- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
T mikor adja ki a nodo-t?
-
DeusHun
őstag
válasz
HoReSz1975 #2992 üzenetére
Ugyan mitől? A linktől vagy az azon található leírástól?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
HoReSz1975 #2984 üzenetére
Alapján tedd fel a jk1-et, utána már simán megy...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
HoReSz1975 #2986 üzenetére
Ennyire jól megfogalmaztam?
-
DeusHun
őstag
válasz
HoReSz1975 #2986 üzenetére
Kamu. El ne hidd, a hsz végén ott van a kép
-
HoReSz1975
őstag
Most akkor igaz ez az Omnia 7 visszahívás, vagy kamu
-
DeusHun
őstag
válasz
HoReSz1975 #2984 üzenetére
Mert mint mindenhol olvasható JK1 kell hozzá. JJ-kkel nem fog működni.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
HoReSz1975 #2931 üzenetére
Sikerült végül is?
-
nbukta77
addikt
Kosz az infokat akkor megvarom a hivatalosat. Nekem nem fontos a c/p.
-
nbukta77
addikt
Sima jj,4-el ment mar valakinek a NoDo?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
-
IWC16
csendes tag
Igen
csak előtte
a 2941:mflex hozzászólásában van egy link
azt megcsináltam pontról pontra
Sok sikert
-
IWC16
csendes tag
Sziasztok,
Úgy néz ki a hülyéknek van szerencséje,
Van C/P-m.
ergo NODO zizeg a telcsimen
T-mobilos, JK1
Mindig olvasgattam a fórumot, és péntek lévén gondoltam most már csak kéne csinálni valamit,
Megnéztem verziószámot,
PDA:jj4
Phone:jj3 ilyet még nem olvastam itt de nekem ez volt,
CSC:jj42918:mflex leírására semmit nem csinált, gondoltam akkor még várok
majd jött megint
2941:mflex15 perc annyim még van,de onnantól nem volt maradásom,
csak frissített, ahogy rádugtam a gépre, majd , megint, oszt már csak azt vettem
észre, hogy a frissítés része a C/P
hívtam is az ügyfelet hogy komoly dolog van tegyük át a megbeszélést hétfőre,
lehet, hogy neki is frissült mert nem ellenkezett.
Hát ennyi az én sikersztorim
Legyetek türelemmel
-
moonman
titán
hát igen, nagyon kicsi a káva, szinte az egész egy képernyő, ez fogott meg benne annyira. nem is értem, a többiek miért ilyen széles kerettel meg hosszú készülékházzal jönnek ki mindig, olyan "esetlenül" néznek ki. (ez persze már szőrszálhasogatás részemről, de akkoris.
)
-
nbukta77
addikt
Nem azert,de ez egy omnia 7 forum nem htc. De irkodjatok nyugodtan. Csak nem latom ertelmet. Bocs.....
-
moonman
titán
válasz
DeusHun #2957 üzenetére
nézd, ha nem lett volna előtte majd' egy évig HD2-m, ráugornék. de az ember nagyon hamar rászokik a jóra és utána kényelmetlen visszamenni kisebb méretre, még ha 0,3" is a különbség. de hogy érzékeltessem, mennyire nem mindegy:
és ehhez hozzájön, hogy maga a készülék meg nagyobb.
csak ismételni tudom magam: ezt a HD2 formát/méretet/kialakítást valami hihetetlenül eltalálta a HTC, kár hogy ez volt az utolsó normális készüléke, amit legyártott. (én még PDA-s régi motoros vagyok, lehet ezért ragaszkodom ennyire a minél nagyobb képernyőhöz.
)
-
moonman
titán
válasz
moonman #2812 üzenetére
na amilyen bénán sikerült a szerdai körmenet, annyira elégedett vagyok most a Mammutos Saturnnal. a telefont hálistennek valami barom lezárta, mert próbálkozott a kóddal (egyáltalán minek tesznek rájuk kódot?
) de a kiscsaj odajött és készségesen segített, leresetelte nekem, sőt elővette vitrinből az Optimust is, bekapcsolta, hogy összehasonlíthassam, stb. ráadásul egészen képben volt, tudta, melyik micsoda, milyen rendszert futtat, mik az előnyei, hátrányai, szóval egész jól el tudtam vele beszélgetni... nagy pacsit küldök ezúton is.
szóval Omnia 7... szép, szép, a kijelző tényleg gyönyörű, és bár a felületen, meg átlagos használat közben valóban nem feltűnő, bizonyos képeknél bizony előjön a sávosodás és közelről fényképezve a pixelek is igen szembetűnők. (érdekes, hogy fényképről sokkal durvábbnak tűnik, szabad szemmel természetesen nem ennyire kockás.)
ami viszont nagyon meglepett (azon kívül, hogy a készülék maga nagyobb(!), mint a HD2, de a kijelző kisebb - eszméletlenül eltalálták ezt a HD2-t), hogy mekkora különbség van egy 4"-es és egy 4,3"-as méret között. az ember azt hinné, elhanyagolható, de nem. ha csak úgy magában nézzük, akkor bazi nagynak tűnik, de mellé téve a HD2-t egyszerűen "kicsi".
és az az érzésem, hogy nehezemre esne visszaszokni erre a méretre...
úgyhogy a kollégának valószínűleg megrendeljük a 16-ost, de bennem újfent megerősítést nyert az elhatározás, hogy ezzel még várni kell kicsit. a baj csak az, hogy ez a "kicsit" előreláthatólag karácsony lesz.
-
nbukta77
addikt
Valaki mar eszlelte azt a hibat,hogy a bongeszo history-ban be ragadnak dolgok. Nem lehet torolni oket.
-
Invi
aktív tag
Új hibát tapasztaltam. Néha a hangvezérlésnél valamint a diktafon progiknál nem érzékeli a hangot. Meg sem mozdul a skála és fel sem vesz semmit. Reboot és utána minden ok. Valaki tapasztalt már ilyet?
-
nbukta77
addikt
Nekem jj4 van boot loader 4.10.1.2 ezzel mehet?
-
DeusHun
őstag
válasz
HoReSz1975 #2925 üzenetére
Nem. A számítógépet kell leválasztani a netről, mint írva is van.
"5.) Kb 3 másodperc múlva válaszd le a számítógépet az internetről (kapcsold ki a wifi-t vagy húzd ki a kábelt)"
-
Inarus
addikt
válasz
HoReSz1975 #2927 üzenetére
Tipp: Próbáld ki, hogy amint rányomsz arra a Zune-ban, hogy "Update"-re és elkezdi ellenőrizni a frissítés lehetőségét, azonnal válaszd le a pc-t a netről, még mielőtt azt találná mondani, hogy nincs frissítés a készülékedre!
+ (#2934) VIBO: JK1-es firmről beszélünk egyáltalán?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
A Samsung hivatalos közleményt adott ki, melyben visszarendelik az I8700-as Omnia készülékeket, a mérnökök elmondása szerint, ha nem megfelelően tartjuk a készüléket telefonálás közben, akkor egy bizonyos idő után erősen felmelegszik az akkumulátor, ezáltal robbanásveszélyes állapotba kerül, ami súlyos sérüléshez is vezethet! A hazai forgalmazók szerint, a készülékek átvétele, kijavítása, vagy cseréje, akár több hónapba is telhet, mire a telefonok újra az előfizetőkhöz kerülnek.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
HoReSz1975 #2926 üzenetére
Nem is kell wifi,..
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Bár azt írtam, hogy nem frissítem trükkökkel, de csak harmadikra sikerült, viszont a régiót usa-ra állítottam a telefonon, újraindítás után már fel is ajánlotta.
-
kbencee
aktív tag
Az enyém JK1-es független, és semmilyen trükkel nem tudom felimádkozni rá a NoDo-t. Kezd elegem lenni belőle
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975 #2926 üzenetére
kiprobáltam, hogy a számítógépet választom le a netről, de maximum a jelenlegi verziót írja ki
-
HoReSz1975
őstag
válasz
HoReSz1975 #2925 üzenetére
to view this settings connect a device
Mondjuk nekem nincs wifi -m a T-Home -os optinetes modemen, csak simán usb -vel van összekötve. Ezen keresztül is települne, gondolom, ha megtalálná
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
HoReSz1975 #2923 üzenetére
Mit ír ki?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Volt már?
1.) Indítsd el a Zune-t
2.) Kapcsold ki a mobil netet és be a Wifi-t a telefonon
3.) Csatlakoztasd a telefont a számítógéphez
4.) Indítsd el a frissítés keresését a Zune-on belül
5.) Kb 3 másodperc múlva válaszd le a számítógépet az internetről (kapcsold ki a wifi-t vagy húzd ki a kábelt)
6.) A Zune megtalálja a NoDo frissítést. Kattints az “OK”-ra!
7.) Csatlakoztasd a számítógépet az internethez és telepítsd a frissítést. -
Invi
aktív tag
válasz
gaben88 #2897 üzenetére
Azért grafikailag egyik sem egy nagy szám. Amúgy user szempontból a frissítések hiányán kívül nem is mondanám, hogy baj van a droiddal. Öcsém is most cserélte le a régi 2G-met egy Ace-re, úgy hogy még maradt is zsetonja a tranzakció után (függőt vett hűséggel persze) és totál oda van érte, ami jogos is. Jó a droid, ha csak használod.
-
válasz
DeusHun #2909 üzenetére
Nem törli. Én már nem emlékszem hol hagyja, de WinDirStattal hamar megtalálod, mert rohadt sok helyet foglal.
Egyébként közben még egy Omnia7-en, teljesen más BT fülessel is sikerült reprodukálni, hogy az MS cseszett megjavítani a videók hangjának külső hangszóróra küldését... Tehát nem az én SE MH100-am a hibás.
-
DeusHun
őstag
No már nekem is NoDo-s a Samu. A kérdés már csak az, hogy a mentést hova teszi amit a telefonról csinál? Vagy azt utána törli is?
-
Mysterion
tag
válasz
Iceman24 #2899 üzenetére
Köszi az infót! Annyira egyszerű a leírás, hogy gondoltam kipróbálom. Döbbenetes, de működik! JK1-es FW van a telóban, már fent volt a Pre-NoDo. Ezzel a módszerrel semmit nem kellett tennem egyebet, nem kellett unbrandelni sem, semmi chevron és társai.
Úgy csináltam mint ahogy ott le volt írva: Telefonon WiFi és 3G kikapcsol, hogy semmi net ne legyen, Zune elindít, teló gépre köt, update nyom, míg keres 3 másodperc múlva NET lekapcsol és várakozás. Szólni fog, hogy új frissítés van, itt NET visszakapcsol, update gomb megnyom és már villámlik is a frissítés. Nekem kb. 20 perc volt az egész, lassan ment a frissítés, de már itt figyel. Ehh... Ennyit ér az MS-szolgáltató féle visszatartás. Nem egy júzer frendly dolog, hogy így kell frissítenem, de örülök ahhoz képest ennyire "fájdalommentesen" lehet elérni, ha már meg kell kerülni.
-
Iceman24
csendes tag
Nekem se a t-mobile-os firmware-t rakták fel. Ami még érdekes, hogy a jj6-os firmware-rel a 720p felvételek nem akadtak viszont amint rákerült a jk1es elkezdettek akadni:s
-
Iceman24
csendes tag
Alapból jj6-os volt rajta de bevittem a samsung szervízbe ahol rákerült a jk1es, utána simán települt a pre-nodo.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Befutott a Garmin Forerunner 970 is
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- ZIDOO médialejátszók
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest