- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Az előző hozzászólásom kicsit finomítanám... Amit T-Pontban mondtak megállja a helyét, a lezárt számlád meg tudod nézni, illetve meg tudod nézni mennyi a múlt havi fizetendő, de a számla levelet nem fogod tudni megnézni, ha nem vagy távszámlás.
Viszont egyébként ha megnézed nem erről volt szó, hanem a GPRS adatforgalomról és hogy azt nem fogod díjmentesen megnézni... Bruttó 56 Ft alkalmanként.
Hóközi számlához be kell menni T-Pontba és ott díjmentesen kinyomtatják és odaadják.legiaap: remélem kisütötted
-
legiaap
félisten
válasz
ForRedGlory #498 üzenetére
Én mondjuk kinézem, hogy ezt mondták neki.
Sok süket dolgozik a T-nél. Már én is találkoztam párral.
Pl.: legutóbb, mikor azt mondták süssem ki az aksit...Nokia 5310-ről volt szó. -
ForRedGlory
félisten
Ott dolgozom, csak tudom... Ha esetleg vetted volna a fáradtságot és fellépsz a My T-Mobile-ra és megnézed, akkor bölcsebb és talán okosabb is maradtál volna...
Csak a T-Home-nál díjmentes az internet adatlekérés My T-Home felületen, csak ez T-Mobile, nem T-Home...
Nagyon kétlem hogy bárki ilyet mondott volna neked, de legyen igazad, ingyenes, ez a kép meg fake... -
Arhquis
aktív tag
válasz
ForRedGlory #491 üzenetére
Én utánakérdeztem T-pontban, és azt mondták, hogy a telefonszámlámat bármikor ingyenesen megnézhetem a neten, a My T-Mobile menűpont alatt. Akkor ez azt jelenti, hazudtak?
-
BJohhnyB
csendes tag
Volt itt parszaz kommenttel ezelott a bing maps-es kereseses dolog, hogy a bingre visz. Te meg azt mondtad jo, annyit tennek hozza lehet baromsag, hogy nekem is a bing keresore vitt a cucc. Aztan marketplace miatt elkezdtem mokazni a live id uk meg telefon localization uk dolgokkal, es hirtelen megjelent a bing mapsen is a rendes kereses meg az utvonaltervezes is. Keresni Mo-ra meg mindig nem lehet mondjuk, de ha kivalasztok ket pontot legalabb megtervezi mar. Oszinten nem tudom hogy spec. a lokalizacio miatt van ez a bing mapsen, csak nekem gyanusan utana kezdett jo lenni, gondoltam megosztom. (meg annyi hogy ha ezek utan visszarakom a telo lokalizaciot hungary-ra most is van kereses meg utvonalterv, ergo vagy a live id ami szamit, vagy egyszer "belovi maganak" utana mar ott is marad nemtom)
Mas, esetleg valahol figyelemmel lehet kiserni a winpho7 magyarorszagi alakulasat, hogy mit mikorra terveznek, magyar marketplace vagy frissites kereteben magyar prediktiv szovegbevitel vagy ilyesmi? Koszonom.
-
ForRedGlory
félisten
Persze, Neked rendben van, de aki NET40-et hasznal?
Szoval csak kiigazitottalak, nehogy valakit meglepi erjen... Az meg hogy ott az sms 50 meg 100%-nal egy dolog. Csak nehogy veletlen ne kapja meg
Volt mar ilyen a vilagegyetemben, es ugy el van hajtva az illeto ha reklamal, hogy csak ugy fustol, mivel ez nem kepezi szamlareklamacio alapjat. -
erdoke
titán
válasz
ForRedGlory #493 üzenetére
Nekem tökéletesen megfelel, hogy ha 11-én ill. 21-én délelőtt elküldök egy SMS-t, akkor az a 10-i és 20-i állapotot tükrözi. Sőt, eddig is pont erre számítottam, nem az aznapi használat monitorozását vártam tőle.
-
ForRedGlory
félisten
6 órás frissülési időszak van, sosem kapsz aktuális adatot, ha lekéred a hívásforgalmi tájékoztatót, legyen az GPRS, vagy beszéd adatforgalom. Akkor kapsz tuti pontos adatot, ha tudod hogy a lekérdezés előtt 6-7 óráig nem volt használva a net. Amennyiben használva volt, akkor az (még) nem lesz benne.
A második fele igaz, mármint az az SMS pontos, amit 50%-nál és 100%-nál kap az előfizető.
-
erdoke
titán
válasz
ForRedGlory #490 üzenetére
Hirtelen csak az automatikus értesítőről találtam leírást, itt nem említik, hogy akár nagyon pontatlan is lehet:
"Az Adatforgalmi értesítő szolgáltatás lényege, hogy az adatforgalom alapú internet elérést biztosító szolgáltatások benne foglalt forgalmának 50, 80, illetve 100%-os eléréséről tájékoztató jellegű SMS-t küldünk ügyfeleinknek"
Az SMS szövege se utal ilyesmire:
"Az Ön GPRS adathívásainak aktuális egyenlege 2010.09.30 időpontban 1723930 kbyte forgalmazott adat." -
erdoke
titán
válasz
ForRedGlory #487 üzenetére
Az előző napi lezárt egyenleget küldi el. Mitől lenne sok-sok MB eltérés? Nekem még nem rűnt fel, igaz, a 3 GB-os csomagom korlátait nem nagyon feszegetem.
-
erdoke
titán
válasz
manokaki #484 üzenetére
Senki nem tud annál többet, ami a Marketplace-en megtalálható. Mivel még csak 2000 körül van az alkalmazások száma, nem túl nehéz a lehetséges kategóriá(ka)t (utility?) átfutni.
Egyébként T-Mobile-nál elküldesz egy G-t a 1730-ra, és 56 Ft-ért visszaküldik az aktuális havi egyenlegedet. Én 11-én és 21-én szoktam nézni (31-e után úgyis küldik a havi számlában), tehát havi 112 Ft-omba kerül a nyomon követés.
-
manokaki
addikt
Tud valaki valami adatforgalom számlálot WM7-re ami a letöltött adat mennyiséget számolja a 3G-ről illetve Wifi-nél ?
A.
-
erdoke
titán
válasz
manokaki #478 üzenetére
Legfrissebb Zune-t telepítetted a PC-re?
-
Arhquis
aktív tag
válasz
manokaki #478 üzenetére
Te csak mentél az utcán és véletlen valaki hozzádvágott egy WP7-et?
Zene, videó, miegymás telóra töltése: Zune
Váráslás marketben: csak ingyenes appokat, vagy ha azt hazudod neki, hogy USA/GB-ből vagy, akkor vehetsz is.Mellesleg használati utasítása tuti van. (bár lehet hogy angol, és nem értesz angolul, akkor sry
)
-
manokaki
addikt
Zenét tudok átmásolni valahogy a pc-ről ?
Illetve hogy lehet apps-okat letölteni mert bejön a kép csak nem indul be a letöltés !?Attila
-
Csaba8472
tag
Kipróbáltam a zune-t nekem is pontosan ugyanazt csinálja mint neked azzal a különbséggel hogy nekem nincs beregisztrálva a bankkártyám...
Amúgy meg akárhogy próbálod elbagatelizálni a dolgokat attól még ott vannak és igaz hogy ezeket anno az apple vagy a google megengedhette magának viszont a microsoft 3 éves késésben van ezért nem engedheti meg magának. Ez van. Király a platform jók a hardverek de sürgősen javítani kell a hibákat. Be kell hozni az androidot és az iOS-t és ez nem megy úgy ha alapvető hiányosságok vannak!
-
moonman
titán
nem tudom, mi számít mókolásnak, egy Live ID-t átbillenteni USA-ra, szerintem nem olyan vészes.
a developeres dolgot annyira nem tudom, volt egy hír, hogy megnyitották a publikumnak is, hogy ez országra levetítve mit jelent, azt nem néztem.
azon meg nem aggódnék, hogy a WP7 befuccsol, MS nagyon durvasok pénzt ölt bele, Ballmer is folyamatosan hangsúlyozza, hogy komolyan veszik, és ha MS ilyen erőkkel vonul be (vissza) egy piacra, akkor ott szinte garantálni lehet az eredményeket. ettől függetlenül tartom a véleményem, hogy a WP7 is második nekifutásra (valamikor jövő ilyenkorra) fog normálisan befutni, mert MS-nél valahogy minden másodikra sikerül.
-
Arhquis
aktív tag
A mókolás nem elfogadható opció. De ha még ez lenne a legnagyobb baj, oké, mókolnék, de a developer reget nem lehet mókolni. Szerintem már eleve nagy baj van ott, ha már a kezdetektől fogva workaroundot kell használni. És erről nem is fogsz tudni meggyőzni.
És mint írtam is, szerintem zseniális a cucc, de ezekkel a dolgokkal rettenetesen elcseszik. Most képzeld el, ha a updatek is ilyenek lesznek? Hát Magyarokat hagyjuk ki, úgy is kicsi ország, vagy hasonló finomságok, te meg ~110 000-et fizettél a telefonért.
Hozzátéve még azt a nem csekély tényt, hogy a mobil piacuk meghalt, és ebbe rakták minden reményüket, ha a WP7 bebukja, kivonulnak a mobil részből -> ugrott a drága telefonod. Innentől kezdve nincs mentség a hibákra, és nem lehet azt mondani, mert a másiknál van/nincs. -
moonman
titán
semminek azért nem mondanám. usa-ra állított Live ID-m van, magyar bankkártyával és a Zune-ban látom a marketplace-t, vásárolni is tudnék, ha már lett volna rádugva telefon.
de szerintem írj a HWSW-s Bodnár Ádámnak, ők a tesztben is leírták, hogy vásároltak, biztos tud bővebb információval is szolgálni.
-
Arhquis
aktív tag
Igen hiányzik. Rohadtul!!! És nem csak nekünk Magyaroknak.
Az a 2k app támogatott országokból származik, meg mákos emberektől, akiknek cége, vagy valakije támogatott országban is van.
Érdekes, az Apple-nek meg Androidnak kellünk? Azért mert van 3-4 nagy ország, a többi 10-20 kisebb ország bőven nagy vásárlóerő. Pl orosz programozók igen jók vannak, és a magyarok között is van szép számmal. (szerk: oroszoknak pont van támogatás...)
XBox live még csak MA jöt be magyaroroszágra, de tök üres!!! Abban meg nem hiszek, hogy "szerintem hamarosan a Zune (App Hub, Marketplace, stb...) követni fogja"!
Abban hiszek, ha az MS mondana valamit, de nemhogy nem mond, nem tudnak semmit!!! És terelnek össze vissza.
Tök mindegy, hogyan véded ezt a dolgot, egy világméretű cég világméretű üzleti berobbanásához nem ilyen szedett vedett hozzáállás kell. Igenis legyen rendesen támogatva, rendesen alátámasztva, informálva stb. De még mindíg ahányszor megkérdek valakit (Media Markt, T-mobile, stb) hogy WP7, a válasz: őőő, hánemtom!
-
moonman
titán
fejlesztési lehetőség hiányzik? akkor az a közel 2000 app a holdról pottyant be a Marketplace-be?
magyarországot mondjuk tényleg nem említi, de európa több részére jön/jött "ősszel". az a szomorú valóság, hogy nem a magyar piacból élnek, így mi nem vagyunk szempont az üzleti stratégiát illetően. még akkor sem, ha ausztriától keletre egyetlen darabot sem adnak el - amiről ugye már lekéstünk. Xbox Live amúgy már pár hete van, szerintem hamarosan Zune is követni fogja.
-
moonman
titán
válasz
Csaba8472 #460 üzenetére
hát nekem nagyon úgy tűnt, hogy eköré építetted az elméleted. tisztességes navigáción kívül egyébként mi az a fontos, amit jelenleg meg tudsz csinálni iOS-en és Android-on, WP7-en meg nem?
magyarországról lehet vásárolni, nem tudom másképp mondani. angol/amerikai címmel kell regisztrálni, de hó végére működni fog magyarul is. (nekem simán feldobja a buy gombot, csak mivel nincs rádugva telefon, nem működik.)
-
Csaba8472
tag
Csak egy példa volt...
de gratulálok!
Nyugodtan behelyettesíthetsz más programot is ami a hasonló korlátozások miatt egyenlőre nem elérhető wp7-re míg iPhone-ra androidra igen... És ezek még csak a programok, vegyük hozzá hogy itthonról nem tudok vásárolni. Egyszerűen nem tudok beledugni a pénztárcájukba némi pénzt. Nem kell nekik? (tudom androidra sem de az android 2 éves előnyben van!)
A wp7 simán jobb lehet mint az iOS de bele kell húzni!(ui terén nekem már jobban tetszik
)
-
Csaba8472
tag
Zune-ban próbáltam regisztrálni külföldi címmel de amikor meg szerettem volna adni a bankkártyám adatait akkor rögtön ki volt töltve országnak hogy USA, tehát úgy tűnik ez már nem él.( ha valakinek mégis sikerül feldobhatna egy videót mert lehet hogy csak én vagyok béna
)
Ami pedig a fejlesztőket illeti: nincs a marketplace-ben egy Budapest menetrend mert itthonról csak nehezen(másokon keresztül) lehet publikálni appot. Aki eddig iPhone-on vagy Androidon ilyet használt és megtetszett neki a wp7 de szinte minden nap használná a programot az fog váltani? Nem. Oké, oké ez nem sok ember de a microsoft 3 évvel le van maradva, az iOS már túl van a 100 millión a microsoft egyszerűen nem engedheti meg magának hogy töketlenkedjen mégis egyfolytában azt csinálja. Rendben van hogy elvileg nyárra már lesz itthonról is dev elérés, marketplace elérés meg minden de akkor meg már ott lesz az iPhone 5 az iOS5 iPad 2 stb... A wp7 a leginnovatívabb cucc az iPhone óta kár lenne érte...
-
erdoke
titán
Egyelőre úgy néz ki, hogy elég gyorsan meglesz a tízezres mennyiség, persze a minőség kérdéses.
Ennyire óvatosak nem lehetnek a gyártók, az nem volt kérdés, hogy 1-2 millió WP7 készüléket el lehet adni az idén. Ehhez képest talán ha 1-2 százezret szállítottak le világszerte a szolgáltatóknak. Valami más áll a háttérben, pl. hogy túl közeli volt az RTM és a launch, vagy ilyesmi. -
moonman
titán
külföldi címmel (UK, US) és magyar hitelkártyával lehet vásárolni, ezt a HWSW megerősítette, amúgy hó közepétől hivatalosan is indul a support.
amíg nincs telefon csatlakoztatva a Zune-hoz, addig nem fogsz tudni vásárolni, akárhogy regisztráltál.
-
Arhquis
aktív tag
Na ebben nincs igazad! Mert ha nem 1000, hanem 3000 cool app van a marketplaceben, akkor a mezei user is inkább vesz WP7-et. De amíg nincsenek elérhető jó appok, ráadásul azok nagy része hiányzik, amiket eddig használt, nem fog ilyet venni/váltani.
A telefon hiányát meg nem húznám rá az MS-re. Inkább azt mondanám, hgoy a gyártók és az árúsok is óvatosak. Mostanában minden túl kockázatos, ami új!
-
erdoke
titán
Nagyobb országokban nem panaszkodnak a támogatásra.
Az alkalmazásból meg akkor van bevételük, ha van kint több millió készülék, és veszik rájuk az appokat/játékokat a felhasználók. Amíg nem tudják megoldani, hogy a boltokban tudjak készülékeket venni, teljesen másodlagos, hogy jön-e még 5e fejlesztő, és így pár hónappal előbb lesz 20-25e alkalmazás, vagy csak később. -
Arhquis
aktív tag
Ok hogy nincs hiány, de ez milyen már, hogy az MS részben ebből akar bevételt szerezni (ugye 30%-a az app árának az övé), ráadásul a sikeres Marketplace ezen telefonok alapja, és nem építi ki a támogatást?
Nagyon kezd eldurranni az ilyentől az agyam. Főleg, hogy vannak erősen félreérthető írások a neten, és senki nem képes elmondani, hogy pontosan mit is jelent! -
Csaba8472
tag
Én is a fejlesztői dolog miatt nem veszek egyenlőre wp7-es telefont. A support tényleg egy kalap sz@r én is fórumokig jutottam el, illetve láttam valahol hogy 100$-ért válaszolnak az e-mailedre illetve 300$-ért akár fel is hívnak. Ez így nem ér semmit. Azt nem értem az egészben, hogy biztos lett volna rá pénz de valamiért mégsem oldották meg. Miért??
-
Arhquis
aktív tag
Tudom hogy a "google-özd k"i a bevett szokás, de én nem különböző híroldalakról beszélek, hanem HIVATALOS support oldalakról, elérhetőségekről. Nem egy napot szántam ráa keresésre, de teljesen átszervezték az MS oldalakat, a ticketes supportjuk pl egy forumra visz, ahol azt se tudják az MVP-k, eszik-e vagy isszák a dolgokat! Reméltem neked van valami jó összeköttetésed, vagy címed, amit én nem találtam meg.
-
-
moonman
titán
válasz
manchester85 #437 üzenetére
szerintem egesz mas dolgokrol beszelunk...
-
gabor72
aktív tag
válasz
Alucard888 #433 üzenetére
Nekem nem működött. Az 1 dollárt levonta mikor regeltem a kártyámat, de onnantól nem ment tovább USA címmel sem.
-
gabor72
aktív tag
-
gabor72
aktív tag
válasz
Aftereffect #432 üzenetére
Abból van a vita hogy mivel neked az apple jött be a legjobban, meg vagy győződva róla hogy mindenki más téved aki nem azt választja.
Pedig nem. -
manchester85
veterán
"ja, a WP7 főleg másolja az iOS-t... "
Na nehogy azt mondd, hogy a WP7 által képviselt koncepció nem tükrözi tökéletesen az Apple által elterjesztett mobilplatformos elveket. Van egy Zune, amin keresztül lehet szinkronizálni a készüléket (iTunes). Nincs bluetooth file transfer, fontos a felhasználói élmény még a megkötések árán is. Nincs ezzel semmi gond, csak veled ellentétben (már ami a iphone kritikákat illeti) a legtöbb szifonos, apple-ös portál/blog pozitív visszhanggal fogadta a MS új rendszerét. Tőled meg ugye egy jó szót nem lehetett hallani, ha szóba került a szifon A legmókásabb az, ahogy most teljesen más aspektusból értékeled az új platform feature-eit, és amit annó az iphone OS-eknél napról napra kritikaként éltél meg, azokat most óriási lelkesedéssel buzgóan hirdeted, mit sem törődve azzal, hogy nemcsak a WP7 szakított gyökeresen a WM elveivel, hanem a te érvrendszeredet és mobilplatform iránti értékrended is legalább ennyire újraprogramozta.
-
moonman
titán
válasz
ja, a WP7 főleg másolja az iOS-t...
szinkronizálni meg mint említették, már 2000-es évek eleje óta lehet WM-mel, ott a My Phone, ami mindent, amit írtál szépen menteget, de van kb. 30 féle megoldás teljes rendszermentésre, programokkal, beállításokkal, mindennel.
úgy csinálsz, mintha az Apple szarta volna a világot.
-
i are robot
senior tag
válasz
Nem tudom mi az a becup-olás, de nekem tuti nem kéne olyan telefon, amelyik kérés nélkül csinálja.
-
Inarus
addikt
válasz
Ember! Kevered a fogalmakat. Ennyi erővel írhattad volna, hogy ezért nem vettél HTC-t, Nokiát, stb...
Csupán erre akarták felhívni figyelmed. -
Alucard888
csendes tag
Üdv mindenkinek,
próbált már valaki a Zune-ból/WP7 marketplaceről vásárolni magyar kártyával?
Egyelőre csak a zune software-ből próbáltam vásárolni, mivel telefont még nem vettem, de se angol se amerikai címmel nem engedett, magyart meg nem lehet regisztrálni.
Aki már próbálta és sikerült megírná hogyan kell?
Esetleg várható hogy valamikor lehet magyar címmel is hivatalosan használni?Köszi
-
Aftereffect
tag
Mondhatnál egy Samsungot amelyik külön kérés nélkül becup-olja az üzeneteket, naptárbejegyzésekeket, jegyzeteket, telefonkövet, a netes könyvjegyzőidet, a háttérképed, az összes fotót, az ikonjaid sorrendjét, 2 szovtvergenereáción keresztül.. Nem kell 4féle oprendszert használni, egyet a legjobbat, azt amelyiket már az összes másolja valamiért..
-
manokaki
addikt
Sziasztok!
Ezek után egy jó kérdés
, melyiket érdemesebb megvenni
az Omnia 7-t vagy a Galaxy S-t ?Értem ez alatt az internet , e-mail, fényképező , és egyébb programok használhatoságát a mostani helyzetben ?
Esetleg akinek mind kettő volt vagy van az tud nyilatkozni !
köszönöm
Attila
-
erdoke
titán
válasz
Aftereffect #426 üzenetére
A zárt rendszerű készülékein felül a Samsung még legalább 3 operációs rendszerrel gyárt okostelefont. Ezért ha szoftveres összehasonlítást csinálsz, teljesen értelmetlen Apple vs. Samsungot írni. Erre írtam, hogy fogalmatlan vagy. Arról nem is beszélve, hogy minden jelenleg boltban kapható Samsung okostelefonhoz van mentési lehetőség, tehát ebből a szempontból is fogalmatlan vagy.
Navigálással meg ne röhögtess, csak nem összejött negyedszerre az Apple-nek?Más rendszerű okostelefonokon már akkor navigáltak, amikor a PNA-k is százezres tételbe fájtak, és az iPhone még csak Jobs álmaiban létezett. Sőt, tulajdonképpen az über játékok kivételével az összes többi létezett már az iPhone előtt (VGA kijelző, full backup, stb).
-
válasz
bocsi de a windows mobile hamarabb találta fel a szinkornizálást mint az iphone
. 2003-ban vettem az első windowsos mobilomat és azzal már tudtam szinkronizálni oda vissza gépre / telefonra.
-
gabor72
aktív tag
válasz
"Na gyerekek ezért vettem én apple-t és nem Samsungot."
Szerintem erdoke kolléga arra célzott hogy ezek távolról sem Apple kiváltságok.
Kár hogy nem azt írtad hogy azért vettél Apple-t mert az tetszett a legjobban. Abba nem lehetne belekötni. -
Aftereffect
tag
Fogalmatlan vagyok? Mert szeretném viszontlátni a 10 évig összejött telefonszámjaimat és 2 évig elrakott kedves sms-eimet? Mert szeretek navigálni a telóval bárhová, mert szeretek telón majd' olyan minőségben játszani, mint pc-n? Mert szeretem, hogy a telóm kijelzőjének feldontása akkora, mint pár éve a pc-m? Ha ezeket nem érted de vagy fogalmatlan..
-
LacKoder
csendes tag
válasz
LacKoder #423 üzenetére
Na jól sejtettem
Nem a képernyo a hibás... ez bizony dekódolási artifact. Ha ezt a JPG-t vagy PNG-t atkuldom telefonra, igaz, hogy csikos lesz, viszont a csikok atmenetebe ha belezoomolsz, akkor az nem egyenes vonal, hanem cakkos
Tehat zoomolhato a "hibas atmenet". Most vagy ez a kep szar ugy ahogy van, vagy tenyleg az engine hibás, de nem a kepernyo a rossz, ez 100% most már! (Kulonben akkor egyenes vonalak menten terjedne zoom utan is a "hiba")
Megnyugodtam... frissitest kell csak megvarni es kesz.
-
erdoke
titán
válasz
Aftereffect #419 üzenetére
"Na gyerekek ezért vettem én apple-t és nem Samsungot."
Teljesen értelmetlen, amit beszélsz. Azért vettél Apple-t, mert fogalmatlan vagy.
-
LacKoder
csendes tag
Masik, amire rajottem: miert nincs iranytu Maps-ben neha... valami erthetetlen oknal fogva, ha UK-re navigalunk, nincsen
HA hard reset után United States-et allitunk be, egybol bejelentkezunk Live ID-vel (engedni kell adatforgalmat), akkor a Maps meggyógyul, mind a search, mind az iranytu funkciók, valamint a Bing keresoje is a Mobile experience-szet fogja használni. Valami érthetetlen okból, egyik országban mást tud a telefon by design, mint a másikban. US beállitasok után nyugodtan lehet európazinálódni, utána már nem felejti el, hogy o "okos".
-
LacKoder
csendes tag
Tegnap leteszteltem (saját WP7-en), ez a colorfade probléma nem a kijelzok hibája
Egyszeru szoftveres hiba. Elárulom, hogy ez a szinatmenetes kép tokeletesen jelenne meg (úgy, mint a monitorodon), ha nem PNG formátumban néznéd, hanem JPG-ben. Tegnapi tesztjeim során egyértelmuen kiderult, hogy valamiert a WP7-ben (a teljes OS-ben!) a PNG motor ezt az artifact-et nyujtja. Ha ezt a PNG-t atkonvertalod JPG-ve, es ugy nezed meg a mobil kepernyojen, teljesen jó lesz
Ezt pedig simán lehet majd orvosolni OS frissitessel... tehát no para emberek, nem a HW hibás
-
Aftereffect
tag
Én rájöttem, mire jó az Apple-féle szinkonizálás: nekem otthonról, az iróasztalomról(!) ellopták kb 1 hónapja a több mint 2 éves iPhone 3G-met, rajta a 2év adatával.. Vettem egy 4G-t helyette.. Igaz, drága volt, de első gépre dugásnál a iTunes gratulált új telefonomhoz és megkérdezte, hely óhajtja-helyreállítani a becup-ot? Válaszoltam, igen majd utána majd', félórás szöszmötölés következett. Amikor végzett, majdnem eldobom az új telómat.. Az egy dolog, hogy a régi hátterem mosolygott vissza rám, de még az ikonok sorenje és kiosztása is az lett, mint a régi telómon..Ezenkívül visszarakta a régi telómról a rajta lévő 700 fotót, a teljes névgyegyzékem, az összes üzenetem, az utoljàra hívott embereket, a naptárat, az internet-könyvjezőket, sőt még az utolsó googlezésre, amit egy mozdulattal törlök, még arra is emlékezett valahonnan.. Mindezt magától, én sose mentettem a telóról semi ilyesmit. Na gyerekek ezért vettem én apple-t és nem Samsungot.
-
moonman
titán
voltam ma T-Pontban (Aréna) ügyintézni, és ha már ott jártam, rákérdeztem, Omnia 7-et csak "kiemelt üzletekben" tartanak, bemutató is ott van, ez a Mammutot, a West End-et és a Duna Plaza-t jelenti.
Vodában csak pislogtaj, hogy mi az az Optimus 7, még akkor is, amikor jeleztem, hogy amúgy fent van a honlapjukon az árlistában. "az most átalakítás alatt áll..."
-
cqr
aktív tag
So true, először nem is ezt a képet akartam feltölteni, de mentségemre legyen mondva, hogy ez sokkal közelebb van a a valósághoz :dd
Az a "baj", hogy gabor72 belenagyított a képbe, és ezt fényképezte le:
Mindkettő ugyan az a készülék, csak az alsó képen másképp van belenagyítva. (Igen ez is screenshot, csak azt mutatom hogy gabor nem az amoled sávosodását fényképezte. Ami egyébként nem is látható olyan könnyen.. a "kockásodás" mondjuk már annál inkább.)
-
T.Peter
őstag
Amúgy megnéztem samsung wave-en a samoled feketéjét egy teljesen fekete háttérképpel a képnézegetőben, és azt vettem észre, hogy vaksötétben is látszik kicsit a képernyő. Picit szürkés marad. Amikor pedig le van zárva a telefon, akkor nem lehet észrevenni a telefont, mert az is teljesen sötét. Nem értem, mivel látni, hogy egyik pixel sem ad ki magából semmilyen színt, mégis világosabb, mint nem működő állapotban.
-
moonman
titán
nincs, de képernyőmentés alapján még ez is jobb.
#404: a minimum memória 256 MB, de egyelőre mindegyik legalább 512-vel jött ki, ez több, mint elég a lementett állapotok tárolására. a szünetbe rakott programok a beállításokat egyébként nem csak memóriába mentik el, hanem flash-re is, így ha az OS alól elfogy az erőforrás és teljesen kinyírja a még alvó processzeket is, akkor is megmaradnak ezek.
-
T.Peter
őstag
Sziasztok. Ugyebár ha kilépünk egy programból, akkor elmenti az állapotát, és a legközelebbi indításakor onnan lehet folytatni. Arra lennék kíváncsi, hogy mikor telíti be a memóriát a sok program lementett állapota? Gondolom van benne garbage collector, csak nem igazán láttam sehol sem kiemelve, hogy mi alapján szabadítja fel a memóriát, és elég kíváncsi lennék rá.
-
moonman
titán
egyébként poén, hogy a 64k színárnyalatú régi WM-en is jobban néz ki.
ezt meg még csak most olvasom, de jó hírnek hangzik: "A Zune-nál angol címmel de magyar hitelkártyával regisztrálva elég volt a telefonon a Zune Marketplace-en kiválasztani a dalt vagy albumot, rábökni a "buy" gombra, majd legnagyobb meglepetésre nem hibaüzenetet vagy elutasítást kaptunk, hanem megtörtént a tranzakció, a dal pedig pár másodperc múlva már letöltődött és bekerült a gyűjteményünkbe. Ugyanígy szoftvereket is tudtunk vásárolni az alkalmazás-piactéren." HWSW
-
törölt tag
dehát mindenkinek van egy jó tanácsa...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 14" HD+ I DP I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest