Hirdetés
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
ku-cu
tag
Mér a "felnőttek" nagy része mért veszi meg a drága/drágább/legdrágább telefont? (Pláne hitelre!!) Nagyon kis százalékuk használja ki a telefonja tudását!
Akkor miért? Azért hogy begyűjtse az elismerő pillantásokat amikor hanyagul az asztalra teszi... (Persze tisztelet annak a kivételnek)
A gyártók is rámozdultak erre és kiadtak "preztizs készülékeket" (pl:8800 sorozat,Armanik,és az iphone is a legjobb úton jár!)
Akkor ezek után hol vagyunk mi ahhoz hogy megjegyzéseket tegyünk arra hogy egy 8-10 éves minek vesz telefont?Főleg van hogy jobban kihasználja a tudását mint idősebb társai.()
A telóról: Háát szerintem semmire nem megy vele a gyártó... Legalább egy komoly akkut tettek volna bele!
Egy ilyen idős gyereknek is k750-je van és lesz ezek után is.Esetleg pár lelkes csaj megveszi oszt kész!A videót meg szinte lehetne lazábbra venni,mint a NIKTEL teló esetében...(Bár talán én vagyok ma egy kicsit kritikus)
Kellemes ünnepeket!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Gyermekeknek szánt telefont mutatott be a Samsung, de ettől még nincs benne semmi extra.
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest