- Magisk
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Ha valamit nem tudsz, ne szólj bele, ilyen egyszerű... hülyeséget meg ne írj, nekem meg képzeld az ismerősöm húgának az unokaöccse mondta hogy motor...
"Én azt állítottam, hogy a T-pontban azt mondták: Bármikor megnézhetem a telefonszámlám aktuális egyenlegét élőfizetésesként.
Ezek után én arra következtettem, hogy ugyanez érvényes az adatforgalomra is."No komment... Fail... szóval ha meg dominós vagy pláne ne szólj bele olyanba, amihez lövésed sincs. igen mondtak már T-Pontban baromságot, de amit kaptál infót ezek szerint még sem volt az, CSAK te kilogikáztad a tutit... Ha meg annyira bele akarsz szülni, akkor legalább témába vágót írj... Téma részemről lezárva.
-
ForRedGlory
félisten
Az előző hozzászólásom kicsit finomítanám... Amit T-Pontban mondtak megállja a helyét, a lezárt számlád meg tudod nézni, illetve meg tudod nézni mennyi a múlt havi fizetendő, de a számla levelet nem fogod tudni megnézni, ha nem vagy távszámlás.
Viszont egyébként ha megnézed nem erről volt szó, hanem a GPRS adatforgalomról és hogy azt nem fogod díjmentesen megnézni... Bruttó 56 Ft alkalmanként.
Hóközi számlához be kell menni T-Pontba és ott díjmentesen kinyomtatják és odaadják.legiaap: remélem kisütötted
-
ForRedGlory
félisten
Ott dolgozom, csak tudom... Ha esetleg vetted volna a fáradtságot és fellépsz a My T-Mobile-ra és megnézed, akkor bölcsebb és talán okosabb is maradtál volna...
Csak a T-Home-nál díjmentes az internet adatlekérés My T-Home felületen, csak ez T-Mobile, nem T-Home...
Nagyon kétlem hogy bárki ilyet mondott volna neked, de legyen igazad, ingyenes, ez a kép meg fake... -
ForRedGlory
félisten
Persze, Neked rendben van, de aki NET40-et hasznal?
Szoval csak kiigazitottalak, nehogy valakit meglepi erjen... Az meg hogy ott az sms 50 meg 100%-nal egy dolog. Csak nehogy veletlen ne kapja meg
Volt mar ilyen a vilagegyetemben, es ugy el van hajtva az illeto ha reklamal, hogy csak ugy fustol, mivel ez nem kepezi szamlareklamacio alapjat. -
ForRedGlory
félisten
6 órás frissülési időszak van, sosem kapsz aktuális adatot, ha lekéred a hívásforgalmi tájékoztatót, legyen az GPRS, vagy beszéd adatforgalom. Akkor kapsz tuti pontos adatot, ha tudod hogy a lekérdezés előtt 6-7 óráig nem volt használva a net. Amennyiben használva volt, akkor az (még) nem lesz benne.
A második fele igaz, mármint az az SMS pontos, amit 50%-nál és 100%-nál kap az előfizető.
-
ForRedGlory
félisten
Skacok, hol lehet ezt Pesten megnyomogatni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest