- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Megindult az Ulefone éjjellátó szörnyetegének értékesítése
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Ma nyomogattam egy HTC Desire S-t, a lakótársam vett és hát mit is mondhatnék...nem kell nekem az android. Tetülassú az Omniámhoz képest, pedig nekem még csak a NoDo van fent.
-
harsanyiz
aktív tag
válasz
Oppenheimer #9697 üzenetére
Legalább már a lehetőség meg van rá.
-
harsanyiz
aktív tag
válasz
Oppenheimer #9695 üzenetére
-
harsanyiz
aktív tag
miket nem olvasok: Navigon Select 3 Full EU magyar hangnavigációval és offline is megy.
-
Mr. Byu
aktív tag
válasz
Oppenheimer #9692 üzenetére
Nagyon keveset használ, 1 gigás csomaggal már vígan beszélgethetsz, amennyit akarsz.
Na igen, a szolgáltatók... Hát már most se tetszik nekik, nem hiába van az USA-ban több szolgáltatónál letiltva a Skype 3G-n is. Nálunk szerencsére engedik az ilyet, de ki tudja meddig. Ha lesz rendes 3G lefedettség, akkor ez komolyan veszélyeztetheti őket. Na nem most, de 10 év múlva szerintem ez lehet a jövő. Ha belegondolsz, az már ma is röhejes, hogy az SMS-ért, ezért a 160 karakteres kis vacakért fizetni kell...
-
Auratech
őstag
hopphoop
-
Auratech
őstag
Itt sétálok két falu közt a Szigetközben.
Közben zenét, rádiót hallgatok. Ha valami megtettszik lefotózom, videòzom. Neten postolok, olvasom a fórumot a napsütötte képernyôn.A gps szól, hogy, hol kanyarodjak le. A neten kiélesítem a riasztót a tesóm házában, miután megnéztem otthon vannak-e. Közben jön a mail a nyaralás foglalásáról, hogy Minden ok. Nem birok rájönni, mi hiányzik..a, Omnia7-bôl... -
Mr. Byu
aktív tag
válasz
Oppenheimer #9687 üzenetére
Mert nagyon-nagyon jó, teljesen más kategória, mint a Skype.
A nagyszerűsége abban van, amilyen egyszerűen működik. Először én is azt hittem ez csak egy gagyi skype utánzat, de amint feltelepítettem, egyből láttam, hogy mennyire ötletes. Gondolom tudod a lényeget, hogy nem igényel külön felhasználónevet, integrálódik a telefonkönyvvel (és mindenkit a telefonszáma alapján azonosít be automatikusan, neked nem kell külön felvenned senkit, és neki se kell elfogadnia), és nem meríti az akksit. Hát ezért.
-
Mr. Byu
aktív tag
Barátom most vett egy Omnia 7-et a tanácsomra, ugyanis meggyőztem arról, hogy ha iOS-hez hasonló élményt akar, akkor ne az android felé kacsintgasson.
A Mangot akkor tuti meg fogja kapni ez a teló is, és lesz végre magyar nyelv, magyar billentyűzet, működő marketplace, stb?
A másik nagy kérdés, hogy lesz majd esély olyan VOIP alkalmazások működésére, mint a Viber, vagy legalább a Skype?
Meg akarom nyugtatni magamat, hogy jól tettem, amikor az igényeit ismerve a WP7 irányába tereltem
stabil, szép, jól működő rendszert szeretett volna ő is, mókolás nélkül
-
moonman
titán
mondom, hogy nem.
ugyanugy zoomol, mint amikor eloszor kivettem a dobozbol. (7004)
szerk: ja, de. vagom mar, lapbetoltes utan elso alkalommal. hat nem tul szep, de nem is zavaro, lam, eszre sem vettem. altalaban duplaval zoomolok, ket ujjal csak nagyon ritkan, azt is inkabb az albumokban.
-
moonman
titán
válasz
Oppenheimer #9680 üzenetére
nekem nem. vagy nem ertem. ugyanugy zoomol, mint azelott.
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #9680 üzenetére
De ez igy eleg gaz. Remelem a veglegesben nem ez a szar megoldas lesz
-
Lall
veterán
Nektek is "ugrik" az elso nagyitas az explorerben mango alatt. Szoval betolt egy weblapot es ha ranagyitok ket ujjal akkor egybol arra a meretre ugrik amekkorat kijeloltem. Regen nem ilyen volt, smoothabbul csinalta ezt a dolgot. Remelem erthetoen irtam le.
-
Auratech
őstag
A bing térképnek sima 20-30fps (becsült) mozgásához képest a navié kb 8-10fps.
Lehet, hogy a7392. build a ludas. Mintha a képernyő cache, vagy a gpu nem dolgozna a megjelenítésben. Amúgy megjegyzi az útvonaltervet, ha kilépek belőle és később más alkalmazások után vissza... Amúgy.. -
Auratech
őstag
-
engusz
veterán
válasz
Auratech #9668 üzenetére
Miután újraindítottam a routert (mert nem volt elérhető az admin felülete), rögtön csatlakozott a telefon. Egy régebbi TP-Link osztja a netet. A gépekkel nem szokott gond lenni, csak az Omnia-t nem szereti valamiért. Átnyálaztam az összes lapját időzíthető újraindítás után kutatva, de sajnos még ehhez is buta.
-
erdoke
titán
Navi és más programok: Elvileg a migrációval minden marad a tiéd, csak az ID-d régiója változik. Ha sok pénzt adsz ki közben programokra, inkább kérdezd meg a MS supportját is.
WiFi: valószínűleg az ilyesmit javítják a mostanában kinyomott firmware frissítésekkel, mert ez nem OS probléma, nekem anno se a Trophy, se az Optimus 7 nem csinálta. -
-
engusz
veterán
Navigáció: Kipróbáltam az első normálisan kinézőt, és meglepődtem, hogy ingyenesen használható. Kerestem-kutattam, hogy miben korlátozzák a trial verziót, majd megtaláltam: 12 km-nél nem tudsz hosszabb útvonalakat tervezni. Reggel munkája jövet kipróbáltam, 11.x km volt tervezve.
Nem volt vele probléma, elégedett vagyok vele. (Meg a telefon kijelzőjével is, mert szinte hihetetlen, hogy mennyire jól látható napsütésben is.)
Elképzelhető, hogy megvásárolnám, mert néha jól szokott jönni. Jelenleg angliai az e-mail cím, meg a market is. Ha fontban megvásárolom a programot, majd ősszel-télen migrálok magyarra a Mango miatt, akkor tudom tovább használni a programot (vagy később újra letölteni)?
WiFi: Sajnos bekövetkezett az, amitől féltem. Megint nem tudott automatikusan csatlakozni a céges hálózathoz. Két gép és egy másik telefon viszont gond nélkül. Sajnos a vezérlő ki-be kapcsolása sem segített, csak a telefon teljes újraindítása.
-
Auratech
őstag
Az Omnia 7-el lezajlott az első hi-end audió konferencia. 250w-os stúdiómonitorra kötve.
A bemeneti oldalon pedig stúdió-mikrofon csöves előfokkal.
A mikrofon érzékenységét a Sound Sentry app segítségével lőttem be torzítás mentesre.
Ha a kamerát használhatnám esetleg webkameraként, (ilyet nem találtam és biztos rögtön tudja valaki, hogy lehetetlen a winpho7-en) egész kompakt kis videokonferencia eszköz lehet(ne) belőle.Más- gyorsan kéne szólni a microsoftéknak, hogy pattintsák már bele a Phone8 app featúráit a mangóba
-
RaveForce
veterán
válasz
RaveForce #9648 üzenetére
közben megoldodott a frissitett beta-val, viszont az eredetivel nem ment.
más. a beállitás után ujrainditottam és bekapcsolásnál a tileok megfagytak vagy jo 3-4 mp-re, meg is ijedtem mert ilyet itt még nem láttam
meg boot-nál az a piros négyzet alapu logo, hááát elözö nem kcsit volt szebb.. -
engusz
veterán
válasz
Oppenheimer #9650 üzenetére
Leszedtem egy demo veziot, de nem latom benne a korlatozast. Az biztos, hogy a Bing-et hasznalja.
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #9656 üzenetére
Nos, a lóf@aszt adtam hozzá. Benéztem.Viszont most sikerült, hozzáadtam, restart meg minden. Megy is, csak nem látok senkit. Hol kéne látnom?
Most meg látja. Beszarás!
"Nem tud Magyarországon keresni"
Az szép teljesítmény egy magyar fejlesztőtől.
-
Lall
veterán
válasz
Oppenheimer #9654 üzenetére
Hozzáadtam persze. Restart sem segít.
Fejlesztők nem csak a gyártók azért RTM a neve.
-
Lall
veterán
Még mindigMár megint a FB chattel szenvedek. Miért a webes felületet hozza be mikor csatlakozni akarok? Már bepipáltam a live fiókomban a megfelelő pipát, újraszinkronizáltam stb... Mit kellene még tennem? Valaki valami okosság? -
xnace
őstag
válasz
Oppenheimer #9650 üzenetére
Ha gyakran használod, és nem elég a Bing Maps, akkor igen
Haha
-
Oppenheimer
nagyúr
Szerintetek érdemes a turn by turn navigation appot megvenni?
Pfff, próbaverzióval épp szedtem le a térképet, erre újraindult a telefon...
-
ne fosstatok a béta mangótol, nem lehet gáz...
ha nem csinálna backupot telepítés előtt akkor is simán vissza lehetne tenni a megfelelő romot -
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #9645 üzenetére
Restart kellett neki, de nem ertem mert csinalta...
-
Oppenheimer
nagyúr
Az iment 3G-n keresztul nem akarta betolteni az oldalak az IE, de elotte 1 oraval meg vigan betoltotte. Wifi-n is megy. Szerintetek mi lehet a problema? Van terero, 3G, igy lehetseges, hogy a T a hibas?
-
3XV
tag
Én is migráltam magyarra, marketplace elérésre remélem, a beta mango lesz a megoldás (még nincs fent), azonban:
"Xbox Live isn't offered yet on Windows Phone in your country/region. Please check again later."
Erre is a mango lenne a megoldás? -
RaveForce
veterán
az mitöl van h hangositani akarom a telot, de a leirt utmutato elsö kodjánál beirva, még megse nyomom a call-t csak a kettöskeresztet a kod végén és csak loading... és sose lép tovább
-
Dave™
nagyúr
Migráltam az xbox.com-on, mert a zune.net-en nem találtam. Elfogadta, magyar a régió, a kártyám is társítva van, minden ok. A telefon viszont azt írja, hogy egyelőre nem elérhető a marketplace a régiómból. Mi a megoldás? (UK volt előtte, arról migráltam)
-
Dave™
nagyúr
válasz
Oppenheimer #9635 üzenetére
Hol és hogyan lehet Mao-ra migrálni? Illetve megtehetem a jelenlegi hivatalos verzióval is, vagy csak a Mango-val látszik a magyar market? Köszi!
-
moonman
titán
válasz
Oppenheimer #9635 üzenetére
a magyar régióbeállítás miatt.
-
Oppenheimer
nagyúr
Legujabb fejlesztoi mangonal a keres gomb nektek is a bongeszoben nyitja meg a binget? Mintha azote lenne igy, hogy MO-ra migraltam.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
Oppenheimer #9631 üzenetére
Amik még baromi jók:Angry Birds,PVz,The Harvest,Twin Blades. nekem a Puzzle Quest 2 is bejön, de ez már egyéni dolog.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
Oppenheimer #9629 üzenetére
Ne ócsójánoskodj
Magyarhonban fizetni kell és kész
Amúgy vedd meg a Tentaclest, azzal jársz a legjobban, baromi hosszú, érdekes és színvonalas játék lett. De most elég sokat megvettem, szóval vannak nagyon-nagyon jók már most is.
-
CarajoEsp
senior tag
válasz
Oppenheimer #9627 üzenetére
ott a Monster Jump, majdnem olyan jó.
Vagy a Doodle Jump.
Vagy a Piggy Bounce -
erdoke
titán
válasz
Oppenheimer #9624 üzenetére
Ne felejtsétek el, hogy a fejlesztő dönti el, melyik alkalmazás hol legyen elérhető, tehát egyáltalán nem biztos, hogy amit láttál a UK/US boltban, azt mind eléred a magyarban is. Ha jönnek majd csak magyar nyelvű appok, nyilván lesz példa a fordítottjára is.
-
blex
senior tag
válasz
Oppenheimer #9624 üzenetére
sehova, nekem ott van...
-
Oppenheimer
nagyúr
Hova tűnt a Bubble Jump a Marketplaceből?
-
tutis
őstag
válasz
Oppenheimer #9622 üzenetére
-
Oppenheimer
nagyúr
Mért vendégként szerepel a telefonom a Zune-ban? Mi erre az ellenszer?Közben megtaláltam. -
CarajoEsp
senior tag
válasz
Oppenheimer #9619 üzenetére
Noh, kiváncsi vagyok mikor jön belőle ki a 100gs
-
Auratech
őstag
Az előbbi vonalbemeneti felvétel kapcsán annyi megjegyzés. Droidon semmiképp nem tudtam elérni, hogy a headset mikrofon vonalából vegye fel a hangot egy videófelvevő app pld.
Az omnia7 most arra képes, hogy a kábellel összekötve a monitorokkal és a bemenetre rákötve egy profi térmikrofonnal az egész helységben mászkálva tökéletes érthetőséggel beszélgetek a túloldallal. Egyedül a tömörítés ront a minőségen, de jobb, mint a saját mikrofonja. Viszont az alkalmazások az eredeti minőséget veszik fel. És persze gerjedés az nincs telefonáláskor, hacsak a túloldal nincs nagyon kihangosítva.
Mobil konferenciaeszköz -
Oppenheimer
nagyúr
Megvettem életem első appját, a Fruit Ninját!
-
CarajoEsp
senior tag
Akkor mostmár nyugodtan jöhetnek a Gamertagok, azoktól, akik csak a telóhoz veszik igénybe
-
erdoke
titán
válasz
Oppenheimer #9615 üzenetére
Elég egyenleget lekérdezni az aktiváláshoz, nem fontos kp-t felvenni.
-
3XV
tag
válasz
Oppenheimer #9610 üzenetére
A kártyát még sehol nem használtad?
Amúgy én telefonon tudtam regisztrálni, marketplace-en kiválasztottam egy játékot, buy, és utána követtem az utasításokat, semmi gondja nem volt, azonnal tudtam vele utána vásárolni.#9613: Akkor ez lehet a gond. Úgy tudom, az első készpénzfelvéttel aktiválódik a kártya. Tehát irány egy ATM
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Oppenheimer #9604 üzenetére
Erre valaki?
-
Akkor valószínűleg tényleg csak mangoval jön majd csak el a mp.
Mégegy ok h ne tegyem vissza a nodot idő előtt
Új hozzászólás Aktív témák
ma Koreai cégekkel érkezik az új Windows hazánkba, a Samsung is letette a névjegyét.
- Star Trek
- World of Tanks - MMO
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest