- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Ha elkezdesz komolyabban CAD dolgokkal bíbelődni, akkor ott előjön, hogy dejólennetöbbetlátni.
Én egy szép nagy alaprajzot buzultam cca félévig egy fHD monitoron, és alig láttam valamit. 1-2 helység fért el, de szintenként van ~80-120, plusz kiegészítő dolgok, mint lépcsőház, lift, szellőző kürtő, strangok, erős és gyengeáramú felszállók ésatöbbi.
Na, itt kicsi volt a fHD felbontás, egy 2 v. 4K pláne 8K kijelzőnek örültem volna. Szerencsére elmúlt. -
Cs1csó
titán
Volt már erről szó máshol, hogy az emberi szem kb. 8K felbontásnál már nem tudja a képpontokat sem megkülönböztetni még ha nagyon közel hajol az ember a panelhez. Tehát ennél nagyobb felbontásra már gyakorlatilag nincs szükség, de erre még lehet de nem most hanem vagy 10-15 év múlva előbb a 4K-nak kellene általánossá válnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest