- Mobil flották
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kamerahangsúlyos középkategóriásak az Oppótól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba8472
tag
válasz
sentinel123 #794 üzenetére
Vagy ha nagyon kell mar van ra megoldas csak ird be google-be hogy wp7 custom ringtone. Minimum ket megoldas is van ra.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sentinel123 #797 üzenetére
Ebben a hónapban az biztos, lehet már ezen a héten kitudja
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Fél hatkor...
Wazze, valami könnyebb kérdést tegyél fel!
pl ezt egy másik fórumból kopizom:
Ilyen outlook csempet,hogy tudok letrehozni?
-
sentinel123
csendes tag
Mikorra várható update ,hogy lehessen normálisan csengöhangot állítani ?
-
Csaba8472
tag
Tenyleg jo kis osszehasonlitas.
Egyebkent olvastam hogy valakinek nem ment office dokumentumokag atszinkronizalni geprol telefonra. A megoldas csak annyi hogy feltoltitek skydrivera majd megnyitjatok a telefon bongeszojeben az office.live.com-ot majd onnan siman le lehet tolteni oket az office hub-ba( sot a bongeszo meg a zip-et is kezeli szoval tomoritett allomanybol is ki tudja csomagolni. )
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Telefonok összehasonlítása, elég jól megvan csinálva.
[link] -
Csaba8472
tag
OSX-en probalkoztam meg probalkoztam a *99#-el is. Nem baj ma megprobalom win7-en. Egyebkent nem tudom tudtatok-e de a wp7.hu-n azt olvastam hogy american express kartyaval lehet fizetni marketplace-en itthonrol is. Sajna nekem visa van de hatha valakinek tudtam segiteni.
-
*#7284#, itt diagnosztikát kell választani, aztán a PSAS vagy a QPST-vel lehet csesztetni a telefont USB-n keresztül. Sajnos kevés vagyok ahhoz, hogy használható eredményt csiszoljak ki belőle (pl. egy hackelt bootloaderrel lehetne mókázni
), de jó kis kikapcsolódás volt.
-
Pontosan így
A jelenlegi hibák egyike se utal arra, hogy Omnia7 specifikus lenne, inkább az OS hiányosságai/retardált tervezési döntései/bugok mellékhatása. Ez majd remélhetőleg javulni fog. Én is a várakozásra szavaznék.
---
Most vettem észre, hogy a tesztben leírtakkal ellentétben nem QSD8250, hanem QSD8650B (rev 2.0) van benne!
-
Arhquis
aktív tag
válasz
manchester85 #780 üzenetére
Semmi gáz nincs azzal, hogy több készüléken fut. Nem az OS-t kell a készülékekhez optimalizálni, hanem a készülékeket az OS-hez! Tehát ha az neked szimpatikus, amit az Apple csinál, hogy minden iPhone ugyanolyan élmény, akkor ez itt is megvan/meglesz.
Persze, majd jönnek az új OS-ek, ahoz lehet kelleni fog majd új hardver. De pont ezért van a megkötés, hogy ne az legyen, mint Androidnál, hogy 5 millió készülékre külön kell fejleszteni, és ha neked nem komolyabb készüléked van, akkor már lehet, hogy szívsz.Ha vásárolni akarsz egy készüléket, mindenképpen azon gondokozz el, hogy amire használni akarod, azt tudja-e. Sok funkciója hiányzik, most ez a divat, hogy fékész cuccokat árulnak. (az öszes platform ilyen, csak azok már régebb óta kint vannak!) Én megvárnám a januári frissítést, mert rengeteg pici apró hibája van, ami kellemetlen adott esetben.
Mindentől függetlenül egy nagyon kellemes, átgondolt rendszerről van szó, melynek igenis van jövője a piacon. Főleg ha végre elfelejtik már a divatfikázást az emberek!
-
manchester85
veterán
Írtad, hogy szimpatikusabb rendszernek tartod a WP7-et, mint az iOS-t. Mennyire érzed a hibákat, bugokat a rendszer kiforratlanságának, illetve mennyire annak, hogy több készüléken is fut, hisz gyakorlatilag majdnem ugyanaz a létszám, (samsung, htc, lg) mint androidnál, csak komolyabb megkötések, kemény hardverkövetelmények a gyártóktól. Azért kérdezem, mert mostanában sokat agyalok a WP7-en, tetszik is, persze nem mostanában tervezném, de jobban belegondolva mégis egy csapdának érzem a dolgot. Ahogy egyre több szolgáltatást megkap, funkciókat, nem azzal együtt fog annak is eljönni a böjtje, hogy túl sok készülékre kell optimalizálni? Mert a rendszer folyamatossága, kialakítása nagyon szimpatikus (főleg az iOS négyzetrácsával összehasonlítva, mely így már szinte elavultnak tűnik) csak az a nem világos, hogy egy elvileg modernebb, animációkkal teli felület hol vagy miben bosszulja meg azt, hogy az abszolút rivális rendszer csak évente egy új vashoz van igazítva, ráadásul még puritánabb is. (mert hát valljuk be, a live tile-ok mindenképp modernebbek, illetve a rendszer kialakítása, mint az ikonos négyzetrács, mégha az iPhone-on a létező leggusztusosabban is vannak ezek tálalva) Miben maradhat meg az iOS előnye, (már ha marad) ha már ott évente csak egy készülék, egy gyártó egy termékére kell optimalizálni?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Na, csináltam egy videót, hogy tulajdonképpen miről is van szó, omnia7-el készült, és bár 2 csatornán vesz fel audioban, én azért alákevertem a minőségi audio részt.
A lényeg, hogy itt látható, hogy a zene közben a háttérben Kylie képei jelennek meg, néhány érdekes infóval, mondjuk a telefonon ennyire részletesen nem jelenik meg, de jó lenne, ha ezt manuálisan is meglehetne csinálni és feltölteni az infókat, ne csak a legismertebb sztárokról legyen.
Szóval az ID3 tag-nak ehhez az égvilágon semmi köze, aki idáig nem értette.
-
-
válasz
#16820480 #771 üzenetére
Még mindig nem az albumborítóról van szó
BTW, a samfirmware.com-ra felkerült az I8700XXJK1 firmware (ami a jelenlegi gyári), egy XEN (elképzelésem szerint unbranded) CSC-vel, de telenorosként sok értelmét nem látom hirtelen, mert semmiben se különbözik a PANJK1
Azért elrakom későbbre, mert ha jönnek a frissítések és nem akarnak megjelenni a telefonon a szolgáltatónak hála, még jól fog jönni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#16820480 #756 üzenetére
Konkrétan, ha felnyomok egy saját zenét és az a market-ben megvan szerkesztve háttérrel, akkor már az saját felmásolt zenémen is megjelenik a háttér. Talán rábízhatnák a felhasználókra, hogy saját maguk is tudják szerkeszteni ezt a részt, így nagyon gyorsan bővülne ez a része (is).
-
válasz
manchester85 #767 üzenetére
Van kivétel, a Samsung Wave-nek kivehető az akkuja, mégis van egy hardveres triggere (híváslerakás gomb 10 másodpercig), amitől újraindul. A felhasználók nagy örömére természetesen, hiszen zsebben is simán megnyomódhat.
Itt azért jókora szopásban lettem volna, ha nem lehet kivenni az akkut. Van ugye a telefonon öt hardvergomb, ezeket mindenféle kombinációban, hosszan és röviden is nyomkodtam, mégse reagált rá.
Persze még így is jobb, mintha lehardresetelte volna magát.
-
Kösz, majd kipróbálom. Így legalább csak a bekapcsolással kell szarakodni.
Közben meg észrevettem, hogy a telefonhívások hangját lehet irányítani a BT, a loudpeaker és a kishangszóró között, ha lenyitom a panelt hívás közben. Sajnos ez sokat nem segít a zenelejátszón, azóta már kétszer beszívatott, az utazóközönséget szórakoztathattam a zenémmel
. Reboot után észhez tért egyébként.
-
animoo
senior tag
Karma: egyébként ha a Wifi emblemara duplán raboksz akkor egyből odavisz a menube.
-
sentinel123
csendes tag
yap ugy ahogy mondod
-
Haha, az előbb telefonálni akartam, erre úgy lefagyott a telefon, hogy ki kellett vennem az akkut. Jól esett.
-
-
Sajnos a legtobb zene amit hallgatok, meg ha a Marketplace-rol vennem is, akkor se kapna hatterkepet
A nagy WP7-es topikban futottam mar ezzel egy kort, az lett a vege, hogy mivel kikapcsolni se lehet, elinditom pl. a t.A.t.u egyik previewjat, hogy dekorativ hatterkepem legyen, aztan megyek es hallgatom tovabb a zuzast.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Szerintetek azt meglehet csinálni, hogy zenehallgatásnál, mint a marketplace zune szekciójában a háttérben kirakja nagyban az előadó képét? Mert alapból csak egy kis album kép jelenik meg, tehát saját felmásolt zenére gondolok...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sentinel123 #745 üzenetére
Mert gondolom az XBOX live ID magyar volt, és mivel egyesítetted ezért haza is vágtad ezt a részt.
-
sentinel123
csendes tag
Na itt leírják http://wp7.hu/2010/11/27/hard-reset-utani-puding-eves/#comment-442
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sentinel123 #743 üzenetére
Később már hiába állítod át, az egész rendszert "töröld"... Factory reset
-
sentinel123
csendes tag
Valaki eltudná magyarázni hogy mükszik ez a márket?Regeltem live idt meg xbox livot de baszik működni.Át állítottam telón is angolra a regiot. de nem jó.
-
sentinel123
csendes tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az rohadt lassú, már én is észrevettem...
itt írtam is, csak senki nem válaszolt -
Valami nem kerek az akkunál. Egy napot lógott USB-n, és most 20%-ot mutat a diagnosztika és a státuszsáv is
-
sentinel123
csendes tag
válasz
sentinel123 #734 üzenetére
jaok rájöttem.
-
sentinel123
csendes tag
Skacok hogy kell belépni marketplacbe?Azt írja not yet in your coutry/region
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Restart után jó lett, megint csak akkor kapcsolódik, mikor feloldom a lock screen-t, ez valami bogár lehet...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Érdekes egyébként, hogy pl most nem tudom mitől függ, de ha kedve szottyan, akkor az e-mail-leket frissíti, viszont van olyan, hogy utolsó frissítés vagy 13 órája volt
Éjjel frissített és hangot sem adott, mert tuti felébredtem volna rá, tehát ez mind stand by módban, wifi folyamatosan bekapcsolva, a DC kikapcsolva. Akkor most, hogy van ez, néha öntudatra ébred?
Nem értem, de csak az e-mail-nél van ez, pl az előbb bekapcsoltam és a wifi ikon nem töltődött fel, ahogy szokott, hanem teljes terjedelmében virított, ergo lóg a wifin a gépezet.
Na ez nekem most magas...
-
Arhquis
aktív tag
válasz
sentinel123 #723 üzenetére
Arra viszont figyelj, mert én két napot szívtam vele, hogy ha a Data connectiont-t kikapcsolod, akkor az MMS üzenetek sem töltődnek be, hanem csak egy "Get content now." szöveg fog megjelenni.
-
sentinel123
csendes tag
danke!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sentinel123 #725 üzenetére
Igen azt, de próbáld ki, hogy lekapcsolod a wifit, nem fog tudni frissíteni, sem semmit, amihez net kell. A másik, hogyha kikapcsoltad a fent leírtak alapján a képernyő felsőrészében eltűnik a 3G.
-
válasz
sentinel123 #725 üzenetére
Igen, azt használja. A státuszsávot hozd le, ott az a negyedkörös sávos ikon jelzi, ha Wifin van. És ha az látható, akkor azt használja. A para inkább az, ha a háttérben frissítget valamit, miközben a telefon le van zárva - ilyenkor azonnal levágja a netet, és ha kell, mobilnetet használna.
-
sentinel123
csendes tag
Köszi!És ha netezni akarok és van wifi elérés elsősorban azt használja?Mert ilyenkor semmi választási lehetőséget nem dob fel.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
settings---cellular---data connection--OFF
-
sentinel123
csendes tag
Kéne egy kis help!Én még annyira nem vágom dolgokat az okos telóknál.Szóval akkor elvileg ez a teló folyamatosan online van?mert azt látom hogy folyamatosan frissíti a peoplenél az útólsó facebokos dogokat és, ergo zabálja a pénzt a kártyáról ?van wifim itthon de azt most kilőttem mégis frissít .És ha bekapcsolom a wifit honnan tom hogy melyik kapcsolatot használja?mert szépen lezabálta a kártyám mikkor azt hittem wifizek.
-
válasz
sentinel123 #720 üzenetére
Úgy, mint bármi mást. Nyomvatartod, aztán a tile jobb felső szélén megjelenik egy ikon, amivel le tudod törölni.
-
sentinel123
csendes tag
Vazze hogy kell kiszedni a főmenüből a profil linkeket? sehogy nem sikerül véletlen kiraktam egy két embert.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sentinel123 #716 üzenetére
ez van, egyelőre nem tudod berakni csengőhangnak a saját zenédet, csak ha meg hackeled a telódat, januárban jön egy frissítés, utána majd tudod, mondjuk nekem nem hiányzik.
-
sentinel123
csendes tag
Ne bassz, hát az mi?Megalol!!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sentinel123 #714 üzenetére
Egyelőre nem lehet, majd update után...
-
sentinel123
csendes tag
Skacok csengőhangnak hogy lehet beállítani amit ráraktam zenét????
-
sentinel123
csendes tag
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
sentinel123 #709 üzenetére
Zune
-
törölt tag
válasz
sentinel123 #709 üzenetére
le kell hozzá tölteni a Zune szoftvert, azzal meg tudsz pár dolgot csinálni (zene, filmek, képek feltöltése), a többit meg live! azonosítóval tudod szinkronizálni.
-
sentinel123
csendes tag
Hali!Hogy tom összehangolni a gépel a telót.Nem volt még samsungom .sony ericssont bedugtam azt egyből látta.Szoftvert se kaptam hozzá .előre is köszi.
-
Valami nagyon nem fasza... Lemerült a telefonom (éjjel elfelejtettem töltőre dugni), most reggel rákötöttem, de több óra után is még mindig azt állítja magáról az egyébként simán futó(!) rendszer, hogy nulla töltés van benne, mindjárt kikapcsol... WTF?!
Megnéztem az akkuinfót a diagnosztika alkalmazásban, nem méri az akkufeszültséget, mindenhol nullák vannak. Király.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A kép menüben random választja ki, hogy mi legyen a háttérben?
Megmondom miért idegesít, mert ugye 3 ablakra is kiteszi a képet, tehát a legjobban az 1440X2400-as mutatna rettenetesen durván, dehogy állandóan, valami kis félbontásúból választ, az elég hülyén néz ki, idáig egyszer rakott ki ilyen képet, az durva volt, de mivel nálam van egy olyan mappa, hogy hívók képei, ami több, mint 300, szinte mindig azokból választ, azok meg max 500x500 képek. Végül is nem olyan eget rengetően fontos, de ha már egy csúcs kijelző van a készülékben, hát ne egy homályos valami legyen háttérben. -
ATI
senior tag
Direkt nem javítja ki senki az értékel táblázat fejlécét?
"Értékelés: LG Optimus 7 (E900)"
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest