepítettem újra az nps-t, mindezt virtuális gépen.
-
k.soma
senior tag
válasz
quailstorm #7992 üzenetére
Még lenne 1-2 kérdésem..
Attól, hogy felteszem ezt a S523MXEIL2 -t a telefonra, nem változik semmi ugye? Ez egy gyári szoftver?!
Ha igen akkor a patch az mit csinál a patch menün (és az abba integrált funkciókon, lehetőségeken) kívül?
Magyarul milyen változást várhatok ettől a procedúrától?
-
k.soma
senior tag
válasz
quailstorm #7990 üzenetére
Screenshot az csak egy extra gondolom, nem kötelező cucc
Nagyon szépen köszönöm!
-
Vangelis
félisten
válasz
quailstorm #7974 üzenetére
Hát elég ramaty...
-
draco31
veterán
válasz
quailstorm #7971 üzenetére
Az szép! Én nem tudnám használni 1 napig sem, pedig volt már sokféle telefonom.
-
draco31
veterán
válasz
quailstorm #7969 üzenetére
Köszönöm a segítséget, sikerült a művelet.
Egyébként ln kis sem állhatom ezt a telefont, sosem tudtam használni az érintőjét, egy kínai gagyit mindig jobban tudtam kezelni mint ezt. Nem tudom miért. Na de mindegy, működik újra, Köszönöm! -
draco31
veterán
válasz
quailstorm #7967 üzenetére
Tudnád linkelni a drivert? XP-m van.
-
draco31
veterán
válasz
quailstorm #7965 üzenetére
Át lesz nézve rendesen, más telefont piszkáltam már sikerrel, ez az első samsung ha jól emlékszem. Apropó, kell nekem valamilyen usb driver ehhez a művelethez?
Most egyébként már azt csinálja a telefon, hogy a töltőn van, eljut a EDGE Quad band feliratig, aztán újraindul. Nem tudom mennyi lehet az akkuban, de hátha elég lesz. -
draco31
veterán
válasz
quailstorm #7963 üzenetére
Vagyis a 6-os pont hibás. Végignézem a videót, az az igazság, hogy csak kicsit értek angolul, ezért lett volna jobb a magyar leírás. De akkor megoldom, eléggé egyértelmű a video. Úgy látom ez is ugyanaz a leírás.
Nem az enyém a készülék, csak szívességből megpróbálom újraéleszteni, ezért nem nagyon akarok vele vesződni, csak működjön. -
draco31
veterán
válasz
quailstorm #7961 üzenetére
A multiloader kell hozzá igaz? Ezt a leírást találtam, moddolni nem akarom, elég ha működik rendesen, ahhoz csak ez az FW kell és kész igaz?
-
Vikt0r
aktív tag
válasz
quailstorm #7898 üzenetére
kb mennyiért csinálják meg?
-
válasz
quailstorm #7893 üzenetére
És sehogy nem tudom visszatenni rá?...Mert igazából nem tudom h van-e más fájlformátumú játék ehhez a típushoz...
Új hozzászólás Aktív témák
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo Yoga 7 - 14" 2.8K OLED Érintő - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - HUN
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest