- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
Én 2-2.5 m-ről nézek 65-t. Ha 75 lenne nekem még beleférne (asszonynak már ez is határ volt). 160"... az nagyon kemény. A menőzésen kívül azért vegyük figyelembe az hogy a szem kényelmesen mekkora tartományt lát át.. Kényelmetlen folyamatos fejmozgatás nélkül. Azért nem annyira jó úgy filmet nézni hogy bal oldalt nézed jobb oldalon történik valami ami már abszolút perifériás látás és tekernéd vissza a filmet hogy mi is történt?
-
kchris78
veterán
3-400 között vettem Quantum Dot Tvt 65"-t. 6000 a kontrasztarány. évekkel ezelőtt (2-3 éve kb..). 2-2.5m ről nézzük, ami irreálisan kevésnek tűnik de nem kell fejet mozgatni, meg van a mozi hatás. El nem tudom képzelni ennek tükrében mire kell a 8k felbontás..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Google Pixel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest